Seuraa 
Viestejä45973

Jos joukko valkoisia ihmisiä viedään afrikkaan, kuinka kauan menee että niistä tulee mustia?

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (6)

Ronron
Seuraa 
Viestejä9265

Saako ne lisääntyä mustaihoisten kanssa.. juuri noista valkoihoisista ei ainakaan tule mustia ikinä, korkeintaan saavat hyvän rusketuksen. Pelkästään näiden valkoisten jälkeläisistä sitten taas.. paha sanoa, kukaan ei varmaan tiedä.. itse arvaan 1520 vuotta.

くそっ!

Ronron
Saako ne lisääntyä mustaihoisten kanssa..Ei. Kai ne jossain vaiheessa "evoluutioituu" mustiksi? Onhan nyt eri mantereilla erivärisiä ihmisiä, jotenkin ne ovat sopeutuneet tiettyyn ilmastoon ja ympäristöön, mutta kuinka kauan tämä prosessi kestää?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Ronron
Seuraa 
Viestejä9265
Petteriih
Ronron
Saako ne lisääntyä mustaihoisten kanssa..Ei. Kai ne jossain vaiheessa "evoluutioituu" mustiksi? Onhan nyt eri mantereilla erivärisiä ihmisiä, jotenkin ne ovat sopeutuneet tiettyyn ilmastoon ja ympäristöön, mutta kuinka kauan tämä prosessi kestää?Tosi paha sanoa kyllä. Yksi sukupolvi on noin 25 vuotta ehkä keskimäärin, mitä nyt äkkiseltään arvioisi. 100 vuoteen mahtuu siis 4 evoluutiovaihetta. 1000 vuodessa olisi jo 40. Paljonko ihminen ehtii sopeutua ympäristöön 40 evoluutiovaiheessa? Tjaa-a. Riippuu kaikesta. Vaikea arvioida sitäkin kuinka tehokas luonnonvalitsija tuo auringonvalo Afrikassa on, kuoleeko ne vaaleaihoiset hirveästi enemmän siellä, kyllä luulisi.

くそっ!

Toope
Seuraa 
Viestejä32355
Ronron
Vaikea arvioida sitäkin kuinka tehokas luonnonvalitsija tuo auringonvalo Afrikassa on, kuoleeko ne vaaleaihoiset hirveästi enemmän siellä, kyllä luulisi.

En nyt tähän hätään löytänyt tilastoja elinajanodotteesta mustien ja valkoisten etelä-afrikkalaisten välillä. Koko Etelä-Afrikan Tasavallan keskimääräinen elinajanodote on n. 50 vuotta.
http://en.wikipedia.org/wiki/Demographics_of_South_Africa

Veikkaisin maan valkoisen väestön elinajanodotteen olevan aika lähellä eurooppalaista tasoa, 70+. Eli mustan väestön elinikä jää huomattavasti jälkeen, AIDS tietysti merkittävänä tekijänä. Joka tapauksessa monia muitakin tekijöitä vaikuttaa evoluutioon kuin aurinko.

Nykyihmiset, ainakaan Afrikan valkoiset, eivät juuri enää liiku ulkosalla nakupelleinä. Päinvastoin ihon peittämisestä on tullut ihosyöpäpelon myötä aika yleistä. Eikö voisi odottaa, että trooppisten ja subtrooppisten alueiden valkoiset eivät välttämättä ala muuttamaan väriään?

"Ruotsikin oli pirullinen maa ennen kuin tajusivat tuon monikulttuurin. Peppit ja Lindgrenit ovat niin eilispäivää." Pommit ja etnojengit? Uusi normaaliko?
"Ei ole tärkeää, kuka tai mikä hallitus tai puolue lopettaa huonon maahanmuuton Suomeen. Pääasia on se, että joku sen lopettaa."
"Minä kun tyhmänä luulin, että median moniarvoisuus olisi arvokasta, eikä valtamedian samanmielisyys?"

Eihän etelä-amerikan väestökääm ollut sanottavasti neekereitä.

Eli tuskin ollenkaan.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat