Seuraa 
Viestejä13176

Olisiko hyvä jos karsittaisiin sellaisia kirjoittajia, jonka mielipiteet ja kirjoitukset eivä vastaa yleistä foorumin kantaa.

Eli jos joku poikkeaa muista liikaa, pitäisikö hänen kirjoittelut sensuroida tai muuttaa.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (7)

Voisin karsia itseni, mutta kun en viitsi.

[code:2sbu05fx]Nii ettäs tiedät.[/code:2sbu05fx]

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
salai
Seuraa 
Viestejä9217

Mielestäni sellaisia voisi karsia, jotka kuluttavat rullahiirtäni hakkaamalla tyhjiä rivinvälejä turhaan. Niin ja myös turhien samaa aihetta käsittelevien ketjujen avaajia saisi kurnia. Ja sellaisia, jotka ei tuo salaperäisistä tapauksista filmejä tai valokuvia julki, vaikka väittävät niitä nähneensä ja että ne on tosia. Ja sitten niitä, jotka väittävät jotain lääkäriä komeaksi, vaikkeivät ole sitä ikinä nähneetkään. Mutta eri mieltä saa olla, niinkun tiäremiäskin on joka toinen päivä eri mieltä itsensä kanssa.

Mitä tahansa edellä esitetyistä väitteistä saa epäillä ja ne voidaan muuttaa toisiksi ilman erillistä ilmoitusta. Kirjoittaja pyrkii kuitenkin toimimaan rehellisesti ja noudattamaan voimassa olevia lakeja.

Jos joidenkin aktiivistien kirjoittajien mielipide ei vastaa foorumin yleistä kantaa ja tämän takia joutuisivat täältä lähtemään, niin eikö keskustelut kävisi jokseenkin tylsiksi kun kaikki ovat vaan samaa mieltä?

Miksi ihmeessä pitäisi, kyllä täällä tilaa riittää kaikille halukkaille?
Ainakin mielipiteiden vuoksi karsiminen tuntuisi todella typerältä.
Palstalla muuten taitaa olla sellainen periaate, että jos joku nimimerkki ei kirjoita esim. 3 kuukauteen mitään niin moderaattorit poistavat nimimerkin.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat