Seuraa 
Viestejä1918

Taannoin Venäjän ex-presidentti Vladimir Putin kahlitsi jälleen Venäjän median vapautta ilmaista erilaisia asioita mitä yhteiskunnassa tapahtuu. Vladimir on äskettäin eronnut vaimostaan ja virittelee suhdetta noin 25 vuotiaan venäläisen voimistelunopettajan kanssa.* Mikäli Putin ei olisi yksi venäjän rikkaimpia ja vaikutusvaltaisimpia miehiä vaan tavallinen duunari ei hänellä olisi mitään mahdollisuuksia yrittää saada naista joka aivan hyvin voisi olla hänen tyttärensä.

Ajatusleikkinä Vladimir Putin ikäisensä traktorikuski maaseudulta menemässä naimisiin rikkaan 25-vuotiaan vaikutusvaltaisen naisen kanssa, naisen täytyy olla varmasti vaihtoehtoisesti hullu tai pedofiliasta tykkäävä.

*http://www.uusisuomi.fi/ulkomaat/20813-onko-han-putinin-uusi-vaimo

-

Kommentit (4)

Se, että ex-presidentti menee uusiin naimisiin, johtaa kysymykseen "Onko Venäjällä kaikki hyvin?". Kummaa. Eikä se mitään pedofiliaa ole, jos morsian on 25-vuotias. Tykkää vain nuorista naisista.

Eikös tämä ollut ankka ja lehti suljettiin valheiden levittämisen takia eikä Putin ole edes eronnut. Medvedev lupasi parantaa sananvapautta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Neutroni
Seuraa 
Viestejä35888

No ei varmasti, mutta Putinin sukupuolielämä ei todellakaan ole se keskeinen ongelmien lähde maassa. Eikä sekään ole mitään Venäjälle tyypillistä, että nuoret ja kauniit naiset käytävät hyväkseen vanhoja ja vaikutusvaltaisia miehiä (tai no molemminpuolista se hyväksikäyttö lienee), vaan ihan yleismaailmallinen ilmiö.

Valtion päämies nimittää useita tärkeitä virkamiehiä, joten hänellä pitää olla arvostelukykyä.

Eronneet taas eivät ole arvostelukykyisiä. Esim se Saksan ministeri joka oli eronnut 6 kertaa. Sehän oli ihan sekopää.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat