Seuraa 
Viestejä45973

Tietokoneet kehittyvät nopeasti ja eikä edes kovin kaukaisessa tulevaisuudessa saavutetaan se piste, että ihmisen koko aivot voidaan korvata mikropiireillä tai aivotoiminta pystytään mallintamaan ohjelmallisesti. Koko elämä, tunteet ja ajatukset olisivat virtuaalisia ja toimisivat pelkkinä bitteinä. Tällöin voidaan saada aikaan myös uskonnoista tutut käsitteet iänkaikkinen elämä, joko taivaassa tai helvetissä. Ajatelkaa ohjelmakoodia, jossa sinua kidutetaan karmeimmin mahdollisin keinoin, etkä pääse kärsimyksestä eroon kuoleman kautta, vaan se jatkuu ikuisesti tietokoneen muistissa.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (8)

Ronron
Seuraa 
Viestejä9265

Millaista mahtaa olla elo minun tietokoneeni, kärsiiköhän se tuskissaan tälläkin hetkellä.. kuoleekohan se aina kun sammutan virran.. alkoi säälittää. Mitähän pitäisi tehdä jotta se tuntisi olonsa hyväksi? Ei ainakaan pyörittää raskaita ohjelmia, sitä selvästi sattuu, kuuluu rahinaa ja hidastelee ja meinaa kaatua (taju lähteä). Ei tämä varsinainen läppä ole vaan ihan tosi, miettikää nyt. Millä oikeudella me perustellaan että meidän ihmisten tuntemukset on jotenkin aidompia ja merkittävämpiä kuin jonkun tietokoneen, silläkö kun se ei ole "elollinen"? Mitäpä tuossa tilanteessa kun ihminen olisi siirretty kokonaan biteiksi tietokoneeseen, niin olisiko silloin tuo ihminen saman arvoinen kuin tietokone, käyttötavaraa jonka voi heittää kaatopaikalle?

くそっ!

Pohjoinen Zen
Ajatelkaa ohjelmakoodia, jossa sinua kidutetaan karmeimmin mahdollisin keinoin, etkä pääse kärsimyksestä eroon kuoleman kautta, vaan se jatkuu ikuisesti tietokoneen muistissa.Eikö Microsoftin tuotteiden käyttäminen ole kuin tietojenkäsittelyä helvetistä?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Pohjoinen Zen
Tietokoneet kehittyvät nopeasti ja eikä edes kovin kaukaisessa tulevaisuudessa saavutetaan se piste, että ihmisen koko aivot voidaan korvata mikropiireillä tai aivotoiminta pystytään mallintamaan ohjelmallisesti. Koko elämä, tunteet ja ajatukset olisivat virtuaalisia ja toimisivat pelkkinä bitteinä. Tällöin voidaan saada aikaan myös uskonnoista tutut käsitteet iänkaikkinen elämä, joko taivaassa tai helvetissä. Ajatelkaa ohjelmakoodia, jossa sinua kidutetaan karmeimmin mahdollisin keinoin, etkä pääse kärsimyksestä eroon kuoleman kautta, vaan se jatkuu ikuisesti tietokoneen muistissa.Siitä vaan korvaamaan aivot osa osalta koneeksi, jolloin tietoisuuden illuusio säilyy jatkuvana.

Pohjoinen Zen
Tietokoneet kehittyvät nopeasti ja eikä edes kovin kaukaisessa tulevaisuudessa saavutetaan se piste, että ihmisen koko aivot voidaan korvata mikropiireillä tai aivotoiminta pystytään mallintamaan ohjelmallisesti. Koko elämä, tunteet ja ajatukset olisivat virtuaalisia ja toimisivat pelkkinä bitteinä. Tällöin voidaan saada aikaan myös uskonnoista tutut käsitteet iänkaikkinen elämä, joko taivaassa tai helvetissä. Ajatelkaa ohjelmakoodia, jossa sinua kidutetaan karmeimmin mahdollisin keinoin, etkä pääse kärsimyksestä eroon kuoleman kautta, vaan se jatkuu ikuisesti tietokoneen muistissa.Ja lisäämme tuohon: Ohjelmasta tehdään tuhansia ellei miljoonia kopioita!

Mutta periaatteessa vastaan tuohon EI!
Tietokone ei pysty, muutakuin todellisen LIHALLISEN ja HENGITTÄVÄN olennon kautta omaksumaan LISÄTIETOJA!

Mikään satunnaisgeneraattori ei IKINÄ voi tehdä tietokoneelle mitään järjellistä henkeä!

Ja tuo LISÄTIETOJENkin saanti on usein kiven takana tai sen sisällä, sillä: "Taivaasta ei voi kukaan ottaa mitään, ellei sitä Hänelle anneta!" - Johannes Kastaja!

Ei tuon kiven hakkaaminen johonkin tunnettuun muotoon ole mitään todellista tietoa, senhän MEKIN pakanaparat olemme jo oppineet, ja jotkut ovat sen vuoksi menneet toiseen äärimmäisyyteen: ÖTEISTEIKSI!

Ja no nyt hetken mietittyäni kyllä voisin antaa myönnytyksen tietokoneälylle: Jos on sellainen ÄITIKONE, joka on pistetty käymään MAAILMANKAIKKEUDEN KAIKKI konekoodit ja binäärit läpi, se joskus törmää aivan toimivaan ja älykkääseen koodinpätkään! Sen se oletettavasti tallentaa, jos se kilpailuttaa tuota ohjelmakoodia muiden edellisten kanssa ja se säilyy voittajana LOPPUUN ASTI!

Tuossa "LOPPUUN ASTI"-määritelmässä ovat molemmat eksyneet, ja pitävät tämän elämän väliaikaisia nautintopalkintoja jonakin IKUISEN elämän esiasteina tai paratiisina... Monen TODELLISEN IKUISUUSKILVOITTELUN TIE on täynnä ahdistuksia, ja vastoinkäymisiä, sillä tuollaista kadehditaan ja halveksutaan ja pyritään tuhoamaan!

ONNEX on Juumala, joka on antanut henkensä luoduillensa, PEDON MERKKIEN ja JUUMLAN KARITSAN SANAN avulla!

Aina pitää laittaa tuon agisonin pirulaisen perään jotain sanottavaa. Nyt luin tekstin ensimmäiseksi, heti huomasi JUUMALASTA ja PEDON MERKISTÄ että siinä on agisoni kyseessä. Siis ei jumal' auta!

Petu
Seuraa 
Viestejä2289
Pohjoinen Zen
Tietokoneet kehittyvät nopeasti ja eikä edes kovin kaukaisessa tulevaisuudessa saavutetaan se piste, että ihmisen koko aivot voidaan korvata mikropiireillä tai aivotoiminta pystytään mallintamaan ohjelmallisesti. Koko elämä, tunteet ja ajatukset olisivat virtuaalisia ja toimisivat pelkkinä bitteinä. Tällöin voidaan saada aikaan myös uskonnoista tutut käsitteet iänkaikkinen elämä, joko taivaassa tai helvetissä. Ajatelkaa ohjelmakoodia, jossa sinua kidutetaan karmeimmin mahdollisin keinoin, etkä pääse kärsimyksestä eroon kuoleman kautta, vaan se jatkuu ikuisesti tietokoneen muistissa.Jaahas , on tullut "päntättyä" Matrixit

Petu
Seuraa 
Viestejä2289
Shriek
Pohjoinen Zen
Ajatelkaa ohjelmakoodia, jossa sinua kidutetaan karmeimmin mahdollisin keinoin, etkä pääse kärsimyksestä eroon kuoleman kautta, vaan se jatkuu ikuisesti tietokoneen muistissa.Eikö Microsoftin tuotteiden käyttäminen ole kuin tietojenkäsittelyä helvetistä?Asiaaa

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat