Seuraa 
Viestejä45973

Cyber Nations (http://www.cypernations.net) on ilmainen internetselaimessa pelattava kansakunnan hallitsemista simuloiva peli, jossa on jo yli 200 000. Voit valita valtiosi valtiomuodon, uskonnon, veroprosentin ym. ym. Voit käydä kauppaa muiden valtioiden kanssa, avustaa muita, sotia ja solmia rauhansopimuksia.

Voit pelata vain 5 minuuttia päivässä, jäämättä jälkeen muista, tai voit kuluttaa tunteja vaikuttaen muihin pelaajiin foorumeila.

Mutta tässäkää pelissä ei pärjää loputtomasti ilman liiton tukea. Joudut helposti hyökkäysten kohteeksi, ja sinusta tulee yleinen ryöstökohde.

Mutta onneksi meillä suomalaisilla on oma liitto, FCO, Finnish Cooperation Organisation. Otamme vastaan kaikki suomalaiset hakijat. FCO:lla on kattavat oppaat Cyper Nationssin pelaamisesta, ja keskustelut käydään suomenkielellä.

Liittyminen on helppoa. Menet vain FCO:n foorumeille, ja täytät jäsenyys hakemuksen, odotat hyväksyntää, ja jatkat ohjeiden mukaan. Muista mainita kohdassa Mistä/Keneltä sait tietää FCO:sta minut

Jäsenhakemuksen voit täyttää osoitteessa http://z11.invisionfree.com/Fincoor/index.php?showforum=17

Luonnollisesti sinun on ensin rekisteröidyttävä Cyper Nationssiin.

Muita hyödyllisiä linkkejä:

http://fi.wikipedia.org/wiki/Cybernations
http://forums.cybernations.net/
http://cybernations.wikia.com/wiki/Main_Page

  • ylös 0
  • alas 0

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat