Seuraa 
Viestejä9265

Minulla monesti tuntuu että seksuaalisuus on yksi paskimmista asioista mitä on olemassa. En haluaisi olla seksuaalisuuden orja. Tyydytän seksuaalisia tarpeitani vain jotta voisin miettiä jotain muutakin. Haluaisin elää ilman seksuaalisuutta. Ihanteellisinta olisi jos seksuaalisuutta ei olisi olemassa ollenkaan, mutta se ei nyt ole mahdollista. Mietin siis että onkohan jotain keinoa jolla saa seksuaalisen kiinnostuksen kokonaan häviämään? Niin ettei ole minkäänlaisia tarpeita eikä kiinnostusta seksiin? Jos poistattaisi sukuelimet kiveksineen, auttaisiko asiaa? Vai jäisikö halut mutta kyky katoaisi? Minä en haluaisi olla seksuaalisuuden orja. Se on vähän kuin sammumaton jano. En osaa edes sanoa nautinko siitä. Enemmän se aiheuttaa tuskaa kuin nautintoa, aina kun ei voi saada ja muutenkin, ei jaksa. Haluan elää ja keskittyä ihan muihin asioihin. Haluaisin olla täydellisen aseksuaali.

くそっ!

  • ylös 20
  • alas 0

Sivut

Kommentit (86)

Tässä viimeiset kolmisen miljardia vuotta evoluutio on pyrkinyt valikoimaan yksilöitä, jotka siirtävät geeninsä eteenpäin... eiköhän nuo asiat ole sekä psyykkisiä että fyysisiä ja niin myötäsyntyisiä kuin vain voi olla. Kaitpa libido testosteronin tuotannon lopettamisella heikkenee (pallien poistolla siis) mutta psyyke jää.

Piett
Seuraa 
Viestejä771

Itsekin monesti miettinyt samaa.

Jotkin psyykenlääkkeet kyllä poistavat tuota alavatsan kaiverrusta merkittävissä määrin, ja niitä syödessäni arvostin tätä ominaisuutta.

Lääketehtaat, missä viipyy nikotiinilaastarin tapainen "Ei paneta!" lappu olkapäähän? Käyttäisin.

  • ylös 10
  • alas 1
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Telkkarissa oli ukko joka oli tehny itellee kastraatio, että lähtis seksuaalisuus. Joku valitti varmaaki täällä, että ssri lääkkeet vei siltä kokonaa seksuaalisude.

Neutroni
Seuraa 
Viestejä45506

Kyllä ainakin muiden nisäkkäiden käytös muuttuu täysin, kun poistaa kivekset, ja nimenomaan siihen suuntaan että kaikkinainen kiinnostus häviää. Heppiin ei kannata koskea. Tuskin ihminen siinä suhteessa muista poikkeaa.

Nuorena tuollainen peruuttamaton operaatio on kyllä hieman arveluttava, koska siinä neljissä kymmenissä voi alkaa tehdä mieli perhettä ja siinä vaiheessa vähän rauhallisempikin kaveri alkaa kiinnostaa naisia ihan eri tavalla kuin alle kolmikymppisenä (ainakin isäksi lapsille, jos ei panopukiksi niinkään).

Ronron: Tutustu joogaan. (kursseilla tai ihan kirjan avulla) Joogaliikkeillä vaikutetaan elimistön toimintaan ja myös seksuaalisen energian "suuntautumiseen". Sitä ikäänkuin vedetään ylöspäin energisoimaan kehoa, päinvastoin kuin se yleensä ihmisellä pyrkiytyy pois kehosta seksuaalisen halun ilmentymänä. Toimii ihan oikeasti (omat kokemukseni; ei paneta "automaattisesti" niin paljon, mutta kun seksiä harrastaa pystyy parempaan).

Punainen lanka täytyy kuitenkin löytää jotta pääsee kärryille.

Varsinaisesti seksuaalisuutta jooga ei toki poista, mutta lisää omaa kontrollia sen yli. Ikäänkuin ottaa käyttöön seksuaalisen energian (enemmän) omaksi hyödyksi.

Suosittelen tutustumaan omakohtaisesti, sitten vasta voi sanoa mistä on kysymys.

Vierailija
Ronron
Minulla monesti tuntuu että seksuaalisuus on yksi paskimmista asioista mitä on olemassa. En haluaisi olla seksuaalisuuden orja. Tyydytän seksuaalisia tarpeitani vain jotta voisin miettiä jotain muutakin. Haluaisin elää ilman seksuaalisuutta. Ihanteellisinta olisi jos seksuaalisuutta ei olisi olemassa ollenkaan, mutta se ei nyt ole mahdollista.Ootko lukenut Chuck Paldaniuksen kirjaa 'Tukehtuminen'?

Neutroni
Kyllä ainakin muiden nisäkkäiden käytös muuttuu täysin, kun poistaa kivekset, ja nimenomaan siihen suuntaan että kaikkinainen kiinnostus häviää. Heppiin ei kannata koskea. Tuskin ihminen siinä suhteessa muista poikkeaa.
Kastraatio alentaa myös aggressiivisuutta, impulsiivisuutta ja itsevarmuutta.

Ronron
Seuraa 
Viestejä9265
Aweb
Ronron
Minulla monesti tuntuu että seksuaalisuus on yksi paskimmista asioista mitä on olemassa. En haluaisi olla seksuaalisuuden orja. Tyydytän seksuaalisia tarpeitani vain jotta voisin miettiä jotain muutakin. Haluaisin elää ilman seksuaalisuutta. Ihanteellisinta olisi jos seksuaalisuutta ei olisi olemassa ollenkaan, mutta se ei nyt ole mahdollista.Ootko lukenut Chuck Paldaniuksen kirjaa 'Tukehtuminen'?En ole.

くそっ!

Jäärä
Seuraa 
Viestejä3820

Jos nyt itseasiaan paneudutaan(anteeksi termi), niin eikö normaali seksuaalisen tarpeen tyydyttäminen sitten jostakin syystä auta asiaa? Minusta seksuaalisuuden poistaminen on vähän vääränlainen hoitokeino, vähän niin kuin näläntunteen poistaisi leikkaamalla vatsalaukun irti, eikä syömällä.

Ronron
Seuraa 
Viestejä9265
Jäärä
Jos nyt itseasiaan paneudutaan(anteeksi termi), niin eikö normaali seksuaalisen tarpeen tyydyttäminen sitten jostakin syystä auta asiaa? Minusta seksuaalisuuden poistaminen on vähän vääränlainen hoitokeino, vähän niin kuin näläntunteen poistaisi leikkaamalla vatsalaukun irti, eikä syömällä.Sama se, mutta inhoan seksuaalisuutta. En halua olla seksuaalinen ihminen, se itseasiassa kuvottaa minua. Se on likaista ja vastenmielistä kun ajattelee objektiivisesti. Haluaisin pitää ajatukseni puhtosina, kylminä. Vaikea selittää. Mutta seksuaalisuus ahdistaa minua, saman tekevää saisinko pimperoa mielin määrin vai en, ahdistaa kumminkin. Se ei vaan ole minun juttuni ollenkaan, kaikki mihin liittyy seksuaalisuutta on persiistä ja ahdistavaa. Haluan vesihiihtää, lasketella, leikkiä leegoilla, voittaa ninjamestaruus kahjoissa ninjoissa ja pukeutua Gokuksi. En halua olla seksuaalinen, haluan kieltää sen puolen ihmisyydestäni. Se on mielestäni ihmisyyden likainen puoli. Voi olla jotain lapsuuden traumoja ties mistä mutta asennettani en voi muuttaa.

Mielestäni maailma ilman seksuaalisuutta olisi lähes paratiisimainen paikka. Ajatelkaa kuinka paljon harmia aiheutuu pelkästään seksuaalisuuden takia.

くそっ!

  • ylös 12
  • alas 0
DedMoroz
Seuraa 
Viestejä19810

Niin että munkiksi ajattelit ryhtyä

Oikeesti, tutustupa vanhojen kiinalaismunkkien filosofiaan aiheeseen liittyen, niin jo vain loppuu halut.

Liittyy muistaakseni jotain nyljettyjen ruumiiden pohdiskelua ja vastaavaa mentaaliharjoittelua tuohon itsensä kieltämisen rituaaliin.

Kyllä se siitä, ei maailma yhtä elintä kaipaa - kysy vaikka kiinalaisilta.

I usually give people more chances than they deserve but once I'm done, I'm done.

Itse luokittelisin itseni jonkin sortin aseksuaaliksi, olen seksuaalisesti hyvin passiivinen. Muutaman kerran olen suorista ("naisellisella mittapuulla mitattuna") yhdyntäehdotuksista jopa onnistunut kieltäytymään - eivätkä olleet mitään rumiluksia nuo tyväret. Joten kyse ei ilmeisesti ole "happamia sanoi kettu pihlajanmarjoista"-efekti, siis defenssimekanismi. Rimani voi olla myös liian korkealla tai edellytän jonkinasteista "henkistä yhteyttä" ennen genitaalialueiden vastakkainhinkkaamista.

Kun ei naisia jahtaa, ei ole tossun eikä tussun alla ja aikaa jää runsain mitoin niihin asioihin mihin haluaa aikaansa käyttää: työ, harrastukset ja muu kehittävä toiminta. Puhumattakaan sen vallan ikeestä vapautumisesta, mikä pillunpanttaajalla on pillunhaluajaan. Ja loppujenlopuksi, kun ajattelee sitä paskamerta missä normaalimies saattaa joutua römpsälle päästessään kahlaamaan .

Varjopuolena tosin on se, että voi jossakin vaiheessa elämäänsä tuntea itsensä varsin ulkopuoliseksi "normaalista ihmiselämästä", mutta tämäkin on suurimmaksi osaksi tottumuskysymys. Olettaisin ainakin.

Ja seksihän on periaatteessa välttämätöntä vain perinteisen lisääntymisen kannalta.

evilo kirjoitti:

Sitä ikäänkuin vedetään ylöspäin energisoimaan kehoa, päinvastoin kuin se yleensä ihmisellä pyrkiytyy pois kehosta seksuaalisen halun ilmentymänä.

Käsittääkseni Ronron kyseli, miten päästä eroon seksuaalisuudesta, ei miten saada parempia orgasmeja ja pää tungettua perseen chakrapisteisiin.

aweb kirjoitti:

Ootko lukenut Chuck Paldaniuksen kirjaa 'Tukehtuminen'?

Ja mikä on kirjan aihe? Kerran luin aihetta sivuavan kirjan nimeltänsä "Onko seksi turhaa?" - syynä oli tietysti varsin provosoiva otsikko. Varsin huvittavaa, kun kirjoittajan oma toiminta ei muodosta sitä moraalista pohjaa, minkä kritiikin uskottavuus vähintäänkin edellyttäisi. Saarnaa vanhana seksuaalisen vallankumouksen läpikäyneenä ja puhkihöylättynä lörppöpilluisena sotaratsuna siitä, kuinka nuorten naisten olisi siirryttävä selibaattiin .

Jäärä kirjoitti:

Jos nyt itseasiaan paneudutaan(anteeksi termi), niin eikö normaali seksuaalisen tarpeen tyydyttäminen sitten jostakin syystä auta asiaa?

Tuskin auttaa. Ongelma on lähinnä se, että kun seksiä saa sitä haluaa lisää.

Minusta seksuaalisuuden poistaminen on vähän vääränlainen hoitokeino, vähän niin kuin näläntunteen poistaisi leikkaamalla vatsalaukun irti, eikä syömällä.

Sinänsä huono analogia, koska syöminen on yksilön kannalta huomattavasti oleellisempi toimitus kuin parittelu. Nykyoloissa siis, yksilön jokapäiväisen elämän kannalta katsottuna - en puhu "yksilön geenien säilymisen" näkökulmasta ja evoluutioprosessi onkin varsin "arveluttava" moraalinen tiennäyttäjä.

DedMoroz kirjoitti:

Liittyy muistaakseni jotain nyljettyjen ruumiiden pohdiskelua ja vastaavaa mentaaliharjoittelua tuohon itsensä kieltämisen rituaaliin.

Muistaakseni kaivettiin hauta auki ja katseltiin mätänevää ruumista: sellainen tulet olemaan ja niin myöskin parittelukumppanisi, miksi siis murehtia .

Aweb
Ootko lukenut Chuck Paldaniuksen kirjaa 'Tukehtuminen'?

Se on Palahniuk senkin kylttyyrikääpiö

Mitenkäs seksuaalisuus poistetaan naisesta. Kastroidaan hmm.. jokin ? Vai poistuuko se automaattisesti vihkisormuksen jälkeen.

Ronron
Mielestäni maailma ilman seksuaalisuutta olisi lähes paratiisimainen paikka. Ajatelkaa kuinka paljon harmia aiheutuu pelkästään seksuaalisuuden takia.

Olet totisesti oikeassa. Itse olen jo saanut vapautuksen seksistä, joten otan osaa kaikille niille, jotka vielä ovat sen "orjina".
Kandee ajatella vaikka tuntureita, josko se helpottaisi, vuan vaikeeta on:
http://picasaweb.google.com/helsingin.e ... einovuopio

sapetix
Mitenkäs seksuaalisuus poistetaan naisesta. Kastroidaan hmm.. jokin ? Vai poistuuko se automaattisesti vihkisormuksen jälkeen.Kemiallisesti, miehiltä voidaan lisäksi poistaa kiveksistä testosteronia tuottava osa.
Jos haluaa ettei vonkaajat pörrää ympärillä, kannattaa tehdä kuten mensaani, ei käy suihkussa kuuteen vuoteen.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat