Seuraa 
Viestejä519

[size=150:201pp5py]Anna asioille aikaa?[/size:201pp5py]

Vallankäytön pahimmat vääristymät ovat lähtöisin oikeistolaisesta perinteestä. Puhun kotitaustastani lähtöisin. Se vanhemmistani, joka on edustanut ja edustaa oikeistolaisia arvoja on aiheuttanut meille perheen lapsille suunnatonta kärsimystä, tuskaa ja korjaamatonta vahinkoa. Terapiat, lääkitykset tai edes muualta tuleva rakkaus eivät enää auta meitä ehjiksi tai kunnolla eloon mitenkään tai koskaan tässä elämässä. Ulkopuolisille tämä perheemme vanhempi on arvostettu ihminen. Meille läheisilleen hän on vain tuhoa ja muiden ja toisten särkemistä edustava ihminen.

Jotkut ystävistäni tai tutuistani ovat nykyisen menon houkuttelemana siirtyneet oikeistolaisten arvojen ja maailman puolelle ja edustajiksi. Tämän hintana heistä on, heidän itsensä sitä huomaamatta, kadonnut mielikuvitus, kyky erottaa oikea ja väärä itsessään, rakkauden tilalle heihin on tullut rakkaudettomuus, piittaamattomuus muista lähimmäisistä ja kyltymätön ahneus materiaan, omaan hyvinvointiin ja tuhoisimpana kaikista karmivalla tavalla vääristynyt vallankäyttö, joka perustuu alistamiseen, toisen tahdon ja minän nujertamiseen sekä jatkuviin yrityksiin pakottaa toinen vain itseään ja tarpeitaan palvelevaksi olioksi ja oman itsensä jatkoksi tai peilikuvaksi. Nyt nämä ihmiset nöyryyttävät, häpäisevät ja listivät tai yrittävät listiä jokaisen lähelleen tulevan tai siinä olevan ja onnistuvat tässä, mikä on surullista ja kauheaa, myös usein. He ovat skitsofreenisessa mielentilassa ja skitsofreenisia ja tekevät myös muista sairaita teoillaan ja maailmankuvallaan. He ovat vaarallisia ja tuhoavia, tuhoavia etenkin muita kohtaan, sillä heidän oma ytimensä on jo tuhoutunut pikkuhiljaa, kun he hylkäsivät sen ja itsensä, ja siirsivät sydämensä oikealle puolella rintaa. Miksi he tekivät näin? Heikkouttaan.

Emme voi tehdä mitään sille, että yhä useampi tekee vastaavasti itselleen ja elämälle. Heikkouttaan ihmiset valitsivat aikoinaan mm. myös natsismin aatteekseen ja elämänarvoikseen. Kuuden miljoonan ihmisen piti ensin tuhoutua ennen kuin asiaan pystyttiin puuttumaan. Tämän päivän ihminen ei ole muuttunut tästä miksikään. Jos oikeistolaiset arvot perineet tai omineet ihmiset itse alkavat myöntää perimänsä tai omimansa vääristyneet vallankäytön mallit ja oman tuhoavan vallankäyttönsä sekä tekojen mukana tulleet vääristymät luonteissaan ja arvomaailmassaan, on pientä toivoa siitä, että jotain ja jokin voi muuttua. Ulkoapäin heidän käytöstään ei voi muuttaa. He voivat muuttaa sen vain itse, jos he myöntävät tämän asian paikkansapitävyyden jopa vuosisataisen ja ikuisen torjumisen sijaan. Tapahtuuko tämä sitten kun aika ja ihminen ovat tähän kypsiä tai valmiita, ja kun jotkut sen ensin esimerkillään itsessään julkisesti myöntävät ja aloittavat muutoksen itsessään ja kun siihen sitten myös muut lähtevät mukaan ja yhtyvät?

Varoitan ihmisiä omimaan oikeistolaisia arvoja ja oikeistolaista maailmankuvaa ja mielentilaa itseensä, vaikka se voikin tuntua houkuttelevalta ulkoapäin juuri nyt ja tässä ajassa. On helppo antaa muiden miettiä puolestaan ja olla miettimättä itse arvoja ja asioita, oikeata ja väärää, ja mennä vain massoihin mukaan ja tuntea kuuluvansa joukkoon. Se voi tuntua useista myös itsestään selvältä ratkaisulta, jos ja kun, oikeistolaiset arvot ovat aina tai pitkään olleet perinteenä suvussa tai ne ovat tulleet perinteenä perheestä. Tiedostakaa niiden arvojen todellinen hinta. Kuvitelkaa, mitä on hylätä, kadottaa ja menettää itsensä. Tiedostakaa se, että, jos omitte nämä arvot itsellenne, niin tulette näiden arvojen myötä, väistämättä myös tuhoamaan jonkun läheisenne. Tiedostakaa se, että tulette myös vahingoittamaan monia muita läheisiänne ja lähimmäisiänne, sillä tavoin että, ette tule lopulta kestämään itsessänne syyllisyyttä, mikä teoistanne oikeutetusti seuraa.

"Tämän kirjoitin, koska vielä ihmisistä ja maailmasta välitin."

Kaksi pientä elefanttia marssi näin …

  • ylös 0
  • alas 0

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat