Seuraa 
Viestejä45973

Tiedemiehethän haluais yhdistää gravitaation ja elektromagnetismin mutta he eivät voi koska he luulevat elektromagnetismin olevan aivan liian voimakas verrattuna gravitaatioon.
Mutta jos ajattelee niin vetovoiman voimakkuus on ajasta kiinni. Jos aika menee nopeempaa niin sillon vetovoima on ehtinyt vetää enemmän itseensä.
Veikkaan että elektromagnetismi toimii aika samalla periaatteella ku gravitaatio mutta ero on vain siinnä että aika menee nopeempaa ku mennään atomitasolle.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (5)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
korant
Kuinkas gravitaatioon saadaan työntövoima?

Jotenkin pitäisi saada selville, että mikä se on se asia, joka saa aikaan gravitaation ilmiöt ja ehkä myös magnetismin sun muut.Voihan se olla niinkin, että johtuu täysin toisistaan riippumattomista ja erillään olevista asioista, mutta tuntuisi maallikolle aika loogiselta, että ainakin jonkinlainen yhteys voisi tai melkeinpä pitäisi olla. Kyllä kai näitä kaikkia voimia juurikin ollaan yrittämässä yhdistellä jotenkin ja yritetään saada aikaan jonkinlaista kaiken teoriaa?
Higgsin bosonien metsästyksestä olisi mukava tietää, että miten niiden on ajateltu aiheuttavan gravitaation vai eikö se ollut gravitaatio, jota niillä ajateltiin voivan selittää?

Se, että elektromagnetismi on liian voimakas verrattuna gravitaatioon, niin voisiko johtua jotenkin pelkästään esim. magneettisten kappaleiden ominaisuuksista?

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat