Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Jos haluatte tallentaa mahdollisimman helposti web-sivuja ja vaikka tiede.fi:n keskustelualueen viestiketjuja, niin ne saa koneelle yhdeksi tiedostoksi helposti.
Web-arkisto .mht -tiedostomuoto, jota ainkin IE ja uudet Opera-selaimet tukevat on oiva apu tähän. Firefoxissa (hieman vanhemmat versiot ainakin) olevassa .mht lisukkeessa homma ei toiminut ja tuotettu tiedosto ei ollut yhteensopiva IE:n kanssa. Mutta IE ja Opera tekevät toimivaa jälkeä ja nettisivut saa yhdeksi toimivaksi alkuperäisen ulkoasun omaavaksi tiedostoksi. Mielenkiintoiset keskustelut saa siis talteen helposti omalle koneelle tallentamalla ne .mht-tiedostoksi. Ainut ongelma on ettei tiede.fi:n viestiketjusivut erottele saman viestiketjun alasivuja otsikossaan, niinpä .mht tiedoston nimeen kannattaa lisätä sivunumerointi. Tiede.fi voisi lisätä tämän sivunumeroinnin http-sivun tiedostonimeen vaikkapa: Helpoin tapa kopioida mielenkiintoiset keskusteluketjut .MHT, Helpoin tapa kopioida mielenkiintoiset keskusteluketjut .MHT sivu 2 jne.

Kommentit (3)

Jos keskusteluketjuja haluaa jostain syystä tallentaa, niin ennen tallennusta kannattaa näkymä vaihtaa ensiksi tulostusmuotoon. Sitten on homma huomattavasti helpompaa.

Ulmas
Helpoin tapa kopioida mielenkiintoiset keskusteluketjut .MHT sivu 2 jne.Sivunumerointi joka tapauksessa pitää sisällyttää nimeen ei tarkenteeseen.

20080627_Mielenkiintoiset_Keskusteluketjut_Sivu_2.MHT

Vaikkapa noin.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat