Seuraa 
Viestejä45973

Mitäs te immeiset teette kun olette ongelmissa, en nyt haluaisi tietää miten te hoidatte ongelman, mutta mitä teette jos kohtaatte paljon ongelmia samaan aikaan? Otat hermotupakin, perseet olalle tai vain ajattelet positiivisesti?

Tarkoitan nyt ihan vaikeita esteitä elämässä, mihin ei keksi ratkaisua tai pysty hoitamaan.

Kommentit (2)

Ronron
Seuraa 
Viestejä9265

Juon perseet olalle mikäli kyse on sydänsuruista, jotta saa nukutuksi edes ensimmäisen yön. Jos jotain muita huolia niin en oikeastaan mitään, kärsin lähinnä. Ajattelen sitä hetkeä kun nuo huolet joskus on ohi, jos ne on jotain sellaisia jotka pitää kohdata ja ylittää. Pahimmassa tapauksessa mietin että voisin hetkenä minä hyvänsä tappaa itseni ja näin paeta ja vapautua huolista. Joten elämä ei tavallaan ole murehtimisen arvoista, murheet ei yllä kuoleman tuolle puolen. Suhtaudun elämään kuin peliin jossa yritän sinnitellä ja selviytyä. Mikään ei ole vakavaa. Niin ne suuretkin murheet tuntuu turhilta.

くそっ!

Riippuu...
Joskus jaksaa yrittää/pystyy ratkoa ongelmia, joskus ei...
Pitäisi oppia priorisoimaan, että alkaisi ratkomaan siitä itselle tärkeimmästä kai tai ongelmiakin tietysti on eri tasoisia ja eri alueella ja eri kiireellisyysluokituksilla jne.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat