Seuraa 
Viestejä9265
Liittynyt10.12.2006

Minulla monesti tuntuu että seksuaalisuus on yksi paskimmista asioista mitä on olemassa. En haluaisi olla seksuaalisuuden orja. Tyydytän seksuaalisia tarpeitani vain jotta voisin miettiä jotain muutakin. Haluaisin elää ilman seksuaalisuutta. Ihanteellisinta olisi jos seksuaalisuutta ei olisi olemassa ollenkaan, mutta se ei nyt ole mahdollista. Mietin siis että onkohan jotain keinoa jolla saa seksuaalisen kiinnostuksen kokonaan häviämään? Niin ettei ole minkäänlaisia tarpeita eikä kiinnostusta seksiin? Jos poistattaisi sukuelimet kiveksineen, auttaisiko asiaa? Vai jäisikö halut mutta kyky katoaisi? Minä en haluaisi olla seksuaalisuuden orja. Se on vähän kuin sammumaton jano. En osaa edes sanoa nautinko siitä. Enemmän se aiheuttaa tuskaa kuin nautintoa, aina kun ei voi saada ja muutenkin, ei jaksa. Haluan elää ja keskittyä ihan muihin asioihin. Haluaisin olla täydellisen aseksuaali.

くそっ!

Sivut

Kommentit (86)

Tässä viimeiset kolmisen miljardia vuotta evoluutio on pyrkinyt valikoimaan yksilöitä, jotka siirtävät geeninsä eteenpäin... eiköhän nuo asiat ole sekä psyykkisiä että fyysisiä ja niin myötäsyntyisiä kuin vain voi olla. Kaitpa libido testosteronin tuotannon lopettamisella heikkenee (pallien poistolla siis) mutta psyyke jää.

Piett
Seuraa 
Viestejä771
Liittynyt12.4.2007

Itsekin monesti miettinyt samaa.

Jotkin psyykenlääkkeet kyllä poistavat tuota alavatsan kaiverrusta merkittävissä määrin, ja niitä syödessäni arvostin tätä ominaisuutta.

Lääketehtaat, missä viipyy nikotiinilaastarin tapainen "Ei paneta!" lappu olkapäähän? Käyttäisin.

Telkkarissa oli ukko joka oli tehny itellee kastraatio, että lähtis seksuaalisuus. Joku valitti varmaaki täällä, että ssri lääkkeet vei siltä kokonaa seksuaalisude.

Neutroni
Seuraa 
Viestejä30885
Liittynyt16.3.2005

Kyllä ainakin muiden nisäkkäiden käytös muuttuu täysin, kun poistaa kivekset, ja nimenomaan siihen suuntaan että kaikkinainen kiinnostus häviää. Heppiin ei kannata koskea. Tuskin ihminen siinä suhteessa muista poikkeaa.

Nuorena tuollainen peruuttamaton operaatio on kyllä hieman arveluttava, koska siinä neljissä kymmenissä voi alkaa tehdä mieli perhettä ja siinä vaiheessa vähän rauhallisempikin kaveri alkaa kiinnostaa naisia ihan eri tavalla kuin alle kolmikymppisenä (ainakin isäksi lapsille, jos ei panopukiksi niinkään).

Ronron: Tutustu joogaan. (kursseilla tai ihan kirjan avulla) Joogaliikkeillä vaikutetaan elimistön toimintaan ja myös seksuaalisen energian "suuntautumiseen". Sitä ikäänkuin vedetään ylöspäin energisoimaan kehoa, päinvastoin kuin se yleensä ihmisellä pyrkiytyy pois kehosta seksuaalisen halun ilmentymänä. Toimii ihan oikeasti (omat kokemukseni; ei paneta "automaattisesti" niin paljon, mutta kun seksiä harrastaa pystyy parempaan).

Punainen lanka täytyy kuitenkin löytää jotta pääsee kärryille.

Varsinaisesti seksuaalisuutta jooga ei toki poista, mutta lisää omaa kontrollia sen yli. Ikäänkuin ottaa käyttöön seksuaalisen energian (enemmän) omaksi hyödyksi.

Suosittelen tutustumaan omakohtaisesti, sitten vasta voi sanoa mistä on kysymys.

Aweb
Seuraa 
Viestejä41238
Liittynyt16.3.2005
Ronron
Minulla monesti tuntuu että seksuaalisuus on yksi paskimmista asioista mitä on olemassa. En haluaisi olla seksuaalisuuden orja. Tyydytän seksuaalisia tarpeitani vain jotta voisin miettiä jotain muutakin. Haluaisin elää ilman seksuaalisuutta. Ihanteellisinta olisi jos seksuaalisuutta ei olisi olemassa ollenkaan, mutta se ei nyt ole mahdollista.Ootko lukenut Chuck Paldaniuksen kirjaa 'Tukehtuminen'?

Teuvo: "Aweb on tosi tyhmä eikä Hänen tyhmempää ole kuin Phony, asdf, Mummo"

Neutroni
Kyllä ainakin muiden nisäkkäiden käytös muuttuu täysin, kun poistaa kivekset, ja nimenomaan siihen suuntaan että kaikkinainen kiinnostus häviää. Heppiin ei kannata koskea. Tuskin ihminen siinä suhteessa muista poikkeaa.
Kastraatio alentaa myös aggressiivisuutta, impulsiivisuutta ja itsevarmuutta.

Ronron
Seuraa 
Viestejä9265
Liittynyt10.12.2006
Aweb
Ronron
Minulla monesti tuntuu että seksuaalisuus on yksi paskimmista asioista mitä on olemassa. En haluaisi olla seksuaalisuuden orja. Tyydytän seksuaalisia tarpeitani vain jotta voisin miettiä jotain muutakin. Haluaisin elää ilman seksuaalisuutta. Ihanteellisinta olisi jos seksuaalisuutta ei olisi olemassa ollenkaan, mutta se ei nyt ole mahdollista.Ootko lukenut Chuck Paldaniuksen kirjaa 'Tukehtuminen'?En ole.

くそっ!

---
Seuraa 
Viestejä3518
Liittynyt6.9.2006

Tervetuloa haastattelemaan parempaa osapuolta, en tiedä kuinka hän on sen aikaansaanut, mutta ilmeisen tehokas konsti on kyseessä.

---
Seuraa 
Viestejä3518
Liittynyt6.9.2006

Jos nyt itseasiaan paneudutaan(anteeksi termi), niin eikö normaali seksuaalisen tarpeen tyydyttäminen sitten jostakin syystä auta asiaa? Minusta seksuaalisuuden poistaminen on vähän vääränlainen hoitokeino, vähän niin kuin näläntunteen poistaisi leikkaamalla vatsalaukun irti, eikä syömällä.

Ronron
Seuraa 
Viestejä9265
Liittynyt10.12.2006
Jäärä
Jos nyt itseasiaan paneudutaan(anteeksi termi), niin eikö normaali seksuaalisen tarpeen tyydyttäminen sitten jostakin syystä auta asiaa? Minusta seksuaalisuuden poistaminen on vähän vääränlainen hoitokeino, vähän niin kuin näläntunteen poistaisi leikkaamalla vatsalaukun irti, eikä syömällä.Sama se, mutta inhoan seksuaalisuutta. En halua olla seksuaalinen ihminen, se itseasiassa kuvottaa minua. Se on likaista ja vastenmielistä kun ajattelee objektiivisesti. Haluaisin pitää ajatukseni puhtosina, kylminä. Vaikea selittää. Mutta seksuaalisuus ahdistaa minua, saman tekevää saisinko pimperoa mielin määrin vai en, ahdistaa kumminkin. Se ei vaan ole minun juttuni ollenkaan, kaikki mihin liittyy seksuaalisuutta on persiistä ja ahdistavaa. Haluan vesihiihtää, lasketella, leikkiä leegoilla, voittaa ninjamestaruus kahjoissa ninjoissa ja pukeutua Gokuksi. En halua olla seksuaalinen, haluan kieltää sen puolen ihmisyydestäni. Se on mielestäni ihmisyyden likainen puoli. Voi olla jotain lapsuuden traumoja ties mistä mutta asennettani en voi muuttaa.

Mielestäni maailma ilman seksuaalisuutta olisi lähes paratiisimainen paikka. Ajatelkaa kuinka paljon harmia aiheutuu pelkästään seksuaalisuuden takia.

くそっ!

DedMoroz
Seuraa 
Viestejä18399
Liittynyt16.3.2005

Niin että munkiksi ajattelit ryhtyä

Oikeesti, tutustupa vanhojen kiinalaismunkkien filosofiaan aiheeseen liittyen, niin jo vain loppuu halut.

Liittyy muistaakseni jotain nyljettyjen ruumiiden pohdiskelua ja vastaavaa mentaaliharjoittelua tuohon itsensä kieltämisen rituaaliin.

Kyllä se siitä, ei maailma yhtä elintä kaipaa - kysy vaikka kiinalaisilta.

I usually give people more chances than they deserve but once I'm done, I'm done.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat