Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015
Lauttis
Eikö kukaan älähdä ? Seuravana on koko kansan DNA-rekisteri, nyt sen estää vain liian korkea hinta, mutta se halpenee ..Eihän tästä olekaan vasta kuin kaksi ketjua.

Kommentit (3)

Petu
Seuraa 
Viestejä2287
Liittynyt17.3.2005
Lauttis
Ups...en huomannut, sorry !

( Hyvää ei koskaan ole liikaa )

Sinne siis . Ultra patriootti Samael aloitti ketjusta juttua

Huomautan vaan tähän ketjuun, mitä tarkoittaa sormenjälkien kerääminen passeihin? Siis kai passi, joka on voimassa vielä vuosia, mutta ei ole sormenjälkipassi, on edelleen voimassa?

väläys
Huomautan vaan tähän ketjuun, mitä tarkoittaa sormenjälkien kerääminen passeihin? Siis kai passi, joka on voimassa vielä vuosia, mutta ei ole sormenjälkipassi, on edelleen voimassa?Ollos huoleton, tottakai on.

Itse hommasin passini juuri ennen kuin uusimmat määräykset astuivat voimaan, että sain vielä 10 v kestoisen passin. Kyllä se ihan siihen passiin kirjattuun eräpäivään asti on voimassa, oli siinä sormenjäljet tai ei, tai mitä lie jatkossa keksivätkään vaatia. Varmaan kohta näytteen dna:stakin.

...Ja näytteen (krääk pthyi) voin vielä antaakin, mutta mikrosiruja tms. roinaa en kehoni sisään ottaisi. En sen vuoksi että olisi hihhuliuskovainen, vaan sen vuoksi että periaatteestakaan en kehooni ota muita vierasesineitä kuin hammaspaikkoja.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat