Seuraa 
Viestejä8692

Saksan parlamentissa on vahva edustus ajatukselle hävittää USA:n ydinaseet alueeltaan.

Saksalaisarvioiden mukaan paine ydinaseriisuntaan Euroopassa kasvaa, sillä kumpikin Yhdysvaltojen presidenttikandidaateista on ilmaissut halunsa aloittaa keskustelun asiasta.

http://www.hs.fi/ulkomaat/artikkeli/Sak ... 5237380637

Kovin hämärältä vaikuttaa tämä sanoma, koska sekä Englanti että Ranska ovat ydinasemaita, eivätkä varmasti ole hävittämässä omia atomipommejaan.

Tästä lähtokohdasta Euroopasta tuskin tulee ydinaseetonta ja saksalaisten poliitikkojen aseidenriisuntapuheiden tarkoitusperiä onkin mietittävä. Onko kyseessä uusi aalto 70-luvun rauhanohjuksille Erkki Tuomiojan tapaan vai onko Saksa pyrkimässä USA:sta riippumattomaksi ydinasevaltioksi ja tyhmiä rauhanintoilijoita käytetään taas hyväksi. Puheissa ydinaseriisunnasta Euroopassa on kuitenkin niin hirvittävä klappi ettei tämän rauhanliikkeen auto pysy tiellä metriäkään.

edit
Euroopan ydinaseet

Venäjä 18500 kpl
Britannia 200 kpl
Ranska 350 kpl
Saksa 10 kpl

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (4)

Voi olla että haluavat pois ydinohjusiskumaaleista, joksi ensi-iskun kohteeksi sijoituspaikat joutuvat.

Vierailija
tietää
Voi olla että haluavat pois ydinohjusiskumaaleista, joksi ensi-iskun kohteeksi sijoituspaikat joutuvat.Tämä oli hyvä perustelu kylmän sodan aikaan, jolloin länsi ja itä uhkasivat toisiaan. Nythän Saksalla on hyvät välit ainakin Venäjän kanssa, joten tuo perustelu ei enää ole samalla tavalla olemassa. Samalla perusteella pitäisi kaikkien luopua ydinaseista. Ja myös tavanomaisista aseista. Kuulostaa aivan vieraan armeijan maahan kutsumiselta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Stradekinen merkitys on mennyt, muuttuvien kriisipesäkkeiden vuoksi. Ehkä lähi-itä on uusi sijoituspaikka?

Vierailija
tietää
Stradekinen merkitys on mennyt, muuttuvien kriisipesäkkeiden vuoksi. Ehkä lähi-itä on uusi sijoituspaikka?Niin, USA voisi lahjoittaa ne nykyisin parhaalle ystävälleen arabimaissa, Moammar Kaddafille.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat