Seuraa 
Viestejä45973

Kun joka alalla kilpailutetaan ja hyvinvointi palveluita yksityistetään, pitää saada joku roti myös herroille! Pitää pystyä osoittamaan johonkin pystyneensä ekan 4 vuoden aikana, muuten kunnon sakko ja korvaukset verovarojen väärinkäytöstä! Kun lait eivät koske edes ministereitä, mitä heillä oikein sitten tekee, kun EU jo kaiken hoitaa...
Valtiosääntöön pitää kiinnittää enemmän huomiota, koska nykymeno ei toimi!
Median pitää kuulemma hoitaa lakien kunnioituksen seuranta, mutta miksi sitten ei enää vaalirahoitus väärinkäytöksiä edes tutkita, saati niistä enää puhuta... Selvä peittely mentaliteetti koko asiassa, kova haloo eikä mitään tulosta! Ensin kohistaan vahingossa ulkoministeri ulos, eikä sitten enää kohista edes rikoksista, kun ei ole toisten tekemille rikoksille edes rangaistuksia olemassa! Rikoksista kärsitään kuulemma poliittinen rangaistus median toimesta... Huvittaa moinen!
Jos kansanedustaja sanoo joskus pilveä polttaneensa, joutuu kuulusteluun, mutta jos ottaa lahjuksia, niin taputetaan olalle! Missä vika kun ei hommat toimi, ainakaan yleisen lain kunnioituksen saavat romautettua toiminnallaan! Palkataan vaan suurella rahalla suojatyö kumileimasimia ja annetaan kivoja titteleitä kavereille, niin tämä maan johto toimii!!!

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (5)

Arkadianmäellähän on jo tulosvastuu.
Kansanedustajat korottelevat palkkojaan siihentahtiin jotta oksat pois.
Ja tulostakin on syntynyt.
heidän palkkansa ovat älyttömän suuret.
Sellaista se on se Arkadianmäen tulosvastuu.
Eivät jää tuloksessa jalkoihin monellekkaan.

Joku saa tulosta aikaan pelkällä napinpainalluksella jne

Tulosvastuulla on ikävä taipumus kääntyä itseään vastaan, kun jokainen toimija yrittää täyttää oman kiintiönsä miten tahansa turvatakseen toimeentulon. Tilastoja manipuloimalla voidaan saada kiintiö näyttämään täydeltä, kun tosiasiassa ollaan vain muutettu jonkin asian määritelmää siten, että kiintiöön on saatu sisällytettyä enemmän tapauksia. Akateeminen työ kärsii tulosvastuusta, koska tutkijat alkavat tekemään paineen alla huolimatonta ja triviaalia tutkimusta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Miten vanhalle kommunistille opetat ettei tulosvastuu ole pelkkä kapitalistinen termi, jolloin sitä on mahdoton sovittaa hänen ideologiaansa, jonka hän on muutenkin oppinut ennen kuin uuden omaksumisen kyky hiipui pois?

tietää
Miten vanhalle kommunistille opetat ettei tulosvastuu ole pelkkä kapitalistinen termi, jolloin sitä on mahdoton sovittaa hänen ideologiaansa, jonka hän on muutenkin oppinut ennen kuin uuden omaksumisen kyky hiipui pois?

Helppo nakki. Käytetään termiä normivastuu. Naapurissahan muistaakseni käytettiin "normeja", joilla määriteltiin hyväksyttävä työn teon taso?

DDR:ssä oli tulosvastuu valmentajilla. Jos ei tullut voittoa, ei valmentaja saanut lisäpalkkiota. Hormoonihiiret voittivat aikansa napaanasti karvaisina ja möreästi puhuen...

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat