Seuraa 
Viestejä45973

Koska muut kommentoi tähän jotain niin mun ei tarvii?
Mitä vittua, juntit tulee riehumaan kapakassa koska he arvelevat että heidän muijat kelpaa mulle.
Oikeesti, vi''u mitä läskejä.
Ohhoh, naurettavaa, perkele.
Vaikka juttelen joidenkin naisien kanssa, ei se tarkoita sitä että he minulle kelpaisivat, röyh.
Vit*u, ohhoh.
Nii, olisikohan siinä mitään ideaa että jos kiellettäisiin viina ja laillistettaisiin hassis, ettei idiootit ala sekoilemaan?

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (20)

Mä oon näköjään vähä kännissä, sou, onnex ei tarvii tehdä koskaan enään töitä ja siksikin voin kertoa missä mennään.

Mites Matti Tolonen, mitä mieltä olet hassiksen poltosta, kuinka arvioisit sen haitat suhteeessa alkoholiin?
Osallistu toki yleiseen keskusteluun aiheesta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Juhannuksena on ihan ok olla kännissä. Muutenkin koen nämä kansalliset alitajuntapäivät positiivisena asiana; edes silloin tällöin katsotaan asioita vähän eri kannalta kuin normaalisti.

fenomenologi

Nii, olisikohan siinä mitään ideaa että jos kiellettäisiin viina ja laillistettaisiin hassis, ettei idiootit ala sekoilemaan?no kyllähän siinä toki olisi ideaa!!
Oho, soon melkeen neljäkakskyt kohta! Täytynee siis lopetella tältä illalta (siis aamuyöltä ehh.. )

Cubemon
Juhannuksena on ihan ok olla kännissä. Muutenkin koen nämä kansalliset alitajuntapäivät positiivisena asiana; edes silloin tällöin katsotaan asioita vähän eri kannalta kuin normaalisti.Ei tollasia liuottimia viitsi litkiä. Kyllä relata voi muutenkin kuin turruttamalla pää sekasin jollain myrkyllä.

Elämä maistuu paljon paremmin ilman viinaa kaikin puolin. Vitutus nousee aivan toisiin tasoihin rakastuminen, ruoka, sexi ja kaikki on aivan toista kun mieli toimii täysillä.

Ei ole kumma, että Suomi on täysi masentuneita, lihavia ja kaikenlaisia nahjuksia, kun vedetään kossua kuin vettä. Noh ehkä pientä trollailua näin juhannuksen kunniaksi.

brainless

Kyllä relata voiEi voi jos pukkaa liikaa glutamiinia ym. välittäjäaineita, aivot toimivat vaikka ei haluaisi.

fenomenologi
Mä oon näköjään vähä kännissä, sou, onnex ei tarvii tehdä koskaan enään töitä ja siksikin voin kertoa missä mennään.On varmaan hienoa tulla tänne puollustamaan alkoholin kieltoa vitunmoisessa kännissä!

TERÄS NALLEPUH
Seuraa 
Viestejä5662

Vai että hassista feno käyttelee..sehän selittääkin juttujesi tason..

Olen syönyt hunajapurkin ja minusta tuli.. SUPER PUH!! TITTIDII!!
Kaikkien aikojen paras BB asukas: BB-Marika (SBB6)

fenomenologi
Joku on näköjään kirjoittanut nimimerkilläni kun olen nukahtanut..Selityksen makua.

Stinger
Seuraa 
Viestejä4720
brainless
fenomenologi
Joku on näköjään kirjoittanut nimimerkilläni kun olen nukahtanut..Selityksen makua.Näitä nyt esiintyy välillä, että tulee sitten kännissä hieman asiattomasti kirjoitettua. Eihän tuo Feno kuitenkaan niin pitkälle ole mennyt, kuin se nimeltä mainitsematon toinen, joka halusi välttämättä oikein nimeltä itseni mainiten ja viestinsä itselleni osoittaen kertoilla/uhitella tyttöystävänsä ja itsensä välisestä sukupuolielämästä sekä kyseli myös mielipidettäni tästä heidän sukupuolielämänsä suorittamistavasta...

”Tietämättömyys antaa ihmiselle paljon luultavaa.”
-George Eliot

Tuntuu olevan monellakin mahdoton ajatus jotta vastakkaisen sukupuolen kanssa voi olla tekemisissä ilman taka-ajatuksia. On se kai jos ei korvien väliin mahdu kuin naiminen... Eikös tuo teitin hassis kumoa estoja, ja muutenkin pössyttelijä mukavampi sänkykumppani kuin kännikala? Sehän oli jotain rauhaa ruohoo ja rakkautta, tai jotain... Vai?
Kaikille kun tuo viina ei sovi ollenkaan, olisi jossain vaiheessa suotavaa että vaihtoehto päihteisiin otettaisiin muutakin kuin pillerit ja myrkkysienet...
Oma päihteily takana jo kauan ollut, eikä tee edes mieli nuppia turvottaa, alkoholi saa sairaaksi viikoksi tai kahdeksi, ja joka känni voi olla viimeinen, siis itselläni ainakin, ehkä myös muilla kroonikoilla...

Sori mä oon niin kännissä etten jaksaa lukea ketjua aloittajaa pidemmälle.. -mutta katteltuani agressiivisten peelojen sekoilua 30 vuoden ajan, olen kyllä täysin sitä mieltä että kannabis pitäisi olla sallittua ja yhteiskunnan hyväksymä päihde. Myrkyllisen alkoholin myyntiä pitäisi rajoittaa. Piis.

Vierailija

Tehdääs tieteellinen koe! Mä lähden nyt suihkun kautta kauppaan ja ostan alkomahoolit ja vedän itteni känniin. Sitte mä tuun takaisin ja annan tajunnan virrata. Katotaan mitä soopaa mä saan aikaseksi humalapäissäni. Pyydän jo valmiiksi anteeksi kaikilta henkilöiltä joita tulen loukkaamaan ja mahdollisia (väistämättömiä) kirjotusvirheitä.

Ompahan tiedepalstalla sitten kerrankin empiriaa!

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat