Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Jo tuli sitten piste vaalirahoitus jupakassakin, kun tiedotusvälineille laitettiin vastuu seurannasta ja rankaisusta, jos ilmoitusvelvollisuutta rikotaan! Ei lailla ollut tarkoitustakaan mitään virkaa olla, täytelaki selitettynä politiikan läpinäkyvyyttä lisäämiseksi! Eivät noudata itsekään lakeja, miksi sitten pilvihippien kukkaruukku-lakeja odotetaan mukamas noudattavan...
Sopivasti kun olisi pitänyt keskustelua alkaa käydä Lissabonin perustuslaista, joka sopimukseksi valheellisesti nimitettiin kun kaikki äänestäjät sen alusta lähtien kieltäytyivät hyväksymästä! Yritettiin sama paska pukea eri nimellä kapulakielellä sekaisin höystettynä saada läpi, samalla kiellettiin asiasta äänestys kun ei toivottua valtuutusta mistään saatu. Tiedotusvälineet alkoivat kuitenkin täyttyä taas aivan muusta kuin asiasta mikä keskustelua olisi kaivannut! Ja jotkut vielä uskovat että media olisi vallan vahtikoira, kun heiluttaa turre-parka häntäänsä ihan miten puolueväki haluaa... Ja saman instanssin pitäisi poliitikkojen rehellisyyttä vahtia!
Kaikki jotka politiikkaa yhtään ovat seuranneet, tai osaavat itsenäisesti ajatella, ovat tienneet että aina jpku kampanjat suurella rahalla on voidellut ja ainahan sijoituksesta hyöty on saatava... Sitten revitään isoja otsikoita ja ollaan muka hirmu huolissaan kun herrat rikkovat lakia!!!
Olisi selvitettävä onko Lissabonin sopimuksen ratifiointi perustuslaillisesti samaa luokkaa, kuin Lipposen tuki Irak-operaatiolle... Eli ei saa edes ääneen puhua!!!

Kommentit (1)

Samalla päästäänkin tärkeään aiheeseen, eli miksi poliitikot eivät saisi ajaa sellaisten ihmisten tai tahojen etuja, jotka ovat tukeneet häntä rahallisesti tai muilla tavoin?

Näin on tapahtunut ja tulee tapahtumaan aina.

Tietysti sopivilla positiivisuuslaseilla varustautuneena voi alkaa vinkumaan siitä, että poliitikkojen tulisi ajaa yhteistä etua yms. sontaa.

Edustuksellinen demokratia perustuu siihen, että kansalaiset eivät halua, viitsi, jaksa osallistua päätöksentekoon.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat