Seuraa 
Viestejä45973

Jos haluatte tallentaa mahdollisimman helposti web-sivuja ja vaikka tiede.fi:n keskustelualueen viestiketjuja, niin ne saa koneelle yhdeksi tiedostoksi helposti.
Web-arkisto .mht -tiedostomuoto, jota ainkin IE ja uudet Opera-selaimet tukevat on oiva apu tähän. Firefoxissa (hieman vanhemmat versiot ainakin) olevassa .mht lisukkeessa homma ei toiminut ja tuotettu tiedosto ei ollut yhteensopiva IE:n kanssa. Mutta IE ja Opera tekevät toimivaa jälkeä ja nettisivut saa yhdeksi toimivaksi alkuperäisen ulkoasun omaavaksi tiedostoksi. Mielenkiintoiset keskustelut saa siis talteen helposti omalle koneelle tallentamalla ne .mht-tiedostoksi. Ainut ongelma on ettei tiede.fi:n viestiketjusivut erottele saman viestiketjun alasivuja otsikossaan, niinpä .mht tiedoston nimeen kannattaa lisätä sivunumerointi. Tiede.fi voisi lisätä tämän sivunumeroinnin http-sivun tiedostonimeen vaikkapa: Helpoin tapa kopioida mielenkiintoiset keskusteluketjut .MHT, Helpoin tapa kopioida mielenkiintoiset keskusteluketjut .MHT sivu 2 jne.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (3)

Jos keskusteluketjuja haluaa jostain syystä tallentaa, niin ennen tallennusta kannattaa näkymä vaihtaa ensiksi tulostusmuotoon. Sitten on homma huomattavasti helpompaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Ulmas
Helpoin tapa kopioida mielenkiintoiset keskusteluketjut .MHT sivu 2 jne.Sivunumerointi joka tapauksessa pitää sisällyttää nimeen ei tarkenteeseen.

20080627_Mielenkiintoiset_Keskusteluketjut_Sivu_2.MHT

Vaikkapa noin.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat