Etana reseptit

Seuraa 
Viestejä13176
Liittynyt3.4.2005

Olisko kellään tietoja miten etanat saisi maistumaan joltain.

Nehän maistuu ihan peräsuolelta jos ei ole kunnon liemet ja kastikkeet.

Kiitos vinkeistä.

Kommentit (2)

Vierailija

ETANAT BURGUNDILAISEEN TAPAAN

Maukas ja helppo alkuruoka. Kannattaa käyttää tölkkietanoita, elävien kanssa joutuu pitkälliseen show’hun.

neljälle

1 tlk etanoita (24 kpl)
(24 kpl tyhjiä etanankuoria)
200 g voita
3 valkosipulin kynttä
1 salottisipuli
2 tl sitruunamehua
½ dl persiljasilppua
suolaa
valkopippuria
raastettua muskottia

Valuta etanat hyvin. Voit ensin huuhtoa ne kylmässä vedessä.

Sekoita täyte muista tarveaineista ja mausta se hyvin (mutta älä liikaa!).

Jos sinulla on etanankuoria, pane kuhunkin hiukan täytettä. Työnnä etana sisään ja levitä vielä kuoren suulle täytettä kuin kanneksi. Aseta kuoret karkean suolan päälle uunivuokaan tai etanalautasten kuoppiin. Jos sinulla ei ole kuoria, laita etanat suoraan etanalautaselle ja täytettä päälle.

Kuumenna ja gratinoi 250 asteisessa uunissa n. 10 min. tai kunnes voi on sulanut ja alkaa kiehua.

Tarjoa välittömästi. Lisänä ehdottomasti patonkia, jota voi kastaa herkulliseen yrttivoihin.

http://www.kolumbus.fi/tuomo.markelin/t ... etanat.htm

Uusimmat

Suosituimmat