Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Löysin metsästä outoja laitteita. Tässä kuva:
http://img147.imageshack.us/img147/2724/vaconsp1.jpg
En tiedä mitä ne ovat ja mitä niillä tehdään.

Sivut

Kommentit (24)

Neutroni
Seuraa 
Viestejä28275
Liittynyt16.3.2005

Näyttävät taajuusmuuttajilta. Sellaisella ohjataan oikosulkumoottoria.

Tuota löytöpaikkaa hieman epäilen. Ei niitä tavallisesti metsissä kasva.

Vierailija

Taajuusmuuttajia, tai ainakin niiden naamatauluja.

Siis kuvasta päätelleen itse muuttajat puuttuvat ja nuo ovat ainostaan niiden ohjauspaneeleja.

Vierailija
kohtuus
Ovatko ne arvokkaita, tai onko niille jotain muuta käyttöä?
On ne varmaa arvokkaita ku niitä ei myyä missää.

Neutroni
Seuraa 
Viestejä28275
Liittynyt16.3.2005

Taajuusmuuttajaan kytketään sähkömoottori. Muuttajalla säädetään moottorin pyörimisnopeutta. Niitä käytetään yleensä teollisuuden koneissa. Ellet tiedä mikä taajuusmuuttaja on, tuskin sinulla on sellaiselle käyttöä harrastustoiminnassa. Taajuusmuuttajan hinta riippuu tehosta. 5 A viittaa kilowatin luokan laitteeseen, jollaisen saa kaupasta ehkä kolmella sadalla.

Jos niitä nyt metsästä löytyy (nuo kuvat taitavat olla valmistajan mainoksista), hyvin todennäköisesti asiaan liittyy jonkinlaista rikollista toimintaa. Voisin kuvitella, että taajuusmuuttajille on heikonlaisesti pimeitä markkinoita. Parempi pitää näpit erossa todennäköisesti varastetusta tavarasta, ellet itse ole niitä pöllinyt.

Vierailija
ronko7eus
Jos vaikka McGyver on liikkunu siellä päin?Riippuu ihan siitä, että olivatko laitteet yhdistetty oikaistuilla paperiliittimillä sinitarraan.

Vierailija

Stoppari en tiedä toimivatko ne. Ovat olleet ulkona ja varmaan sateessa. En ole varas jos sitä epäilette. Seurasin vain löytämääni polkua ja sen päässä oli kaksi tuollaista laitetta. Vähän kauempaa löysin ohuen levyn jossa luki "Sähköpääkeskus".

Vierailija
kohtuus
Ovatko ne arvokkaita, tai onko niille jotain muuta käyttöä?

Aika usein ufo-aluksen lentokorkeutta kaasukehässä säädetään juuri taajuusmuuntajalla. Mene takaisin sinne lepikkoon mistä teit löytösi niin varmaan kohtaat ufo-miehiä joilta voit kysellä kaikenlaista. Vinkki: "Hyvää päivää. Viekää minut toimitusjohtajanne luo." on ufojen kielellä Im Übrigen bin ich der Meinung, dass Karthago zerstört werden muss.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat