Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Tässä ensin aloitus:

http://www.turunsanomat.fi/ulkomaat/?ts ... :0:0:0:0:0:

ja sitten omat kommentit jotta saadaan keskustelu kulkemaan.

Näin äkkiä voisin itse olla samoilla linjoilla E-Amerikan päättäjien (noiden muutaman jotka artikkelissa mainittiin) kanssa tuosta asiasta, elikkä Yhdysvaltojen huumesota luo enemmän vahinkoa kuin siitä on etua. Olisiko jollain sellainen näkökulma mikä puoltaa ulkomaille lähtemistä ja peltojen polttamista? Mietitään nyt ihan vaikka siksi, että meillekkin niitä huuuuhuuuumehia sieltä saattaisi saapua, pitäisikö meidänkin siis marssia yhdessä jonossa valmistusmaihin ja laittaa puskat nurin?

sitten tuli vielä sellainen mielenkiintoinen ajatus, että mitäpä jos nuo maat sitten vain sanovat jenkeille että 'no can do, tänne ette tuu kikkuloimaan'. sotaa tuosta tuskin aikaan saataisiin

ja tässä vielä asian vierestä yleistä purnausta:

Mieltäni myös kaihertaa lukemani artikkeli (en muista mikä lehti, liittyi armeijaan jotenkin), jossa kerrottiin YK:n rauhanturvaajien (Suomalaisten tässä tapauksessa) törmänneen sattumalta luonnonvaraisiin kannabiskasveihin. Tästä seurasi se, että ryhmä jätti osan vartioon ja osan hakemaan suojavarusteita sekä työkaluja, repivät kasvit maasta ja lastasivat autoon tarkan valvonnan alaisina. Sitä vaan en vielä tänäkään päivänä ole ymmärtänyt, että miksi niihin piti edes puuttua, hävittää nyt luonnonvaraisia kasveja ihan vain hävittämisen ilosta.

Kommentit (6)

Aivan varmasti on niin, että huumeiden myötä liikkuu niin suuret rahat USAn ja Latinalaisen-Amerikan talouksissa, että eipä taida paljoa hallintoja kiinnostaa huumeiden kaupankäynnin lopettaminen.

Se kun on niin, että ne jotka käyttävät huumeita harkiten eivät tule paikallisen terveyden huollon piiriin, ja ne jotka taas käyttävät huumeita tarkoituksellisesti, eivät pääse julkisen terveydenhuolloin piiriin -> Kuolevat kadulle ja talous kiittää heidän panostuksestaan muiden hyvin voinnin edistämisessään.

Toope
Seuraa 
Viestejä25073
Liittynyt23.7.2006
turnabull
...ja ne jotka taas käyttävät huumeita tarkoituksellisesti, eivät pääse julkisen terveydenhuolloin piiriin -> Kuolevat kadulle ja talous kiittää heidän panostuksestaan muiden hyvin voinnin edistämisessään.

Tuota, mitenkäs nämä narkomaanit sitten hyödyttävät yhteiskuntaa, taloutta ja kanssaihmisiä?

"Siirtolaisuuden hyväksyminen kehitysmaista oli pahin virhe, jonka länsimaat tekivät Toisen Maailmansodan jälkeen." - Toope

Peili olisi se keksintö, jota arabialainen ja islamilainen maailma tarvitsisi. He voisivat sen kautta nähdä syyllisen siihen, miksi omat yhteiskunnat eivät toimi.

http://tinyurl.com/jbs6kqp

Toope
turnabull
...ja ne jotka taas käyttävät huumeita tarkoituksellisesti, eivät pääse julkisen terveydenhuolloin piiriin -> Kuolevat kadulle ja talous kiittää heidän panostuksestaan muiden hyvin voinnin edistämisessään.

Tuota, mitenkäs nämä narkomaanit sitten hyödyttävät yhteiskuntaa, taloutta ja kanssaihmisiä?Hoitajat, lääkärit, patologit ja hautausurakoitsijat saavat töitä?

85% itä-euroopan pankeista on mafian omistuksessa. Jos narkomaanien rahavirrat ei kanavoituisi pankkitoimintaan, niin emme saisi asuntolainaa.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat