Seuraa 
Viestejä519

[size=150:1rpuq8n7]Poliitikot tuhoavat Suomen – taas[/size:1rpuq8n7]

Milloin saavutamme jälleen eriarvoisuuden huipun Suomessa?

Tätä kohti suomalaiset poliitikot vievät ja ovat vieneet Suomea kansakunnasta piittaamatta vuosikaudet. Sillä he ovat kuitenkin viime kädessä se taho, jolla on oikeus lakeihin tässä maassa.

Kun eriarvoisuus, riisto (nykyään voi aivan hyvin käyttää jo sanaa orjuutuskin) ja ihmisten huono kohtelu käy maassa sietämättömäksi, ja maa vihdoin alkaa tömistä liian kovaa ja hallitsemattomasti jo poliitikoillekin, pakkaavat poliittiset päättäjät ja luultavasti muukin maan taloudellisen vallan eliitti taas kassinsa perheineen ja häipyvät maasta vehreämille laitumille joksikin aikaa. He eivät jaksa ja kestä katsoa Suomen surkeaa kuntoa ja kansan typerää aherrusta yrittää saada maa taas terveesti jaloilleen. He ovat nähneet tämän näytelmän jo ennenkin ja se korkeintaan enää huvittaa heitä. Heitä vain naurattaa kansan lyhyt muisti ja tälle skoolataan hilpeissä merkeissä jossain muualla, kaukana Suomesta.

Tavallisilla ihmisillä ei ole varaa häipyä maasta. He joutuvat jäämään jälleen kerran korjaamaan maata ja sen rakenteita taas kuntoon surkean politiikan ja selkärangattomien politiikkojen jäljiltä (onko tällä kertaa syynä lama vai jokin vielä suurempi ongelma vai kenties jokin todella vakava paha?) uhraten elämänsä ja terveytensä. Poliitikoillahan ei ole rahan suhteen huolen häivää. Omatuntonsa kanssakaan heillä ei ole mitään hätää, sillä sen he ovat hylänneet ajat sitten.

En ymmärrä enää, miksi tämä kansa vielä jaksaa, kestää ja sietää nykyistä touhua. Iso osahan on jo lamaantunut tästä paskasta, eikä välitä enää mistään mitään. Heitä ei ole syytä syyttää mistään. He eivät ole niitä, jotka ovat tätä maata rikkoneet ja särkeneet. Suomalaisten poliitikkojen mielestä jenkkien yli 40 miljoonaa köyhää, ovat itse aiheuttaneet alennustilansa. Suomalaisista nipin napin enää toimeen tulevista ja jaksavista, he ajattelevat samoin. Ovatko he vain mielissään siitä, kun kansa purkaa väsymystään ja toivottomuuttaan toisiinsa ja perheisiinsä väkivallalla ja tappaen toisiaan? Tappakoot vaan, ei se ole meidän murheemme ja oikeastaan se sopii tulevaisuudensuunnitelmiimme, otetaan lasilliset sille. Kippis ja hohotusta!

Kaikki ne asiat, jotka nykypoliitikot nyt kieltävät tekevänsä tai joita kohti he kieltävät olevansa Suomea viemässä (koulujen maksullisuus, terveydenhoidon alasajo, lasten eriarvostaminen jo syntymästä, jne.) ovat heidän päämääriään oikeasti. Tällä kertaa he ovat pakottaneet ja pakottavat vastaisuudessakin erityisesti nuoret ja naiset pitkäkestoiseen köyhyyteen ja sitä myötä myös kaikkeen muuhun kurjuuteen ja sairauteen. Nuoret ovat oikeasti toivo maan paremmasta tulevaisuudesta ja naiset synnyttävät maalle uusia kansalaisia. Miksi he valitsivat heidät uhreikseen?

Iso osa meistä ja muistakin EU:n kansalaisista haluaa pois EU:sta. Se on toimimaton pakkoavioliitto, josta ei seuraa, eikä ole seurannut todellisuudessa mitään hyvää kenellekään, mutta tämä on politiikkojen mahdoton myöntää. Pelkkää kärsimystä on tämä liitto ollut suurimmalle osalle sen jäsenistä. Julkaiskaa jo todelliset luvut EU:n kannatuksesta EU-maissa. Poliitikot pitävät itseään kansaa viisaampana, mutta se ei ole totta. He eivät tiedä tämän maan ja ihmisten taikka maailman parhaasta mitään. Te vain särjette, rikotte ja hajotatte kaiken. Kunpa teitä ei olisi edes olemassa. Miten teistä pääsisi eroon? Olette yhtä väsyneitä ja turhautuneita kuin mekin, jos lopetatte teeskentelyn ja valehtelun. Myöntäisitte, että EU on virhe. Myöntäisitte virheenne. Yritetään aluksi saada aikaan edes yhteinen Pohjola, Skandinavia?

On vielä sanottavaa tavalliselle kansalaisellekin. Älkää alkako leikkimään riistokapitalistia, vaikka nykyiset poliitikot teitä siihen kiihkeästi kannustavatkin. Miettikää hyvin tarkkaan ennen kuin otatte orjan omaa taloudellista tilannettanne parantamaan tai nurkkianne kuuraamaan, sillä se ei ole lopulta oikea ratkaisu mihinkään rakentavaan elämässä.

Kommentit (1)

Yhteisövallat toimivat poliitikkojen mielestä ja politiikassa, mutta kansallisesta näkökulmasta ne hajoavat aina. Kansallisen identiteetin kadotessa lopulta kokonaan ajaudutaan levottomuuksista, mellakoista ja kapinoista lopulta sisällissotaan, ja palataan aikaan kauan ennen sivistystä.

Nykyinen politiikka on kaukana demokraattisesta ja Vapaasta valtiosta. Suomessa taas opetetaan kerhosta lähtien että poliisi on keisarista seuraava ja niitä pitää nöyristellä joka käänteessä. Samoin valtiovaltaa. Jos ranskassa hallitus pottuilee, laitetaan maa jumiin, jos suomessa hallitus pottuilee, kansa tottelee.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat