Seuraa 
Viestejä519

[size=150:2tn61rfl]Kokoomuksen Kotirouvat - Migreeniä kerrakseen[/size:2tn61rfl]

[size=150:2tn61rfl]Tässä on teille Kokoomuksen politiikka lyhykäisyydessään:[/size:2tn61rfl]

Kaikki Kokoomuksen tekemä politiikka tähtää siihen, että jälkikasvu pysyy ikuisesti vanhempiensa taloudellisessa ja henkisessä talutusnuorassa ja että, naiset ovat hautaan asti taloudellisesti riippuvaisia miehistään.

Terve yksilö eriytyy ja pääsee eriytymään alkuperheestään omaksi itsekseen toteuttamaan omaa elämäänsä. Hän ei enää viisikymppisenä pelkää omia vanhempiaan ja kysele arasti heiltä lupaa tekemisiinsä. Näitä porvaritaustaisia epäsikiöitä on Suomi pullollaan. Iltaisin he rukoilevat, että kuolema tulisi ja korjaisi jo pois heidän alistavat vanhempansa, jotta he vihdoin saisivat happea ja ilmaa aloittaakseen viimeinkin oman elämänsä. Samaan hengenvetoon he pyytävät anteeksi kamalia mietteitään, kyynelehtivät hetken tyynyynsä ja alistuvat jälleen kohtaloonsa, joka on heidän mukaansa Suomen historiaan ja tulevaisuuteen kirjoitettu, for ever.

Tämä vääränlainen koti-keskeisyys ja – riippuvuus on Kokoomuksen 1900-luvun ja myös tämän päivän politiikkaa. Eriytymistä omaksi yksilöksi ja elämään omaa elämäänsä ei sallita tässä todellisuudessa.

Ihmettelen sitä, miksi naiset äänestävät Kokoomusta ja jopa kuuluvat tähän puolueeseen. Kokoomus on äijien puolue, joka ajaa aina loppujen lopuksi vain patriarkaalisia päämääriä. Ne voidaan verhota vaikka minkälaisen sosiaalisen tai muka yhteiskunnallisen kaavun alle, mutta lopulta, kun kaikki riisutaan pois ja vaivaudutaan vähänkin analysoimaan, niin äijä se on siellä, joka nyrkkiä ja rahapussia pöytään paukuttaa lasten, nuorten ja vaimojen anovien katseiden alla.

Totuus on, että Kokoomus kannattaa syvimmissään hyvin fundamentalistisia ja umpipatriarkaalisia arvoja.

Säälittää katsoa suomalaisia, jotka haluavat mihin hintaan tahansa kuulua ainakin johonkin joukkoon ja yrittävät nyt hullun lailla olla edustavinaan Kokoomusta ja sen ihanteita. He haluavat kuumeisesti mukaan teeskentelemään, että heidänkin sukunsa ja perheensä ovat muka yhtä, että heilläkin on ihania perhejuhlia ja, että heidänkin elämänsä on jo lähes etuoikeutettujen arvoista ja että, siitä olisi kohta jo jonkun uuden bergmanin aika tehdä kiintoisa elokuvaa. Vasta äsken he juoksivat ulko-huussissa paskalla, nukkuivat koko perhe yhden huoneen asunnossa ja kävivät peseytymässä työnantajan saunassa kerran viikossa jälkikasvuineen. Nyt he väittävät ja kuvittelevat Kokoomuksen ajavan heidän etujaan. Ovatko he hulluja, tyhmiä vai hädissään? He eivät ymmärrä, mitä he tavoittelevat. Ehkä Kokoomus voi kertoa, mitä porvarillinen elämä todellisuudessa on. Se on valheessa elämistä ja kokopäivätoimista teeskentelyä alusta loppuun.

Nuoret ja naiset on työnnetty taloudellisesti ja henkisesti syrjään Suomessa oikeistolaisen ja erityisesti Kokoomuksen politiikan johdosta, eli nuoret ja naiset pysykööt miehen ja perheen lestissä. Tervettä touhua?

Kokoomuksen Kotirouvat hoidattavat hipiäänsä ja varpaitaan päivät pitkät miestensä rahoilla ja ajavat siinä sivussa mm. lisää yksityiskouluja omille jälkeläisilleen, näille kullannupuille, jotka vielä viisikymppisenä juoksevat mamin ja papan luo pyytämään avustusta taide-galleriaansa tai viidenteen design-puotiin.

Hyi helvetti sanon minä tälle kaikelle.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (6)

Tätäkö sinä haluat:

Huostaanottobusiness kasvaa kohisten!

viewtopic.php?f=13&t=11896&st=0&sk=t&sd=a

Ja sitten taas joku uusi "Päivi Lipponen" kehuskelee kuinka raskasta oli olla yksinhuoltajana juuri eronneena rouva von ... ja kuinka ihmeellinen tapahtui jonkun itseään 30-40 vuotiaan vanhemman, yhteiskunnallisessa korkeassa asemassa olevan miehen kainalossa, kuinka on kärsinyt tilattomuudesta jne.

Ja sitten taas kaikki ylistää kuinka Suomessa on oma kärsinyt Diana, jonka aviomies keittää aamupuurot ja köntystelee pienten lastensa kanssa iltaisin satuja lukien!

Ja kansa ylistää kuinka demarit ovat viisaita ja ilmaiset pakkopäivähoidot ovat kaikille alle kouluikäisille ja ilmaiset bussiliput alle 16-vuotiaille. Ja taas alkaa hurja vanhusten joukkoteurastus koska eläkerahat eivät riitä kun ihmeelliset tapahtumat viilleettävät kansan viisaita johtajia yksityiskoneella ympäri maapalloa.

Ja kansa kiristää vyötään pelastaakseen maapallon tuleville sukupolville ylistäen aina niin viisaita johtajiaan.

Tai joku missukka korottaa sdp:n profiilia hakemalla säälipisteitä koska hän oli elänyt lapsena äitinsä kanssa kellarissa, jossa oli maalattia, hiukset olivat hapsottavat ja melkein oli jo haudassa kun syöpää epäiltiin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Naltsukka
Tai joku missukka korottaa sdp:n profiilia hakemalla säälipisteitä koska hän oli elänyt lapsena äitinsä kanssa kellarissa, jossa oli maalattia, hiukset olivat hapsottavat ja melkein oli jo haudassa kun syöpää epäiltiin.

Tai sitten joku könttäle puhuu Nurmijärvi ilmiöstä ja väittää luonnonsuojeluksi kun kaikki siirretään 25-kerroksisiin kolosseihin keskelle kaupunkia. Ilmeisesti meitä olisi siellä helppo vahtia - niin kuin keskitysleirissä.

Pirta
[size=150:yq3hzjll]Kokoomuksen Kotirouvat - Migreeniä kerrakseen[/size:yq3hzjll]

[size=150:yq3hzjll]Tässä on teille Kokoomuksen politiikka lyhykäisyydessään:[/size:yq3hzjll]

Kaikki Kokoomuksen tekemä politiikka tähtää siihen, että jälkikasvu pysyy ikuisesti vanhempiensa taloudellisessa ja henkisessä talutusnuorassa ja että, naiset ovat hautaan asti taloudellisesti riippuvaisia miehistään.
Ja nyt herää kysymys:

Kuinka naisten asema on muuttunut sdp:n vallassaolonaikana? Työpaikkoja tullut lisää, jopa naisille ja palkat nousseet? Tarkoitan siis muitakin kuin sdp:n profiilin nostattajia.

Pirta
[size=150:3n09adwx]Kokoomuksen Kotirouvat - Migreeniä kerrakseen[/size:3n09adwx]

[size=150:3n09adwx]Tässä on teille Kokoomuksen politiikka lyhykäisyydessään:[/size:3n09adwx]

Kaikki Kokoomuksen tekemä politiikka tähtää siihen, että jälkikasvu pysyy ikuisesti vanhempiensa taloudellisessa ja henkisessä talutusnuorassa ja että, naiset ovat hautaan asti taloudellisesti riippuvaisia miehistään.

Terve yksilö eriytyy ja pääsee eriytymään alkuperheestään omaksi itsekseen toteuttamaan omaa elämäänsä. Hän ei enää viisikymppisenä pelkää omia vanhempiaan ja kysele arasti heiltä lupaa tekemisiinsä.
Juu näinhän se on. Ei muuta kuin ihan synnytyslaitokselta vaan huostaan, niin voidaan katkaista napanuora vanhempiin totaalisesti ja kiinnittyä turvallisesti eri sijoituspaikkoihin - tietenkin sossujen valitsemille OIKEILLE - joita voi olla useita 18-vuotisen sijoituksen aikana -vanhemmille. Näin ihminen pääsee toteuttamaan itseään kurinalaisessa sossujen valvonnassa ja jo hyvin nuorena syrjäytyy ei ainoastaan koko biologisesta suvusta vaan yhteiskunnasta. Ja tarvitsee loppu elämänsä - ehkä lyhyenkin - sossujen apua:

Sosiaalipalvelujen rahoitus uusiutui demareiden johdolla

Tiivistelmä:
Uutispäivä Demari kirjoittaa Stadin demarien kunnallisesta välikysymyksestä koskien sosiaali- ja terveyspalvelujen rahapulaa ja suunniteltuja maksukorotuksia. Demareiden valtuustoryhmän puheenjohtajan Kai Kaliman mukaan Helsingin sosiaali- ja terveyspuolta on vaivannut jatkuva alibudjetointi, joka on johtanut toimeentulotuen, terveydenhuollon sekä sosiaali- ja vanhuspalvelujen saannin ja ehtojen jatkuvaan kiristymiseen. Kalima sanoo olevansa erittäin huolestunut jatkuvista "läheltä piti"- tapauksista terveys- ja vanhuspalveluissa. "Potilasturvallisuus on vaarantunut ja vanhusten huoltoa vaivaa työvoimapula", Kalima muistuttaa. Myös uusi lastensuojelulaki lisää painetta kunnissa. "Lain edellyttämiä resursseja ei ole myönnetty. Lastensuojelussa on suuri pula sijaiskodeista ja uusia virkoja tarvitaan".

Media: Uutispäivä Demari (printed version)
Päivämäärä: 6.6.2008
Kirjoittaja: Kirsi Törmänen
Päälähde: puheenjohtaja Kai Kalima / sdp:n Helsingin valtuustoryhmä
http://image2.m-brain.fi/index.asp?ResI ... p%3D103#13

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat