Seuraa 
Viestejä1918

http://www.youtube.com/watch?v=5PqgVBhTONI&feature=related

Oheisen linkin takana on hirvittävää kuvaus lapsisotilaista joita arabien hallinnoiman Palestiinan alueella kasvatetaan.
Meidän on vaikea mennä muuttamaan muslimimaiden käytäntöjä mutta Euroopan islamisoitumisen voisimme pysäyttää radikaalilla ja ennenkuulumattomalla toimenpiteellä. Nykyään kaiketi 80% tulonsaajista maksaa kirkollisveroa vähintään 1%:n mikä tarkoitti vuoden 2006 tiedon mukaan kirkolle 760 miljoonan euron rahavirtaa.*
Ateistien määrä on kovaa vauhtia kasvamassa ja samalla huolestuttavasti muslimien määrä.Ehdotan seuraavaa, perustetaan ”Vapaan-ajattelun keskuksia” joita tuettaisiin verorahoilla aivan niin kuin kirkkoja tasapuolisuuden nimissä.
Akavan nettisivujen mukaan vastavalmistuneen psykologin alkupalkka tulisi olla noin 2600€. Palkansaajan mediaanipalkka on noin 1500€/kk**. Mikäli jäljelle jäänyt viidennes laittaisi rahansa ateismikirkolle tulisi sille rahaa 0,2*2500000*1500*12*0,01=90 miljoonaa euroa. Tällä rahalla voisi palkata uskonnonvastaisen maailmankatsomuksen omaavia vastavalmistuneita psykologeja vuodessa 90 000 000/12*2600=2884 mikä on googlen tietoihin verrattuna karkeasti ottaen kolmannes olemassa olevista psykologeista tai siksi opiskelevista.
Ateismikirkon käännytysosaston jäsenistä määräosuus tulisi olla arabiankielentaitoisia ja heillä pitäisi olla kielilläpuhumisen armolahja, täten saataisiin varmistettua ettei helluntailaisten ja arabien lapsista sikiä tule lisää hörhöjä siittäviä hihhuleita.
*) http://fi.wikipedia.org/wiki/Kirkollisvero
**)http://www.stat.fi/til/tvt/2006/tvt_2006_2008-02-29_kat_001_fi.html

-

Kommentit (2)

Miten tätä käännytystä sitten tehtäisiin? Pelkät piiloviestit ja taitava sanankäyttö eivät kuitenkaan riittäisi.

edit: ja vaikka tämä ketju on epäilemättä humoristinen niin täytyy muistuttaa että kustannukset yhdestä aloittelevasta psykologista on lähempänä 4000 euroa kun palkkaan ynnätään lakisääteiset maksut.

Mulla on parempi idea: poistetaan kirkon verotusoikeus! Yksi vero vähemmän ja valtio jopa säästää rahaa. Kirkko voi sitten kerätä jäsenmaksut jäseniltään samalla tavalla kuin muutkin yhdistykset, eli maksulappua koteihin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat