Seuraa 
Viestejä13176

Mua ei lämmitä se kun luen sanomalehteä sielä on 5 päivää vanhoja uutisia muka uusina uutisina. Netistä löydän uutisia ja uutiset päivittyvät aktiivisesti.

Sitten mua kyrsii se, että sanomalehdissä on nykyään vähemmän uutisia ja ne on pintapuolisesti kirjoitettuja. Uutiset saisivat olla enempi sisällöllisiä. Toiseksi mainokset vie tilaa uutisilta.

Internetissä on enempi sisältöä uutisissa ja eikä häiritseviä mainoksia. Myös inhottaa mainostyttöjen ja poikien keinohymyt. Mainospojilla on isommat munatkin normaalisti, kun kalsareita mainoastavat.

Tiedeuutisiakin on vähempi aamulehdessä, kun uskonnollisia uutisia.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (5)

jaa.. .
riippuu varmaan paljonkin siitä mitä lehtiä lukee...
itse olen riippuvainen hesarista...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
olli-san
Seuraa 
Viestejä419

Sanomalehdet pitäisi kieltää ilmastonmuutoksen torjumiseksi, tai ainakin asettaa haittavero moiselle hiilinieluja tuhoavalle toiminnalle!

Sanomalehdet ja netti eivät ole toisiaan poissulkevia asioita. Lehdistä saa yleensä informatiivisempaa tietoa nykyisten tapahtumien taustatekijöistä ja seurauksista, kun taas netistä löytyy nopeammin uudet ja tietyn aihealueen (kuten tiede) uutiset.

Kummassakin vaihtoehdossa terve järki ja hyvä medialukutaito ovat välttämättömiä nykypäivänä.

Seppo_Pietikainen
Seuraa 
Viestejä7615

Koetapas kääriä kalanperkeet viikon vanhaan läppäriin...

--
Seppo P.
Kreationismi perustuu tietämättömyyteen, se sikiää tietämättömyydestä ja siitä sikiää tietämättömyyttä. Tietämättömyyden levittäminen on kreationismin elinehto ja tietämättömyydessä rypeminen on kreationistin luonnollinen elämisenmuoto

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat