Seuraa 
Viestejä45973

Mikähän mahtaa olla syynä sille, että kovin usein oravan tavoittaa asennossa, jossa sillä on toinen käsi sydämellä? Tähän ilmiöön kiinnittää helposti huomiota etenkin valokuvatessa.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (17)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Niillä on Napoleon-kompleksi:

Itse olen miettinyt, että kuinka läheisiä sukulaisia oravat ovat ihmiselle ja apinoille, koska niiden etukäpälät pitkine sormineen tuntuvat varsin käteviltä ja näppäriltä.

Barbaari
borri317
Sää oot kirjottanu sydämme vääri.Sydämellä kirjoitetaan yhdellä m:llä. Näin ainakin koulussa opetettiin, että sydämeen mahtuu vain yksi ämmä.
Muaki on opetettu samalla tavalla vääri.

borri317
Sää oot kirjottanu sydämme vääri.Hah! Sydän, sydämen, sydämellä jne. Mutta asiaan, aavistustakaan?

Kun oravat kuikuilevat, niin käsi on valmiina joskaan ei tee mitään. Kuikuilu aiheuttaa sen, että käsi ei ole sivulla vaan lähellä kehoa, mikä näyttää valmiusasennon kanssa siltä, kuin orava pitäisi kättä sydämellä.

Dredex
Kun oravat kuikuilevat, niin käsi on valmiina joskaan ei tee mitään. Kuikuilu aiheuttaa sen, että käsi ei ole sivulla vaan lähellä kehoa, mikä näyttää valmiusasennon kanssa siltä, kuin orava pitäisi kättä sydämellä.Mahtava kehäpäätelmän omainen ajatuskulku ilman "kuikuilun" selittämistä ja vastausta.

Eli oravalle on luonteenomaista olla valppaana. Tämä tarkoittaa ympäristön tähyilyä ja toisaalta käden pitämistä koukussa eikä ojennettuna veltoksi. Koska orava tähyilee ympäristöään, orava hieman kallistuu ja koukussa oleva käsi tulee sydämen viereen. Lisäksi vaikka orava ei kallistuisikaan, niin sydämen vieressä oleva käsi on kuitenkin valmiusasennoksikin luonnollisempi asento kuin eteenpäin taikka sivulle koukussa oleva käsi. Orava on kuitenkin rento eikä valmiina hyökkäykseen. Jos orava olisi valmiina hyökkäykseen, käsi olisi koukussa ja hieman kohotettuna eteenpäin eikä sydämen vieressä.

Käsi on siis rennosti puolustavassa valmiusasennossa ja ilmeisesti henkiin on jäänyt enemmän tällaisia valppaita ja sydäntään suojaavia oravia. Onhan normaalia suojella juuri sydäntään, koska se on tärkeimpiä elimiä. Ja kun käsi on lähellä kehoa, niin se tarjoaa enemmän lämpöä, jota tarvitaan ainakin talvella.

Samat periaatteet vallitsevat siis eläinten ja ihmisten suojelulajeissa - aina suojataan tärkeintä ja ollaan valmiina olematta silti liian näkyvästi valppaina.

No jos nyt tuollainen lyhyt raajan pätkä kovin monessa asennossa edes voi olla... Luulisin että noi ei kintaidenpudotusasennossa paljoa aikaa vietä:

Lastenvaunuja ei kannata jättää oravien lähelle, koska oravat tykkäävät syödä vauvoilta silmät.

Hauki
Lastenvaunuja ei kannata jättää oravien lähelle, koska oravat tykkäävät syödä vauvoilta silmät.Tapahtuuko tällaista todella? Orava syö vauvan silmät?

Onko sinulle käynyt jotain tällaista? Onko osiasi syöty? Todella?

Embuske
Hauki
Lastenvaunuja ei kannata jättää oravien lähelle, koska oravat tykkäävät syödä vauvoilta silmät.Tapahtuuko tällaista todella? Orava syö vauvan silmät?

Onko sinulle käynyt jotain tällaista? Onko osiasi syöty? Todella?


Tuosta jutusta en tiedä, mutta oravissa on vähän samaa vikaa kuin rotissa. En jättäisi muksua vaunuihin siten, että oravat pääsee kurkistelemaan.

Sitten tuojon handun asentoon. Re mainitsi kintaiden pudotus asennon. Olen samaa mieltä. Elleivät varmista tuliko kännykkä ja avaimet mukaan, haluavat varmistaa, että kintaat eivät putoa.

tiäremiäs
Oravalla on hirveät jalkalihakset kun vertaa otuksen ruikeloon olemukseen.

Niin olisi Sinullakin, jos päivät pitkät loikkisit puusta toiseen.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat