Seuraa 
Viestejä45973

Englantilainen Andrew Thornton koetti lievittää ienkipuja kylmällä vedellä.

Englantilainen varastomies Andrew Thornton, 44, kumosi 17 yli puolen litran tuopillista kylmää vettä, koska yritti lievittää kipua, jonka tunsi ikenissään.

Kun mies oli juonut kymmenisen litraa, hän kaatui tajuttomana maahan, kertoi The Daily Mail -lehti. Thornton kiidätettiin sairaalaan, jossa lääkärit luulivat tokkuraisen miehen olevan juovuksissa. Hänen oireensa johtuivat kuitenkin aivojen turpoamisesta, jonka suuri määrä nestettä oli aiheuttanut.

Lääkärit koettivat lieventää Thorntonin tilaa panemalla suolaa hänen elimistöönsä, mutta mies kuoli seuraavana päivänä sydänkohtaukseen.

Urheilullinen Thornton oli päättänyt, ettei käytä särkevien ientensä vuoksi kipulääkkeitä, koska piti niitä epäterveellisinä. Tapaus sattui viime joulukuussa.

Lääkärien suositusten mukaan 2,5 litraa vettä päivässä on sopiva määrä aikuiselle.

Iltalehti

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (12)

Urheilullinen Thornton oli päättänyt, ettei käytä särkevien ientensä vuoksi kipulääkkeitä, koska piti niitä epäterveellisinä.No tämähän on sinänsä totta, voimakkaat opiaatti pohjaiset lääkket ovat sama kuin ottaisi hieman oopiumia, sillä vaikka monet lääke aineet ovat johdanteita tai synteettisiä on niiden haittavaikutukset silti hyvin pitkälti samanlaiset.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Yli 2,5 puolen litran juominen vettä päivässä tulisi kieltää lailla, koska siihen kuolee saattaa kuolla!

Ronron
Seuraa 
Viestejä9265

Kaljaa sen sijaan voi kiskoa mielin määrin. Tästä voimme suoraan päätellä että vesi on myrkyllisempää kuin kalja.

くそっ!

Kaikenlaisia myrkkyjä sitä myydäänkin ja hanastakin tulee... Tarvitaan selkeästi varoitustarrat, että ämpärillistä ei pidä juoman.

Ronron
Seuraa 
Viestejä9265

Olisi kyllä mahdottoman ihana kulauttaa kokonainen ämpärillinen.. aah.. raikasta ihanaa vettä.. jos asentaisi vatsalaukkuun jonkun poistoviemärin että valuisi ulos.. voisi vaan juoda ja juoda..

くそっ!

thuga101
Yli 2,5 puolen litran juominen vettä päivässä tulisi kieltää lailla, koska siihen kuolee saattaa kuolla!

Järvissä, puroissa ja lähteissä pitäisikin tästä syystä olla kauheat varoitustarrat. Täytyy vaan ensin keksiä tarra joka pysyy vedessä.

thuga101
Yli 2,5 puolen litran juominen vettä päivässä tulisi kieltää lailla, koska siihen kuolee saattaa kuolla!Vesi on vaarallinen substanssi, veteen on moni kuollut. Spontaani vedenjuonti ja veden hallussapito pitäisikin kieltää lailla. Viranomaiset voisivat sitten kontrolloida ja tarkkailla vedenjuontia, jotta emme satuttaisi itseämme.

Eikö se olisikin hienoa!?

mut eihän toi 2,5litraa riitä mihinkään... mulla saattaa mennä toi määrä reenien yhteydessäkin ihan kevyesti, eikä mitään haittaa ole ollut vaikka juon kyllä monta kertaa tuon määrän päivässä.Pitäis varmaan vähentää juomista

250585
Seuraa 
Viestejä621

Vesi on viisasten juoma.

Hukkumiskuolemissahan sanotaan usein alkoholilla olleen osuutta asiaan. Kyllä kuitenkin esimerkiksi juhannuksina juuri se vesi on se, joka hukuttaa ja tappaa viattomia veronmaksajia, eikä alkoholilla ole osuutta asiaan. Vai onko Suomessa vesistöjä, jotka tulvivat alkoholia?!

Ajatelkaa, ilman vettä meillä ei olisi juuri lainkaan hukkumiskuolemia! Jo Raamattu kertoo tarinan veden vaarallisuudesta ja kuinka sitä vastaan varustauduttiin koko luomakunnassa!

Vesipulloihin varoitustarroiksi Vanhasen Matin, Hitlerin ja G.W.Bushin kuvat.

Jotain nokkelaa.

Huomattavasti pienempi määrä kuin 2,5 litraa hengitettynä riittää tukehduttamaan ihmisen. Ruokalusikallinen höyrystettynä itseasiassa.

Nyt ihmeessä annostelukiintiö hanoihin.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat