Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Näyttää siltä, että arakidonihaposta ei ole keskusteluketjua joten aloitan. Arakidonihappoa muodostuu kehossa, JOS ihminen saa ruoasa kasvisöljyä, jossa on linolihappoa C18:2 n-6. Kehossa on entsyymi, joka pidentää sitä ja lisää kaksoissidoksia, niin että arakidonihapossa on C20:4 n-6 , eli 20 hiiltä ja 4 kaksoissidosta.

ARAKIDONIHAPPO on se muoto, jota kehon jokainen solu kerää solukalvoon, koska se on resurssi. Siitä voi tehdä mm paikallisia korjausmolekyylejä ja siitä voi lähteä EIKOSANOIDIKASKADI ( leukotrieenit LT, prostaglandiinit, PG, tromboxaanit TX, lipoxiinit, LX ja vielä HETE, ja HPETE linjaa)

Se kaskadi taas on asia sinänsä, siitä on hyötyä ja haittaa, allergioissa ja astmassa tietysti haittaa, kun se on hyvin yli-aggressiivisena ja joudutaan eri strategioilla vaimentamaan.

Mutta sitten on eräs muukin järjestelmä jossa arakidonihappoa (AA) esiintyy.

AA voi rakentua etanoliaminikseen ja on silloin arakidonyylietanolamini, "ANANDAMIDI".
Nyt se onkin säätelymolekyyli, joka pystyy ohjailemaan ihmisen kehitystä monella eri tavalla. Aivan alkiosta alkaen.

Tämä keksittiin kummassa yhteydessä.
Ei tosiaan omasta itsestään käsin, vaan siitä etsitystä järjestelmästä x? käsin, mitä ihmiskunnan käyttämä Kannabis hyödyntää vaikuttaessaan ihmiskuntaan kuten tiedetään.

Nyt havaittiin, että ihmisen kehossa on reseptori, johon Kannabis menee kuin kotiinsa.

Mutta se oli ANANDAMIDIN reseptori. Nyt sille löytyi laaja järjestelmä, jonne sitten kannabis pystyi tunkeutumaan kautta kehon.
Reseptorit eivät saaneet nimeä ANANDAMIDIN mukaan vaan kehoon tunkeutujan, kannabiksen mukaan. Niitten nimi on CB(1) ja CB(2) reseptorit.

ANANDAMIDIA ei kutsuttu omaksi itsekseen vaan ENDOkannabinoidiksi, sisäsyntyiseksi kannabiksen kaltaiseksi aineeksi.

Sitten alettiin vielä selittää, että kannabis on niin normaali aine, että "sillä on jo valmis reseptori" että vain "laiilistaa moinen ja alkaa maailmanlaajuisesti sitä käyttämään"

Tähän siis johti tieteen päinvastaisten nimien anto ja asian takaperoinen havaitseminen.

Kehon pahantekijän mukaan annettiin kehon aineen reseptorille ja kehon säätelyjärjestelmälle nimi.

Aivan sama kuin esim imusolulle T4 olisi annettu nimi HIV-solu, koska siihen pyrkii HIV. Ja sitten selitetty että HIV on normaliteetti koska sillä on jo oma solu. Mikä logiikka.

No niin. Siis ARAKIDONIHAPOLLA on tällainen liitännäisjärjestelmä ENDOKANNABINOIDI-JÄRJESTELMÄ
ja arakidonista käsin siihen järjestelmään on säätelymolekyylejä omasta takaa, endokannabinoideja.

Järjestelmän pahin vikuuttaja on siis Kannabismolekyyli.

Asian vakavuutta harva käsittää. Huumeitten jouksosa Kannabis on niin muista poikkeava, että sen arviointi on erittäin vaikea. Muut "alien- molekyylit eivät ehkä käytä tätä reseptoria, vaikka todennäköistä on että liuta muitakin toksisia tai kehon kognitiolle haitallisia aineita siihen reseptoriin menee.

Jatkan toisessa artikkelissa, jonka tänään suomensin.

Se on varsinaisesta endokannabinoidijärjestelmästä muutama seikka, ja siitä kuinka tärkeää olisi pitää tämä järjestelmä intaktina, ilman toksista vaikutusta.

Kommentit (8)

Katselin syreenin viestihistoriaa, näyttää olevan pääasiassa lainauksia eri lähteistä, jotain "omaakin" löytyi, syreeni kirjoitti--> voi sanoa että hyvin on saatu kokoon hengellinen auktoriteettimme Raamattu, jossa sitenkin on vain oikeita asioita.
Eeva, on tehty Aatamin geenistöstä muuten, modifioimalla jotain lisää siihen y-kromosomiin.

Feno--> voisitko laittaa linkit avausviestin lähdetietoihin, tarina ei ilmeisesti perustu omiin tutkimuksiisi. Toisessa ketjussa oli asiaan liittyvä viestisi aivojen rasva-aineenvaihdunnasta, saisiko linkin myös siihen.

TOISET KOLME ASIAA ENDOKANNABINOIDIJÄRJESTELMÄSTÄ

Taas kun maailma lukee Israelin tapahtumia ja nyt on narkomaanina tunnettu rikollinen päässyt murskaamaan traktorilla joukon Jerusalemin autoja ja asukkaita, taas koetetaan peitellä terrorismia sanoen, että mies oli "vain rikollinen ja narkomaani," ikäänkuin alkoholi ja narkotika tekisi kaiken rikollisuuden ja terrorismin vähemmän rikolliseksi.

Sen takia Israelin vastaiset terroriteot yleensä tehdään hashiksella kyllästetyillä narkomaaneilla. Tämänkin murhasarjan tekijän sukulaiset alkoivat jo muutaman tunnin päästä kutsua rikollista nimellä shahid, marttyyri ja toisaalta taas virallisesti vain "suvun narkotikaongelmaiseksi." .

Siis onko kannabis vaaraton? Ei ole. Se vääristää koko yhteiskunnan, joka sitä suosii. Kannabiskulttuuri on täysin impulsiivinen ja epäluotettava sivistysmiljöönä ja tulisi valtionjohdon taholta kriminalisoida.

LÄHDE: 1. Kannabis vaikuttaa myös toiseen sukupolveen asti.

Battista N, Pasquariello N, Di Tommaso M, Maccarrone M.

Interplay between endocannabinoids, steroids and cytokines in the control of human reproduction. J Neuroendocrinol. 2008 May;20 Suppl 1:82-9.

Marijuanan käyttö tänä päivänä on kaikkein laajinta nautintoaineen käyttöä globaalisti. Sen vaikutus ihmisen reproduktioon on tässä tutkimuksessa tarkasteltavana. Sekä marijuanan polttajamiehiltä että naisilta fertiliteetti on alentunut, koska kehon signaalitiet ovat tällöin puuteellisia , hormonaalinen säätely poikkeava tai alkion implantaatiovaiheen ajastus on väärä.

ECS- järjestelmän tarkoitus on suojata alkiota ja kehittyvää sikiötä ja täsmentää (hyvänen aika) aivojen kehitys.

ARAKIDONYYLIETANOLAMINI (AEA) ja 1-ARAKIDONYLIGLYSEROLI( 2-AG) , kehon omat tärkeät säätelijälmolekyylit ovat hieman sen tapaisia kuin kannabiksessa olevat delta-9-tetrahydrokannabinoli (THC) molekyylit, jotka ovat psykoaktiivisia vaikuttajia Cannabis sativa- kasvissa, sillä ne kiinnittyvät kehossa ilmeneviin reseptoreihin , aivotyyppiseen CB(1) ja pernatyyppisen CB(2) reseptoriin.

Kehon AEA ja 2AG omaavat useita vaikutuksia keskushermostoon tai periferisiin kudoksiin ja ne metabolisoituvat spesifisten entsyymien avulla, jotka syntetisoivat ja hydrolysoivat niitä.

Tässä tutkimustyössä kuvataan ENDOKANNABINOIDISYSTEEMIN (ECS) muodostavia elementtejä, jotta saataisiin valaistusta ja perspektiiviä, siihen osuuteen, mikä täällä järjestelmällä on ihmisen fertiliteetin säätelyssä sekä miehissä että naisissa. Lisäksi tutkijat hahmottavat, mikä keskinäinen yhteys on anandamidin ECS- järjestelmällä, sukupuolihormoneilla ja sytokiineillä, mistä endokannabinoidi- hormoni-sytokiini-kirjo sitten generoituu kriittisesti kontrolloimaan ihmisen repdoduktiota (lisääntymista).

KOMMENTTINI: Jos nämä tiedot pitävät paikkana, hashis on eräänlainen raskaudenehkäisyaine kautta maailman ja samalla altistaa syntyvät lapset kehitysvammaisuudelle, jos raskaus kuitenkin pääsee alkuun. Siis täysin vastuuton myrkkymolekyyli seuraavaa sukupolvea ajatellen. ECS- järjestelmä joka npormalsiti suojaa alkiota, myrkytetään hashiksella ja alkio tuhoutuu ja ehkä poistuu, siis kannabis on sikiöitä tuhoava ehkäisykeino ja samalla tekee tyttöjä ja naisia saatavammiksi seksikäyttöön. vikuuttamalla ajattelua. Cannabis ja THC, Nederwiet etc. kuuluvat suurten mafioitten levittämiin molekyyleihin ja ovat tulevan sukupolvenkin tuhoksi.

LÄHDE.2. Edelleen tutkijat pohtivat terveen anandamidin ECS järjestelmän osuutta rintasyövässä.

Di Marzo V, Melck D, Orlando P, Bisogno T, Zagoory O, Bifulco M, Vogel Z, De Petrocellis L. Palmitoylethanolamide inhibits the expression of fatty acid amide hydrolase and enhances the anti-proliferative effect of anandamide in human breast cancer cells. Biochem J. 2001 Aug 15;358(Pt 1):249-55.

Palmitoyylietanoliamidi (PEA on osoittautunut toimivan synergiassa anandamidin (AEA) kanssa . Kehon oma anandamidi on endogeeninen agonisti CB(1) reseptorityypille, aivotyypille tätä ECS-reseptorijärjestelmää. Tätä synergista vaikutusta vähensi, jos CB(2) reseptoriin vastavaikutettiin. PEA yksinään taas ei aktivoinut CB(1) tai CB(2) reseptoria.

Tästä alettiin tutkia PEA:n omaa merkitystä. Tutkijat osoittivat , että PEA voimakkaasti lisää anandamidin(AEA- molekyylin) antiproliferatiivista vaikutusta ihmisen rintasyöpäsoluihin, osittain siksi, koska se estää rasvahappoamidin hydrolaasia (FAAH), joka on pääasiallinen anandamidin hajoittamista katalysoiva entsyymi.PEA itse ei omannut sytostaattivaikutusta, vaikka se jo pitoisuuksissa 1-10 umol lisäsi anandamidin inhibitorista vaikutusta sekä näiden syöpäsolujen peruskasvuun että NGF:llä (hermonkasvutekijällä) stimuloituun kasvuun. Tämän endokannabinoidin antiproliferatiivisen vaikutuksen takana on NGF Trk reseptorin esiintymisen esto, siis anandamidi estää ja PEA vahvistaa tätä anandamidiperäistä syövänestovaikutusta siten että anandamidin omaa hajoamista estetään (PEA suojaa että AEA pysyy kauemman aikaa) . Tämä on erveen kehon delikaattia omaa syövän estämisjärjestelmää.

LÄHDE 3. Aivojen kyky muistaa ja oppia uutta säätyy plastisesti intaktilla anandamidi järjestelmällä (ECS)

de Oliveira Alvares L, Pasqualini Genro B, Diehl F, Molina VA, Quillfeldt JA.

Opposite action of hippocampal CB1 receptors in memory reconsolidation and extinction. : Neuroscience. 2008 May 10
Termi:
ALKUPERÄISEN MUISTIN YLLÄPITO= maintaining the original memory (reconsolidation)

UUDEN OPPIMISEN EDISTÄMINEN = promoting a new learning (extinction).

Konsolidoidun muistiaineksen siirto takaisin (retrieval) aktiivin muistiin triggeröi joukon prosesseja, jotka riippuvat mm. reaktivaatio session kestosta. Rekonsolidaatio vaatii lyhyen reaktivaatiosession ja pitkittyneen extinktion (uudelleen oppimisen).

Retrieval of a consolidated memory triggers a number of processes which depend, among other factors, on the duration of the reactivation session: reconsolidation requires a brief reactivation session, and extinction, a prolonged one.

Tässä tutkimuksessa selvitettiin hippokampissa olevan endokannabinoidisysteemin (ECS) mahdollista osuutta rekonsolidaatioon ja extinktioprosessiin.

Tässä käytettiin Wistar rottia ja pelkomuistin ehdollistamista (contexctual fear conditioning memory). Tutkimus oli hyvin monipuolinen. Mm. molemmille puolille aivoja CA1 alueelle dorsaaliseen hippokampiin infusoitiin CB1-reseptorin antagonistia. Tai sitten anandamidi-infuusioita. Antagonisti blokeerasi uuden oppimisen, kun taas anandamidi lisäsi sitä. Jos kuitenkin antagonistia kombinoitiin anandamidiin, anandamidi ei voinut vaikuttaa extinktioon.

Anadamidin järjestelmä ECS voi vaikuttaa aivoissa vaihdemekanismissa (switch) , jossa päätetään, mikä prosessi valiutuu, joko alkuperäismuistin ylläpito( reconsolidation, maintaining the original memory) ) tai uudelleen oppiminen edistys ( promoting extinction, a new learning).

The clear-cut, opposite effects observed in each situation suggest a possible role of the hippocampal endocannabinoid system as a switching mechanism deciding which processes will take place, either maintaining the original memory (reconsolidation) or promoting a new learning (extinction).

KOMMENTTINI. Aivojen plastisuudelle ja relevantille kognitiolle, joka aivoista käsin ilmenee ihmiskunnassa, on edellytyksenä vapaa toimintakenttä , jossa tapahtuu koko ajan vaihteen valintaa vanhan muistiaineksen( kokemuksen ja ladatun tiedon sekä affektiivisten kokemusten muistijäljen) sekä uuden oppimisen ja nykytilanteen antamien informaatioiden käsittelyn ja täten nykyhetkeen adekvaatisti viiveettä vastaamisen välillä.

Tämä plastisuus vaatii täysin integroitua ja myrkytöntä endokannabinoidisysteemia (ECS, jonka pahin krooninen myrkyttäjä on ilmeisesti globaalisti leviävä kannabismolekyylikulttuuri, joten olennaisella tavalla kognitio voi olla vääristynyt niissä kulttuureissa, joissa kannabis on jokapäivä käytössä.

Mikä voi pelastaa pohjoiset kansakunnat tältä uhkaavalta kognitiiviselta jumittumiselta?
Asiallinen informaatio aivojen vaatimuksesta "raittiin" anandamidisysteemin (ECS) herkästi reagoivaan osuuteen jokahetkisessä kognitiossa. Psykologiset testit voitaisiin tehdä niin tarkoiksi, että tällaisen kognitiivisen vaihteen jumittumisen häiriö olisi havaittavissa ( jos sitä osataan epäillä ) ja kuten ajajilla on ”alkolås”, voisi olla olemassa jonkinlainen ”cannabislås” niille henkilöille, jotka ovat vastuussa muista ihmisistä ja liikenteestä.
Koska kognitio vaarallisella tavalla jumittuu, tämän narkotika-alueen uhrit voivat olla osin tahdotonta karjaa ihmisten väärinkäyttäjille. Ikävä että moni lääkäri ja tiedemies haluaa kokeilla ihmisillä kuin wistar-rotilla haluamiaan asioita.- Ja suuri osa kansa , joka on kannabisraitista, ei edes tiedä mistään vaarasta- koska tuollainen "kompassin herkän liikkeen jumittuma ei näy "
-Ei näy sekään jos maapallo vaihtaa polarisuuttaan-

Kuten maapallon tuhatvuotisesta historiasta tiedetään, mikään ei leviä enemmän kuin narkotikan käyttö, joten tällaisen kirjoituksen merkitys on kuin lähtisi kaarnapalalla purjehtimaan maapallon ympäri ja odottaisi tulevansa perille vastatuuleen päin kiertäen.

4.7.2008 10:14

(Kukaan ei ole vastannut. jatkan vielä tästä arakidonihappojärjestelmän liitännäisjärjestelmästä. ECS).
ANANDAMIDIA suojaavia flavonoideja

Koska nyt anadamidin vaikutus - jos ECS-järjestelmä pelaa- on anticancerogeeninen, jos sitä nyt keho tuottaa, niin anandamidia suojaava ja sen olemassaoloa pitkittävä tekijä on myös anticancerogeeninen.

Nyt tullaan samoihin johtopäätöksiin, mitä ravintoainetutkimksistakin anti-syöpävaikutuksen suhteen on saatu.

I.
Tämä tutkimus tulee Ruotsin alueelta( Umeåsta)

KAMFEROLI
3-OH-FLAVONI
3,7—Di-OH-FLAVONI

Thors L, Belghiti M, Fowler CJ.
Inhibition of fatty acid amide hydrolase by kaempferol and related naturally occurring flavonoids. Br J Pharmacol. 2008 Jun 16.

TAUSTA: Luonnolliset isoflavonit genisteiini ja daidzeiini estävät anandamidin hydrolysoitumista FAAH- entsyymillä( rasvahappoamidihydrolaasilla) jo mikromolaarisina pitoisuuksina.

Tässä tutkimuksessa katsotiin eräitten flavonoidien osuutta. Anandamidin hydrolyysiä mitattiin molekyylin etanolamiiniosasta (EA) käsin. Testattiin 20 eri yhdistettä. Yleisesti esiintyvien tavallisten flavonoidien joukossa oli kamferoli ( kaempferol) kaikkein vahvin ja se esti FAAH- entsyymiä kompetitiivisella inhibitiolla.
Luonnossa harvemmin esiintyvistä flavonoideista oli 7-hydroksiflavoni ja 3,7-dihydroksiflavoni myös tehokkaita. Kaikki nämä kolme alensivat FAAH- entsyymistä riippuvaa anandamidin soluunottoa ja metaboliaa (hyvin nopeaa katoamista)
Johtopäätökset ja sovellutukset. FAAH-entsyymin esto on flavonoidien eräs lisäominaisuus Kamferoli ja 7-OH flavonit ja 3,7- dihydroksiflavonit saattavat toimia uusien synteettisten yhdisteiden alkukaavana ( template) , kun ollaan kohdentamassa tulehduksen ja syövän kontrolloimiseen uutta useaan systeemiin ulottuvaa lääkettä.

II.

GENISTEIINI
DAIDZEIINI

Thors L, Eriksson J, Fowler CJ.
Inhibition of the cellular uptake of anandamide by genistein and its analogue daidzein in cells with different levels of fatty acid amide hydrolase-driven uptake.Department of Br J Pharmacol. 2007 Nov;152(5):744-50. Epub 2007 Aug 6.

Genisteiini on tyrosiinikinaasin estäjä ja se blokeeraa kaveolasta riippuvan endosytoosin, vähentää solun anandamidin sisäänottoa. Genisteiini myös estää FAAH entsyymiä, joka hajoittaa anandamidia. Nyt tutkijat selvittävät, onko genisteiinin vaikutuksen takana lähinnä FAAH esto, vaiko andamidin endosytoosin esto kaveolassa. Tutkijat merkkasivat anandamidimolekyylin arakidonyyliosan (AA) neljässä eri solulinjassa. Sitten FAAH aktiivisuus tutkittiin merkkaamalla anandamidin etanolaminiosa (EA), joka hydrolysoitui irti.
Mitä havaittiin? FAAH- inhibiittori esti anandamidin pääsyn solun sisään kahdessa eri solutyypissä, mutta ei kaikissa. Sama malli havaittiin genisteiinistä. Sukulaismolekyylistä daidzeiinistä havaittiin , että se esti anandamiidin hydrolyysiä ja vähensi sen ottoa pariin solutyyppiin kaikista neljästä. Anandamidi sitäpaitsi hydrolysoitui eri solutyypeissä eri vahvuisesti. Kaikenkaikkiaan tutkijat saivat johtopäätökseksi,että genisteiinin kyky estää anandamidin soluun ottoa muistutti daidzeiinin vaikutusta ( joka taas ei koske tyrosiinikinaasia) ja havaittiin vain niistä soluista, joilla oli eräs tietty FAAH-inhibiittoriherkkyys . Tämä viittaisi siihen että FAAH blokadi on primäärinen määrääjä genisteiinin vaikutuksissa anandamidin soluun ottoon.

This indicates that blockade of fatty acid amide hydrolase (FAAH) is the primary determinant of the effects of genistein on cellular anandamide uptake.

III.
BEHAVIORISTISET TUTKIMUKSET MOTIVAATIOSTA JA ANXIOGEENISYYDESTÄ/ANXIOLYYTTISYYDESTÄ

Tämä amerikkalainen tutkimus osoittaa, miten hienosäätöiseen kognitiiviseen aivotoimintaan vaaditaan anandamidijärjestelmän intakti tilanne.

LÄHDE:
Scherma M, Medalie J, Fratta W, Vadivel SK, Makriyannis A, Piomelli D, Mikics E, Haller J, Yasar S, Tanda G, Goldberg SR.
The endogenous cannabinoid anandamide has effects on motivation and anxiety that are revealed by fatty acid amide hydrolase (FAAH) inhibition. Neuropharmacology. 2008 Jan;54(1):129-40. Epub 2007 Aug 19.

Kertyvää näyttöä on siitä, että ECS ( endokannabinoidisysteemi) on neuroaalisissa substansseissa tärkeä konstituentti, joka osallistuu palkkioprosessiin ja emotionaalisiin stressivasteisiin.

Jälleen käytettiin eräitä koe-eläimiä ( Sprague- Dawlley rottia) . Niille insfusoitiin normaalia anandamidia, CB(1) aivoreseptorin normaali ligandia ja paikallista ehdollistamisprosessia käytettiin ( preferenssi ja palkkio). Anandamidi ei tuottanut ehdollistettua paikan valintaa eikä aversiota sinänsä.

Mutta jos rottia esikäsiteltiin FAAH- estäjällä, joka blokeerasi anandamidin metabolisen hajoamisen, anandamidi tuotti annoksesta riippuvaa ehdollistettua paikan aversiota (välttöä). Inhibiittori taas yksinään ei osoittanut mitään motivaatiovaikutuksia.

Kuten FAAH -inhibiittori + anandamidi, niin myös eräs synteettinen CB(1) ligandi tuotti annoksesta riippuvan ehdollisen paikan aversion (vältön).
Havaittiin valo- ja pimeä- laatikossa levottomuusefektiä ( anxiogeenisyyttä) anandamidista kombinoituna FAAH-estäjällä , toisaalta havaittiin pelkästä matalasta pitoisuudesta anandamidia tai pelkästä FAAH-estäjästä anxiolyyttinen vaikutus.
Mutta jos anandamidia annettiin suuri annos, se vaikutti anxiogeenisesti ja vaimensi lokomotiota jo yksinään annettuna. Nämä vaikutukset lisäksi vahvistuivat, jos FAAH- estäjää annettiin jälkeenpäin.
Lopuksi , anxiogeeninen vaikutus anandamidin ja FAAH-estäjän kombinaatiosta sekä paikan aversion (vältön) kehittyminen estyivät, kun CB(1) reseptorin antagonistia (rimonabant) annettiin intraperitoneaalisesti.

Kuva: Rimonabant . Tässä on karsinogeeninen -N-N- sidos molekyylissä. Molekyyli on anorektigeeninen ja antiobesitas vaikutuksinen.
http://www.3dchem.com/imagesofmolecules/Rimonabant.gif
Täten aivojen palkkiojärjestelmän prosessiin ja levottomuuden kehittymiseen vaikuttaa anandamidi ja näitten prosessien kesken paikan aversiovaikutuksia lisäävänä toimii intravenoöösi FAAH- inhibitio FAAH-inhibiittorilla.

IV.

ARAKIDONIHAPPO JA ANANDAMIDILAJIT
EIKOSANOIDIT JA ECS JÄRJESTELMÄ
Löytyi onneksi laajempikin valmis KARTTA:
Tämä on alue mihin löllähtää kannabis THC keikauttamaan yhteiskuntaa.
http://www.nature.com/bjp/journal/v153/ ... 0841f1.gif

ETANOLAMINI (EA) , sinänsä kuuluu dopamiinijärjestelmän taustan varmistukseen. Se on kehon oma molekyyli.

Fenyylialaniini-aminohapoista tulee DOPAMIINI.
Mutta myös Fenyletylamini, yksinkertaisin aromaattinen ”PEA”, molekyyli. kuuluu niihin hyväntuulen ja kylläisyydentunteen molekyylien joukkoon ja niitä saa ihan vain ruoasta, kun sitä syö, kuten myös arakidonihappoa kun käyttää kasvisöljyjä.
.
. Prosessi, mistä käsin etanolamini (EA) arakidonihappoon (AA) yhdistyy, ei ole minulla tässä vielä tarkemmin kavana.. Se voi olla sitä paitsi kriittisesti vaikeuksissa oleva synteesihaara, koska syöpä esim on niin yleistä ja sen jarrujärjestelmät heikkoja.

Mutta ”inkräktaret” , ”alian molecules” ne ehtivät invasoitua tähän järjestelmään, ennen kuin edes (ainakin aiemmin vallinnut historiallinen ) normaliteetti on kartoitettu.

Sitäpaitsi eräänlaiset honey moon molekyylit voivat tehdä irreversibelejä muutoksia ja vaihteita aivostossa, Suomi neito.
4.7.2008 13:05 .

Katsoinpa "PubMed" serveristä hakusanalla "´Brain atrophy from cannabis", niin tuli ihan tuore tärppi:

Arch Gen Psychiatry. 2008 Jun;65(6):694-701.
Regional brain abnormalities associated with long-term heavy cannabis use.
Yücel M, Solowij N, Respondek C, Whittle S, Fornito A, Pantelis C, Lubman DI.

Anandamidijärjestelmään vaikuttaa myös suklaa ja sen fenyletylamini kirjon molekyylit sivistyksen puitteissa: molekyylit asettuvat "bliss" reseptoriin, CB1, hyväntuulen reseptoriin joksikin aikaa ja katoavat kuten anadamidi, aika pian.

Mutta cannabis istuu siihen tiukasti. akkumuloituu lisäkiveksiin (epididymis) - sitä kertyy lisäkiveksiin k
mmeniä kertioja enemmän kuin aivoon. Ja naisilla uterukseen (kohtuun) .

Siis jos EU- tasossa päätetään kansakuntien kohtalosta hashikset bliss-reseptorissa, niin mikä lie tulos.

Spermat kuolee muiltakin ja alkiot poistuu anomalisina.

Ja kannabiksen suhteen raittiit tekevät sukupolven vaihdoksen sen sijaan sofistisimpia huumeita käyttäen, jotka eivät tuhoa seuraavaa sukupolve, jos nyt sellaista huumetta on olemassakaan.
Kannabista pidetään vähän "alkeellisena huumeena", dirty drug, jota taustamafiat itse eivät suostu käyttämään.

Kannabis on "tyhmille neitsyeille" hyvä motivaation muuntaja ja kansan valmistaja pahemmalle- sillä ladataan blissit ensin.

Ja tavallisten, kakkien päihteiden suhteen raittiitten kansalaisten maailma saa uuden ulottuvaisuudeen: impulsiiviset, ennalta-arvaamattomat lakeja säätävät viranomaiset ja valtiolaitokset, jotka diskriminoivat niitä, jotka eivät laillista huumeita.

Kannabis saa kansakarjan jonkin vuoden päästä polvillaan rukoilemaan mitä, heroiinilaatuja.

Siinä on sitten niskanen niksahtanut Suomen sisusta. Hyvä jos Suomea sitten vielä on 3-4 sukupolven päästä.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat