Seuraa 
Viestejä45973

Ilmeisesti taistelu on alkamassa. McCain on ampunut ensimmäisen laukauksen ja ilmoittanut että Obamaan ei voi luottaa.

http://www.bloomberg.com/apps/news?pid= ... refer=home

Täytyy sanoa että minua kiinnostaa kovasti tämä tuleva kamppailu, ihan tutkimuksellisestikin. Odotettavissa on että US-vaaleihin kuuluvaa negatiivista kampanjointia tullaan käyttämään, ja kunnolla. Vaalit ovat asiantuntijabusinesta jenkeissä. Konsultit miettivät koska ammutaan ja millä kaliberilla.

Tarkkailijoiden mukaan Obama on likaisessa sodankäynnissä hyvin heikoilla. Negatiivisessa kampanjoinnissa pärjää se, joka ei esiinny minään muutosairueena ja maailmanparantajana. Obaman kohdalla lokakampanja kääntyisi itseään vastaan, sanotaan. Ja Mc Cain tietää tämän ja ja yrittää houkutella Obaman pois nurkastaan. Samaa taktiikkaahan käytti H. Clintonkin.

http://www.campaignline.com/articles/?A ... 3B99C65822

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (3)

Tässäpä hyvä avaus USA:n 2008 Presidentinvaalikeskusteluun. Keskitetään tähän kaikki ko. kamppailua koskevat mielipiteet.

Heh heh, eikös se McCain vielä kutsu vietnamilaisia nimellä "gook" Pitää myöntää että valveutunut kaveri kuitenkin energiapolitiikan saralla. Olen kuitenkin aina demokraattien kannattaja jenkkien vaaleissa. Koskas se uusi pressa valitaan?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Oli ehdokkaista mitä mieltä tahansa, yksi asia on kuitenkin varma. Mustaihoisesta tai puoliksi mustaihoisesta ei voi tulla USA:n presidenttiä. Ja USA:n talousjärjestelmä romahtaa joka tapauksessa lähitulevaisuudessa.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat