Seuraa 
Viestejä45973

Onko magneettihoidon hyödyistä/haitoista/vaikutuksista virallisia tutkimuksia?

http://www.jklterapia.fi/?pinc=3

"Magneettihoito parantaa solujen aineenvaihduntaa, verenkiertoa ja kudosten hapensaantia sekä nopeuttaa kehon palautumista fyysisen kuormituksen tai akuutin sairauden jälkeen.
Magneettihoito soveltuu kehon hyvinvoinnin ja suorituskyvyn palauttamiseen, kehon puolustusmekanismien vahvistamiseen, kroonisten sairauksien tukihoidoksi sekä urheilijoille nopeuttamaan palautumista ja parantamaan kudosten hapensaantia. "

Tuttavaperheestä löytyy tuollainen laite, mitä tuossa mainostetaan. Ilmoitetut vaikutukset vaikuttavat kuitenkin yliammutuilta ja perustelemattomilta.

Kommentit (3)

Jos tuo olisi toimivaa niin magneettikuvauksessa käyminen helpottaisi elämää kummasti. Tuskin magneettikuvauksia tekevät hoitajatkaan hyötyvät kummoisesti jatkuvasta suuresta magneettikentästä.

Korkea magneettikenttä aiheuttaa lähinnä päänsärkyä ja sekin aiheutuu vasta esm. hiukkaskiihdyttimissä esiintyvien kenttien vaikutuksesta.

Cernissä oli tiedemies työntänyt päänsä kiihdyttimen sisään kun magneettikenttä oli päällä. 10 min ajan oli särkenyt päätä aivan tajuttomasti.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ilmeisesti aika heikolla pohjalla ovat nuo väitetyt vaikutukset, mutta huonosti tunnettu aihe vastausten vähäisyydestä päätellen. Magneettihoidothan ovat suurehko bisnes, USA:ssa yksin n. 300 miljoonan tuotot vuodessa käärivä(vai olikohan tuo pelkkä liikevaihto).

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat