Seuraa 
Viestejä1918

Taannoin hivenen kovasanainen keskustelun avaukseni poistettiin rivouksien johdosta, tämä viesti arvon valvojat on suitsittu versio jossa ei esiinny häpeämättömyyksiä.

Noin viidennes tulonsaajista ei kuulu kirkkoon mutta enemmistö kuuluu. Mielestäni uskontojen tukeminen valtion taholta on jarruttanut kehitystä niin tieteenkin kuin tasa-arvon taholla. Kirkon valtion verotulot ovat nykyään vajaat 800 miljoonaa €. Tästä voidaan päätellä että muiden ateistien itsellään pitämä verokertymä on noin 200 miljoonaa euroa.
Kyseisellä rahalla voitaisiin palkata 2400€ hintaisia (työn antajasivukulut huomioiden 1,7*) vasta valmistuneita pykologeja vuodessa runsaan 4000 mikä on 2/3 nykyisten psykologien määrästä.
Älykkyyden aiheuttajista kiistellään osa tiedeyhteisöstä painottaa ympäristöä osa geenejä. Mutta oletetaan että 50% on ympäristön vaikutusta. Mensan nettisivujen mukaan 2% väestöstä on erittäin älykkäitä. Oletetaan että, jos ja vain jos molemmat suotuisista vaihtareista toteutuu, niin henkilöstä tulee keskimääräistä älykkäämpi.
En ole lukenut lukion pakollisia kursseja pidemmälle psykologiaa tai biologiaa mutta pyrin ilmaisemaan ajatukseni johdonmukaisesti.
A. Ympäristö antaa mahdollisuudet tasapainoiseen kehittymiseen eli älyllisen ponnistelun ja itsevarmuuden kasvuun.
B. Geenit antavat mahdollisuudet hyvään henkiseen suorituskykyyn.
EIA. Ympäristö ei anna….
EI B Geenit ei anna….
Kun nämä sijoittaa koulun biologian tunnilta tuttuun geenien alleellien vai mikä se oli vai missä se oli periytyvyys taulukkoon saadaan selville että älykkäitä on vain neljäsosa. Jos ympäristön voisi aina muokata suotuisaksi, voitaisiin älykkäiden määrää kasvattaa kaksinkertaiseksi. Ja ollakseen ruudinkeksijä ei välttämättä tarvitse olla mensan jäsen vaikkakin se kasvattaa todennäköisyyttä lyhyempään keksimiseen käytettyyn aikaan.
Se mitä yritän sanoa että jos hyvyyttä poistettaisiin Abdullah Tammen mantran mukaisesti 4000 psykologin voimin, voitaisiin Suomeen luoda ympäristö jossa kasvaa enemmän innovatiivisia ihmisiä mistä seuraa tuottavuuden derivaatan pysymisen pitkässä juoksussa positiivisena.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (12)

Vierailija

[size=200:3tw71biz]Leipää isänmaalle![/size:3tw71biz]

Ja mikäli kaikki fyffet eli tonttumiltsi käytettäis keskittymisleirien ylläpitoon olis psykojen määrä saleen nelinkertanen.

Duunareit voitais niiden lukumäärän ollessa noin fifti-siksti suhteess hoitaa uudelleenkasvatusleireillä vajaat kaks viikkoo.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
Ilmuri
Mutta mikäs helvetti onkaan ateismikirkko?Paikka jossa vietetään ei uskonnollisia tilaisuuksia, voit itse keksiä paremman ilmaisun kuvatulla kokoontumistilalle jos keksit.

Epäilen ettet keksi miten ilmaista sellaista asiaa mitä on olemassa vasta hypoteesin asteella.

En ymmärrä miksi puutut pieneen muotovirheeseen ilmaisussa jonka sisällön hengen ymmärrät aivan varmasti mikäli vain haluat.

Vierailija
baal1984
Ilmuri
Mutta mikäs helvetti onkaan ateismikirkko?Paikka jossa vietetään ei uskonnollisia tilaisuuksia, voit itse keksiä paremman ilmaisun kuvatulla kokoontumistilalle jos keksit.

Juhlasali, kerhohuone, kokoontumistila, tori, väentupa, kylätalo, aatevapaa maja, kyllähän näitä uskonnollisesti värittymaättömiä ilmauksia suomen kielessä piisaa ja jos loppuu kesken niin keksitään lisää! Kuten voitte listastani jo havaita

Eikös sanana "ateismikirkko" ole jo itsessään paradoksi?

Vierailija

Ehkäpä ateismikirkkoa parempi ilmaisu olisi Tulevienvuosienvalistuneidenfilosofienjuottola.

baal1984
Ehkäpä ateismikirkkoa parempi ilmaisu olisi Tulevienvuosienvalistuneidenfilosofienjuottola.Pubi? No johan niihin ihmiset tuhlaavat tilipussinsa tälläkin hetkellä.

baal1984
Ehkäpä ateismikirkkoa parempi ilmaisu olisi Tulevienvuosienvalistuneidenfilosofienjuottola.

Jos suomessa olisi vain näitä ns. yliopistosivistyneitä "paremman ja älykkäämmän väen" edustajia, mistään ei tulisi mitään. On meinaan niin karmeaa pilkunviilaajasaivartelijaporukkaa sinnekin pesiytynyt, että ei helevetti.
Kyllä niitä ihan perusduunareita ja käden taitajia tarvitaan paljon enemmän kuin mitä nykyinen koulutussysteemi tuottaa. Kohta joka hemmetin pullomummollakin on vähintään tohtorin paperit viidestä eri alasta.

Nimimerkillä 3 vuotta yliopistolla tutkijan duunia ja Mensan jäseneksi kelpaava.

Vierailija

Kyllä mä omalta osaltani osaan käyttää pennini maailmanparannukseenkin jos tahdon. Ei tarvita veroa.

Nyt seilataan aivan väärillä vesillä; valtionkirkko kirkollisveroineen (ja varsinkin yhteisöveroineen) jo muutenkin sotii räikeästi uskonnonvapauslakiin; tämä keskiaikaisjäänne pitäisi ensimmäisenä poistaa Suomen laista.
Uskovaiset tunkekoot penninsä mihin lystää, mutta jotain kirkollisveroa (joka siis on pahamaineisen 82,4%-kerhon vuosittainen jäsenmaksu) ei voi verrata mihinkään "yleisluontoiseen" veroon.

Eipä kirkkokaan järkyttävän suurella omaisuudellaan mitään psykiatreja palkkaile, saati jaa rahojaan, kuin joihinkin enemmäntaivähemmän käännytysproggiksiin; miksi helvetissä muka täysjärkisten pitäisi alkaa maksaa jotain "ei-kirkollisveroa"??
Tuohan olisi syrjintää törkeimmästä päästä (vrt.bibdullahimaissa vallitseva "suojeluraha", jota "vääräuskoiset" joutuvat muslimeille maksamaan) ja sitäpaitsi ideana niin absurdi että meinasin oikeasti tipahtaa tuolilta aloitusviestiä lukiessani.

Varallisuusvero takaisin, sillä saa jo aika monta psykiatria palkattua, esimerkiksi.
Aloitusviestin ehdotus oli yhtä järkevä kuin jonkun viherhipin nillitysviesti 100n tekstiviestipalstalla jokunen vuosi sitten, jossa vaadittiin aitoon stalinistihenkeen kaikille 200-300€ palkkaa, ammatista riippumatta (asunto sentään oli kai valtion puolesta ehdotuksessa) ja loput kehitysmaiden tukemiseen...

Uskovaiset maksakoot aivopesustaan, oma vikansa.
Täysjärkiset taas pidettävä moisen idiotismin ulkopuolella, jos Suomessa ei olisi tätä äärioikeistolaishallitusta (eipä demareissakaan mitään eroa enää em. ryhmään tunnu olevan) niin verorahat voisi sijoittaa järkevämminkin kuin esim. upeaan ja mahtavaan DIGIRADIOON tai johonkin perkeleen MUSIIKKITALOON samaan aikaan, kun pääkaupungista on yksinkertaisesti mahdotonta saada kohtuuhintaista vuokra-asuntoa, vain esimerkiksi...

Pelkästään siitä prosenttimäärästä, joka menee pakolla yhtiöiden maksamasta yhteisöverosta järjestäytyneelle "ristijengille", saisi aika hyvän potin kasaan.
Tällekään epäkohdalle ei kuitenkaan toistuvista adresseista huolimatta aiota edes tehdä mitään.

Luulenpa, että ehdin mennä edes ennenkuin tämä maa tulee OIKEATA uskonnonvapautta näkemään...

Vierailija

Aivan oikeilla linjoilla olet arvon S.Gautaman ajatuksista perillä oleva.

Usein minulle käy niin että vaikka oikoluen kirjoitusvehreet wöördissä niin unohdan "oikolukea" sisällön, toisin sanoen vastasiko ilmaistu haluamaani asiaa.

Ensimmäinen viestini poistettiin koska ehdotin ateismikirkollisveroa hihhulisminvastaisen työn tukemiseen.Mistä hyötyisivät sekä ateistit että maltilliset uskonnolliset ihmiset.

Nyt olin liian varovainen sanoissani enkä näin saanut asiaani ilmaistua.

CE-hyväksytty
Kyllä mä omalta osaltani osaan käyttää pennini maailmanparannukseenkin jos tahdon. Ei tarvita veroa.

Jeps. Sama täällä. Pullo Jallua, maailma paranee kummasti ja saa valtio pirunmoisen osuuden hinnasta verona.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat