Seuraa 
Viestejä45973

Tässä ensin aloitus:

http://www.turunsanomat.fi/ulkomaat/?ts ... :0:0:0:0:0:

ja sitten omat kommentit jotta saadaan keskustelu kulkemaan.

Näin äkkiä voisin itse olla samoilla linjoilla E-Amerikan päättäjien (noiden muutaman jotka artikkelissa mainittiin) kanssa tuosta asiasta, elikkä Yhdysvaltojen huumesota luo enemmän vahinkoa kuin siitä on etua. Olisiko jollain sellainen näkökulma mikä puoltaa ulkomaille lähtemistä ja peltojen polttamista? Mietitään nyt ihan vaikka siksi, että meillekkin niitä huuuuhuuuumehia sieltä saattaisi saapua, pitäisikö meidänkin siis marssia yhdessä jonossa valmistusmaihin ja laittaa puskat nurin?

sitten tuli vielä sellainen mielenkiintoinen ajatus, että mitäpä jos nuo maat sitten vain sanovat jenkeille että 'no can do, tänne ette tuu kikkuloimaan'. sotaa tuosta tuskin aikaan saataisiin

ja tässä vielä asian vierestä yleistä purnausta:

Mieltäni myös kaihertaa lukemani artikkeli (en muista mikä lehti, liittyi armeijaan jotenkin), jossa kerrottiin YK:n rauhanturvaajien (Suomalaisten tässä tapauksessa) törmänneen sattumalta luonnonvaraisiin kannabiskasveihin. Tästä seurasi se, että ryhmä jätti osan vartioon ja osan hakemaan suojavarusteita sekä työkaluja, repivät kasvit maasta ja lastasivat autoon tarkan valvonnan alaisina. Sitä vaan en vielä tänäkään päivänä ole ymmärtänyt, että miksi niihin piti edes puuttua, hävittää nyt luonnonvaraisia kasveja ihan vain hävittämisen ilosta.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (6)

Aivan varmasti on niin, että huumeiden myötä liikkuu niin suuret rahat USAn ja Latinalaisen-Amerikan talouksissa, että eipä taida paljoa hallintoja kiinnostaa huumeiden kaupankäynnin lopettaminen.

Se kun on niin, että ne jotka käyttävät huumeita harkiten eivät tule paikallisen terveyden huollon piiriin, ja ne jotka taas käyttävät huumeita tarkoituksellisesti, eivät pääse julkisen terveydenhuolloin piiriin -> Kuolevat kadulle ja talous kiittää heidän panostuksestaan muiden hyvin voinnin edistämisessään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Toope
Seuraa 
Viestejä29418
turnabull
...ja ne jotka taas käyttävät huumeita tarkoituksellisesti, eivät pääse julkisen terveydenhuolloin piiriin -> Kuolevat kadulle ja talous kiittää heidän panostuksestaan muiden hyvin voinnin edistämisessään.

Tuota, mitenkäs nämä narkomaanit sitten hyödyttävät yhteiskuntaa, taloutta ja kanssaihmisiä?

"Ruotsikin oli pirullinen maa ennen kuin tajusivat tuon monikulttuurin. Peppit ja Lindgrenit ovat niin eilispäivää." Pommit ja etnojengit? Uusi normaaliko?
"Ei ole tärkeää, kuka tai mikä hallitus lopettaa huonon maahanmuuton Suomeen. Pääasia on se, että joku sen lopettaa."
"Minä kun tyhmänä luulin, että median moniarvoisuus olisi arvokasta, eikä valtamedian samanmielisyys?"

Toope
turnabull
...ja ne jotka taas käyttävät huumeita tarkoituksellisesti, eivät pääse julkisen terveydenhuolloin piiriin -> Kuolevat kadulle ja talous kiittää heidän panostuksestaan muiden hyvin voinnin edistämisessään.

Tuota, mitenkäs nämä narkomaanit sitten hyödyttävät yhteiskuntaa, taloutta ja kanssaihmisiä?Hoitajat, lääkärit, patologit ja hautausurakoitsijat saavat töitä?

85% itä-euroopan pankeista on mafian omistuksessa. Jos narkomaanien rahavirrat ei kanavoituisi pankkitoimintaan, niin emme saisi asuntolainaa.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat