Seuraa 
Viestejä45973

http://www.yle.fi/uutiset/kotimaa/oikea/id94212.html

Älytöntä. Tämähän on kauheaa.

Nyt pitäisi kieltää lailla kaikki mahdolliset biovoimalaitokset sillä ne ovat vaarallisia ihmiskunnalle.

Tänä vuonna on palanut 1 biovoimalaitos ja ei yhtään ydinvoimalaa. Miettikääpä ihan itse mitä tuo on prosentuaalisesti.

Kommentit (15)

Niin konsta, luulen minäkin että nyt ihmiset lähtee purkamaan kaikki kestävän energian tuotantolaitokset ja vuosia kestänyt uusiutuvien energiavarojen kehitys peruutetaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Eräs mies lähti lavatansseista kännissä kotiin ja kompuroi läheiseen lohialtaaseen hukkuen siihen epähuomiossa ja sattumalta kenenkään huomaamatta asiaa ennen aamua. Joten kielletään lohialtaat ja varsinkin lavatanssit lain nimessä yleisen turvallisuuden nimessä.

Tämäkin todistaa, että lohi/biovoima on hengenvaarallista. Kansalaisaloite äkkiä nettiin! Kuka rupeaa aktiiviksi?

Onko tulkittava niin että kaikki energiakeskustelut muuallakin kuin vitsiosastolla saa muuttua "ujo piimä" tyyppiseksi epähuumoriksi, joka ei jaksa naurattaa.

Onko tämä saitti pelkästään peruskoululaisten kaatopaikka? Vai onko kyse vain siitä että on kesälomakausi ja kaikkein laiskimmat, joita ei kesätyöt kiinnosta, pörrää nettisaiteilla vääntämässä huonoa puujalkahuumoria? Vai.. onko tämä ihan perusnormaalia ja n. 80% ihmisistä nyt vaan on ihan taviksia jotka menee aina sen lauman perässä, joka on johtoasemassa?

Ihan kiistatta on osoitettavissa että ydinenergiantuotantoon sisältyy riskejä, joita ei muissa olemassaolevissa energiantuotannoissa ole. Radioaktiivinen säteily on säilyttänyt ominaisuutensa huolimatta siitä että Isolla Rahalla on lobattu just tuota tosiasiaa hissunkissun hiljaseks.

o_turunen
Seuraa 
Viestejä14900

Lainaus:
"Onko tulkittava niin että kaikki energiakeskustelut muuallakin kuin vitsiosastolla saa muuttua "ujo piimä" tyyppiseksi epähuumoriksi, joka ei jaksa naurattaa."

Sinäpä sen sanoit. Ja murjaisit vielä ihan asiaankuuluvan vitsin siihen lopuksi.

Korant: Oikea fysiikka on oikeampaa kuin sinun klassinen mekaniikkasi. Jos olet eri mieltä kanssani olet ilman muuta väärässä.

Jäärä
Seuraa 
Viestejä3802
Pönni

Ihan kiistatta on osoitettavissa että ydinenergiantuotantoon sisältyy riskejä, joita ei muissa olemassaolevissa energiantuotannoissa ole. Radioaktiivinen säteily on säilyttänyt ominaisuutensa huolimatta siitä että Isolla Rahalla on lobattu just tuota tosiasiaa hissunkissun hiljaseks.Toki toki, kysehän on vaan siitä kuinka riskit on hallittavissa. Kiistatta on osoitettavissa sekin, että jos riskit hallitaan on kyseessä melko hyvä tapa tuottaa energiaa.

Linkki ei näemmä johda mihinkään, joten en osaa ottaa sen enempää kantaa tuohon itse tapahtumaan.

Greenpeace on näköjään taas leiriytynyt Suomeen. Telkkariuutisissa näkyi hienosti kuinka Greenpeace toimii. TV-haastattelija kysyi yksinkertaisen kysymyksen: "Uskotteko että protestinne tuottaa tulosta". GP:n edustaja puhui seuraavat 2 min. pelkkää ympäripyöreää puutaheinää vastaamatta kysymykseen.

Mitä tulee itse tempaukseen eli leirin tarkoitukseen lopettaa ydintyömaa, luulisin ettei edes itse GP:n pomoilla ole suuriakaan kuvitelmia onnistumisesta. Kunhan tehdään jotain ja ollaan aktiivisia, on kivaa olla porukoissa, on nuotio ja yhteisöllinen tunnelma.

Ilmalaiva on ilman muuta hieno PR-temppu, mutta mitäköhän se tuli maksamaan ja kuinka paljon kasvihuonekaasuja sekin turha moottori emittoi. Muutenkin tuntuu että GP on paisunut hyvää tarkoittavasta liikkeestä globaaliksi korporaatioksii.

Sanoohan sekin jotain, että Greenpeacen perustaja ei halua olla enää missään tekemisissä luomuksensa kanssa.

cryo
Viime viikon lopulla ko. laitos meinasi palaa uudelleen kun henkilönostin syttyi palamaan. Laitoksen henkilökunta sai estettyä vahingon.No muttaettä hyvähyvä, jos ois kärvähtäny niin kaikki olis hetimiten kuollakuukahtant syöpään, voiettä.

Yhdistyslaki määrää sen, että Greenpeacen on jatkettava samalla linjalla kuin 80-luvulla, vaikka on tullut esiin uutta tietoa, esim Aasian talouskasvu.

U.Boltin jänis
Yhdistyslaki määrää sen, että Greenpeacen on jatkettava samalla linjalla kuin 80-luvulla, vaikka on tullut esiin uutta tietoa, esim Aasian talouskasvu.Ei minkään mantereen talouskasvun liekanarussa roikkuminen muuta tosiasioita. Eikä sekään että osa ihmisistä on kuin itsekkäitä pikkulapsia, joiden haluumiset on pohjaton kaivo.

Onko tämä saitti pelkästään peruskoululaisten kaatopaikka?
Ei. Olethan sinäkin vanha mätisäkki täällä koulupoikia vokottelemassa.

Ihan kiistatta on osoitettavissa että ydinenergiantuotantoon sisältyy riskejä, joita ei muissa olemassaolevissa energiantuotannoissa ole.
Joo, ja ihan kiistatta on osoitettavissa että ydinenergia on puhdasta energiaa.

KBolt
Onko tämä saitti pelkästään peruskoululaisten kaatopaikka?
Ei. Olethan sinäkin vanha mätisäkki täällä koulupoikia vokottelemassa-Äitis oli mätisäkki kun sua teki.

Ihan kiistatta on osoitettavissa että ydinenergiantuotantoon sisältyy riskejä, joita ei muissa olemassaolevissa energiantuotannoissa ole.
Joo, ja ihan kiistatta on osoitettavissa että ydinenergia on puhdasta energiaa.Ei ole puhdasta.
Sen tietää ne, joitten pitääkin tietää. Valtaosa populastakin ymmärtää että pitäis löytää vaihtoehtoisia energiamuotoja, joilla olis lähimain samantyyppinen tuottosuhde siksi ettei tarttis tinkiä saavutetusta elintasosta, ylellisyyksistä, jne.

Osa ihmisistä on sitä mieltä että energiaa pitäis ja voitais säästää priorisoimalla elämää, tekemällä asioita toisin, jne.

Mutta se siitä.
Tämä on provoketjun tynkä.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat