Seuraa 
Viestejä45973

Miten olisi, jos työttömyyskorvauksen saamisen edellytys olisi kunnon kohottaminen? Työttömälle korvausta hakevalle tehtäisiin terveydentilan ja kunnon kartoitus, minkä jälkeen hänelle laadittaisiin yksilökohtainen kuntoiluohjelma, jonka noudattaminen oikeuttaa saamaan työttömyyskorvausta. Jonkinlaisella valvontasysteemillä sitten saataisiin kontrolloitua tulosten saavuttamista. Näin saadaan masennukset ja työkyvyn menetykset pidettyä aisoissa.

Asiallista kritiikkiä ja idean jatkojalostusta odotellessa..

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (4)

Se ei olisi enää työttömyyskorvaus vaan jokin kuntoilukorvaus. Työttömyyskorvausta maksetaan siitä, että henkilö etsii töitä. Sinänsä hyvä ehdotus. Kuntoilu pitää mielen virkeänä. Työttömälle palkattaisiin henkilökohtainen ohjaaja ja kaikki kuntoiluun liittyvät kulut maksaa tietenkin valtio. Oloneuvoksetkin voisivat tämän jälkeen ryhtyä pyöräilemään, ratsastamaan ja ajamaan formulaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Käytössä oleva medoti on seuraavanlainen. Työtön saa ränsistyä jos ränsistyy, perustetaan suurin kustannuksin järjestelmä, jonka holhoukseen heikompikuntoiset houkutellaan. Kunta ja työministeriö pääsee muunmuassa työttömän terveystietoihin ja voi ajaa häntä eläkkeenhakuun. Sen nimi on mol sivuilla, muttei ole holhous vaan harhauttavasti työkeskus. Käytännössä sillä ei ole mitään tekemistä työn kanssa.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat