Seuraa 
Viestejä45973

Entinen keihäänheittäjä Seppo Räty totesi aikoinaan, että Saksa on paska maa. Onko näin? Haukkukaa vapaasti.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (16)

Vierailija
Moses Leone
Entinen keihäänheittäjä Seppo Räty totesi aikoinaan, että Saksa on paska maa. Onko näin? Haukkukaa vapaasti.Yksi pulu pysäytti koko Saksan junaliikenteen. Eikö tämä riitä asian todisteeksi?

Templebar
Seuraa 
Viestejä1216
Moses Leone
Entinen keihäänheittäjä Seppo Räty totesi aikoinaan, että Saksa on paska maa. Onko näin? Haukkukaa vapaasti.Hyvin vähän keksin mitään negatiivista Saksasta. Ehkä viina on liian halpaa, palkat liian hyvät, tiet liian hyviä ja ihmiset liian rehellisiä, näin suomalaisittain ajateltuna.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Templebar
Seuraa 
Viestejä1216
Hauki
Liikaa mamuja etenkin, Turkista muuttaneita.Turkkilaiset on haluttu sinne aikanaan töihin - siis ihan oikeisiin TÖIHIN - ei jouten olemaan saksalaisen herraskansan harmiksi. Ajat ovat sittemmin huonontuneet, ei niitä turkkilaisia voi enää poiskaan ajaa.

Seppo_Pietikainen
Seuraa 
Viestejä7615

Schwaabinlainen ruoka (viimeksi yökkäilin "schlahterplatten":in kanssa) totaalisesti hanurista. Muuten Saksa on ihan ok. Ovat Turhan Tärkeitä edelleenkin arvonimien kanssa. Olen ollut aivan tarpeeksi tekemisissä "Herr Doctor" tuon ja "Herr Doctor" sen kanssa.

Olen ollut pari kertaa Berliinissä, ihan kiva kaupunki, kannattaa käydä. Enkulla on tosin hieman vaikeata tulla toimeen, Helsingissäkin puhutaan paljon useammin englantia kuin Berliinissä (luen saksaa mutta puhuminen onkin jo toinen juttu).

--
Seppo P.
Kreationismi perustuu tietämättömyyteen, se sikiää tietämättömyydestä ja siitä sikiää tietämättömyyttä. Tietämättömyyden levittäminen on kreationismin elinehto ja tietämättömyydessä rypeminen on kreationistin luonnollinen elämisenmuoto

LAKUPEKKOJA joka lävessä

mies on du ja nainen on es. Mitään turhia arvonimiä tartte. Jos ei raha kelpaa niin olkoon ilman.

Olbe
Seuraa 
Viestejä1447

Hieno maa se on. Järjestemällinen, kaikki toimii, eritoten insinöörin makuun. Ei kuitenkaan niin konservatiivinen maa, mitä Suomesta käsin voisi kuvitella. Suurin osa lunkia porukkaa, ainakin jos edes jonkin verran osaa saksaa ja/tai parit oluet on jo kiskaistu.

Niin, ja dönerit ovat parasta ravintoa mitä parilla eurolla toivoa saattaa.

Templebar
Hauki
Liikaa mamuja etenkin, Turkista muuttaneita.Turkkilaiset on haluttu sinne aikanaan töihin - siis ihan oikeisiin TÖIHIN - ei jouten olemaan saksalaisen herraskansan harmiksi. Ajat ovat sittemmin huonontuneet, ei niitä turkkilaisia voi enää poiskaan ajaa." Halusimme työvoimaa, mutta saimmekin ihmisiä. " - ranskalainen filosofi

Pitäis nyt jo jokasen poliitikon tajuta kun kattoo Euroopan nykymenoa, ettei ihmiset ole mitään helvetin pelinappuloita vaan aitoja yksilöitä joilla on myös kollektiivisia tavoitteita. Ja mites sitten, jos huomataankin että ollaan tehty suuria virheitä siirtolaispolitiikassa? Millä voi peruuttaa pahoja virheitä, kun kyse on ihmisistä eikä mistään talouden indekseistä?

Templebar
Seuraa 
Viestejä1216
Seppo_Pietikainen
Olen ollut pari kertaa Berliinissä, ihan kiva kaupunki, kannattaa käydä. Enkulla on tosin hieman vaikeata tulla toimeen, Helsingissäkin puhutaan paljon useammin englantia kuin Berliinissä (luen saksaa mutta puhuminen onkin jo toinen juttu).Todella huono enkuntaito saksalaisilla, noin yleensä ottaen, mutta niin taitaa olla jokaisessa "dubbaus"-maassa.

Olut-kulttuuri omine pienpanimoineen on kerrassaan loistava.

Paska maa ?? Kyllä !!! Paska kieli , rumat naiset , häpeällinen historia. Suurin osa sakuista ei ole tietääkseni mitään suuria kansallisintoilijoita tänä päivänä. Ymmärrän kyllä jos häpeävät menneisyyttään.

JuurikinNiin
Seuraa 
Viestejä1887

Saksa on paska maa, onhan siellä paremmat palkat ja halvemmat hyödykkeet.

Saksan historia ei liity tähän mitenkään, suurimmalla osaa maailman valtioista on verinen historia.

Suomen uusriistokapitalismin pääjehu on Sauli Niinistö. -Pirta-

Kesämökkini sijaitsee sisävesijärvellä, jossa muutaman sadan metrin päässä on nykyaikainen, lähinnä saksalaisille markkinoitu vuokramökki. Toukokuusta syyskuuhun siellä käy sakemanneja nauttimassa Suomen suvesta. Normaali vuokralainen on joko eläkeläispariskunta, tai sitten kolme, nelihenkinen perhe.
Ranta/järvikulttuuria he eivät hallitse lainkaan. Saunani sijaitsee rauhaisassa lahdelmassa, jossa pulahdan muusani kera nakuna uimaan aina mökki-iltaisin. Jos sakemannit sattuvat olemaan veneellä liikkeellä saunomisaikaan, he saattavat tulla ongelle kymmenen metrin päähän laituristamme, eivätkä liikahdakaan vaikka uisimme alasti pari-kolme kertaa heidän nenänsä edessä.
Keskimäärin ottaen sivistymätöntä porukkaa.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat