Seuraa 
Viestejä45973

Miksiköhän pulsupuistoissa ei oo vessoja, vaikka koskipuisto, meitä on ehkä 500 deekuilemassa, lähes jokaisella tulee kusihätä viimeistään silloin kun on juonut runsaasti kaljaa.
Voisiko tiäremiäs tai joku doku järjestää koskipuistoon jonkun pakettiauton mihin voi kusta tai normaalin vessan.
Itse en tiedä minkälainen on normaali vessa, epänormaalikin kävisi, ettei tarvii kusta "jokeen", hämeenlinnalaiset saavat jo nyt heikkolaatuista vettä kun joutuvat käyttämään sen mikä meiltä jää. Toki heille kelpaa viemärivetemme, ei oo vaihtoehtoja. Näsijärvi --> tre --> pyhäjärvi --> hämeenlinna

Kommentit (6)

Tämä on asiaa
Sitäpaitsi vastakustussa ruumiinlämpöisessä virtsassa piilee hyödynnettävissä oleva energiapotentiaali jonka ei soisi joutuvan hukkaan näinä aikoina. Ruumiinlämpöistä virtsaa voisi käyttää esimerkiksi lämpimän käyttöveden esilämmitykseen.

Eikun porukalla vaan Rosson vessaan! Kyllä ne äkkiä tuopi siirrettäviä kusiputkia kun herrat Rossossa häiriintyy deekujen joukko invaasiosta!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
tiäremiäs
Seuraa 
Viestejä13176

Mene sinne virtapankki ravintolan vessaan, se on niin sokkelo se ravintola. Että ne ei tiedä oletko asiakas vai ei.

Se on sellanen porvarityylinen deekubaari. Asiallinen mutta halpa.

Täytyy mennä kassan ohi tai sinne taakse ja ravintolankeittiön vieressä on iso vessa.

Juomapuolella myy viinaa kivannäköisiä naisia noin 30 vuotiaita.

Ei kannata. Enemmän kuin kusiputkaa kaipaavat deekut asuntoa. Kusiputka muuttuu heti sellaiseksi.

Suosittelen trattia ja putkea lähimpään sadevesikaivoon. Voi siihen jotain seinääkin kyhätä, jos hienommat ihmiset ei kestä nähdä mihin *yrpiä enimmäkseen käytetään. Paksummalle asialle voi kehittää jotain vastaavaa.

Huono puoli on sadevesikaivo. Jos veto on heikko, jää tavara muhimaan. Kun joku viaton pudottaa sinne palavan tupakin voi seuraus olla suuri pum.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat