Seuraa 
Viestejä45973

Vaikka tiesihän sen tyhmäkin että ECHELON on valvonut tietoliikennettä jo vuosikymmeniä. Nyt fyyrerit käyvät vaan entistä röyhkeämmiksi:

[size=200:26nlnlr2]Bush väänsi voiton salakuuntelulaista[/size:26nlnlr2]
9.7.2008 22:56
Yhdysvaltain senaatti hyväksyi viimein keskiviikkona kiistellyn salakuuntelulain, jota kansalaisoikeusaktivistit ovat vastustaneet kiihkeästi.

Lain voimaantuloa pidetään isona voittona presidentti George W. Bushille.

Laki antaa tiedustelupalveluille valtuudet salakuunnella ilman erillistä oikeuden lupaa ulkomaisia henkilöitä, jotka asuvat Yhdysvaltain ulkopuolella. Se takaa myös syytesuojan niille teleyrityksille, jotka osallistuivat Bushin hallinnon kotimaassa toimeenpanemaan salakuunteluohjelmaan vuoden 2001 terrori-iskujen jälkeen.

Ohjelmalle ei ollut tuomioistuimen hyväksyntää, joten yrityksiä uhkasivat jopa miljardien dollarien vahingonkorvausvaateet ja pitkät oikeustaistelut.

Kriitikot moittivat, että laki antaa käytännössä viranomaisille luvan tarkkailla halunsa mukaan amerikkalaisten ulkomaille suuntaamia puheluita ja sähköposteja.

STT-Reuters

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (7)

vihertaapero
Seuraa 
Viestejä6081

Toisaalta, mitä väliä? Tätähän ne ovat tehneet aina ja tulevat tekemään. Samaa hommaa tekee parhaimpansa mukaan venäläiset, kiinalaiset, israel ja suomipojatkin svedujen perässä.

Konsta: ...joten jäähdytysvesi on varmasti erittäin korkeaktiivista.
Brainwashed: En tosiaankaan pidä itseäni minään asiantuntijana...

Illuminatin pojat käski bushin vääntää tällainen laki. Itsehän se ei asiasta mitään ymmärrä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
vihertaapero
Seuraa 
Viestejä6081

Teknisessä mielessä mielenkiintoinen homma sinänsä. LHC -hiukkaskiihdytin tuottaa parhaimmillaan enemmän dataa kuin koko maailman puhelinverkko (lähde)ja jos se data kyetään seulomaan ja hyödyntämään niin kaipa sitten jenkkilänpoikien suuremmalla budjetilla pykäämät järjestelmät hoitavat meikäläisen osoitekyselypuhelut ja muut turhakkeet.

Mutta kysyisinkin mitä vaatii maailman dataliikenteen seuraaminen(ja tehokas hyödyntäminen)?

Konsta: ...joten jäähdytysvesi on varmasti erittäin korkeaktiivista.
Brainwashed: En tosiaankaan pidä itseäni minään asiantuntijana...

Noille järjestelmille on tyypillistä että niitä paisutetaan kunnes perustukset pettävät. Vrt. NL. Seuraa niiden romuttaminen ja tietyn aikaa tervehtynyt toiminta, kunnes se alkaa taas.

Kun NL kaatui, alkoi terroribuuma. WTC-93, Oklahoma-95 ja jumbona WTC-01. Vihollinen pitää valppaana... - Lue loput allekirjoituksestani. Kun ulkoinen uhka poistuu, keskitytään sisäisiin "uhkiin" ja pyritään kieltämään kaikki turvallisuuden yms. paskan verukkeella. Kansa ilmeisesti luulee etteivät poliitikot saa mitään aikaan elleivät tee JOTAKIN, eli tässä tapauksessa vie kansalaisvapauksia. Totisesti toivon, että SCO pistää uuden kylmän sodan pystyyn niin ketään ei kiinnosta sisäiset "ongelmat" enää. Tai edes joku marsilainen alienikolonna paljastaa itsensä niin keskitytään niihin.

daboljuu..
tuplajuusto..

Kuhan heitin, vähän väriä elämään

Vaikkei haudanvakavilla asioilla saisikaan vitsailla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat