Seuraa 
Viestejä45973

Helsingin sanomien nettisivulta kopioitua:

Suomalainen parodia Star Trekistä leviää internetissä
Julkaistu 7.10. 22:10

Suomalainen parodia scifi-klassikko Star Trekistä on levinnyt internetin kautta yli miljoonalle katsojalle alle viikossa.
Star Wreck: In the Pirkinning on täyspitkä elokuva, jossa on englanninkielinen tekstitys.

Elokuvan valmistuminen on vienyt harrastajaryhmältä seitsemän vuotta.
"Päätimme harkitusti olla levittämättä elokuvaa teattereissa, koska se on tehty pääosin vapaaehtoisvoimin. Internetin ja dvd-tallenteiden kautta filmi saa todennäköisesti laajimman mahdollisen katsojakunnan", ohjaaja Timo Vuorensola sanoo.
Star Wreckin suosio riistäytyi galaktiseksi, kun uutistoimisto Reuters kirjoitti siitä.

STT–HS

Eikös joku jo männä kesänä laittanut tästä linkin palstalle.

Mummo
on ylpeä Timo Vuorensolasta, paaaaljon ylpeämpi kuin jostain Harlinista

HYVÄ SUOMI

osaisko joku laittaa linkin tuohon Reutersin alkuperäiseen uutiseen?

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (14)

lierik
Seuraa 
Viestejä4922

Katsoin tuon eilen illalla ja olen hämmästyksestä mykkänä osittain vieläkin. Jotain voin kuitenkin sanoa. Elokuvan sisaltämä dokkari oli, oli... upea!. Monet genret löytyy, road movie, satiiri, tietenkin sci-fi, seksi, ym.

Yhtä asiaa jäin kaipaamaan, enkä ole edes varma, vaikka voi löytyäkin, kun katson uudestaan: Junakohtaus näyttäsi, ainakin selkeästi puuttuvan. Sellainen löytyy lähes jokaisesta elokuvasta. On samanlainen asia, kuin puhelinnumero: 555 ... Hollywoodilaisissa, junajutun lisäksi.

Upeaa suomalaista elokuvaa.

Lierikki Riikonen

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
lierik
Seuraa 
Viestejä4922
Petu
Moro!Ja kaikki ostamaan DVD:n

Poltin sen DVD:lle. Historiallinen tapahtuma minun elmässäni siinäkin mielessä, koska se oli ensimmäinen tulevista, jos Jumala suo.

Lierikki Riikonen

Heksu
Seuraa 
Viestejä5463

Minäkin katsoin leffan eilen. Ehkä parhaimmat naurut tuli heti alussa - lukiko kukaan niitä otsikoita keisari Pirkinin povaristaan repimästä Tiede-lehdestä Meinasin pudota tuolilta.

Toinen aivan loistava pikku yksityikohta oli tavassa, jolla partasuinen, kelkkaa vartioiva sotilas hoiti aseensa syöttöhäiriön. Kaikkiaan leffan huumori oli hyvinkin viimeisteltyä ja purevaa.

EDIT: Lisättäköön vielä muutama ylistysvärssy. Hämmästyttävän taidokkasti tehty loistava elokuva, jossa on toimiva juoni, mainiota huumoria, persoonalliset henkilöt, ammattimaisella taidolla tehty cgi-lavastus... listaa voisi jatkaa vaikka kuinka pitkälle.

Kannattaa pyrkiä lukemaan kaikki mahdolliset tekstit mitä löydätte taustoista, tietokoneiden monitoreista yms...

hcesar
Seuraa 
Viestejä13039

Onhan "tekniikka ja energia" aika arvaamaton otsikko Star Wreckille. Suoraan sanoen halusin sen mainosarvon takia tiedekeskustelujen puolelle, ja ajattelin, että kotitietokoneilla tehdyistä erikoistehosteista voi rakentaa aasinsillan tekniikkaan.

...itse Star Wreck porukan tuntevana voin vain kertakaikkiaan sanoa, että hattua pitää heille nostaa - ja korkealle! Wreck on tehty nollabudjetilla ja täysin harrastelijatyönä seitsemän vuoden ajan. Efektit on luotu kotikoneilla ja "studiona" toiminut kerrostalokaksion toinen huone.

SH

Välitä tutuillesi netti-Mummon vilpittömät ja tyrmäytyneet ihailut.

Olisivapa he lapsosiani, niin joka päivä heille lettuja paistaisin. Mansikkahilloa ja kermavaahtoakin saisi vaikka kuinka paljon

Herra Tohtori
Seuraa 
Viestejä2613

Voi Mummo minkä teit, nyt tuli pirunmoinen nälkä...

Capito tutto, perchè sono uno
Persona molto, molto intelligente...

-Quidquid latine dictum sit, altum viditur.

If you stare too long into the Screen, the Screen looks back at you.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat