Seuraa 
Viestejä45973

Intian tennistähti Sania Mirza sai fatwan paikalliselta 130-miljoonaiselta muslimiyhteisöltä, koska ei pelaa burkha päällään.

Ei kait siinä mitään...

http://www.guardian.co.uk/world/2005/se ... deepramesh

Vaatimus oli kuitenkin perusteltu; Iranissa on naisia, jotka pelaavat sulkapalloa kaavut päällään. Ehkä näemme olympialaisissa mielenkiintoisia asuja korkeushypyssä, pituudessa, 100metrin aidoissa jne.

The board recommended that she follow the example of Iranian women who wore long tunics and headscarves to play in the Asian badminton championship in Hyderabad this week.

  • ylös 0
  • alas 0

Sivut

Kommentit (90)

Pseudohippi
Seuraa 
Viestejä25019

Hajibia Sania on kyllä joskus käyttänyt, mutta siinä eivät yläkierteet lähde paljoakaan sen helpommin kun burkahassakaan.

Kuva on otettu Sanian pyhiinvaellusmatkalla Mekassa.

Sania on tavattoman suosittu Intiassa, myös hindujen keskuudessa ja voisi oman toimensa ohella toimia rauhanrakentajana uskontokuntien välillä. Islamistien on tämän vuoksi luonnollisesti pyrittävä haittaamaan hänen uraansa kaikin keinoin...

When an educated, influential person tweets something he knows is a lie, he is announcing his contempt for the general public. He’s saying he considers you so stupid that you’ll believe the lie.
Andrew Stroehlein

Pitääkin itse alkaa kulkea 24/7 alasti ja jos virkavalta tulee kitisemään niin totean, että uskontoni vaatii niin ja asian kritisoiminen on törkeää rasismia.

Jumalauta noiden rättisten kanssa, tässä näkee mitä seuraa kun rasistileiman pelossa länsi nuolee niiden persettä minkä kerkeää ja mitään ko.luonnonvastaislahkon rikollisia oppeja ei tietenkään saa kritisoida.

Jos on niin häiriintynyt, että tuntee pakkomiellettä kulkea täysin naamioituneena ja jopa urheilla jossain kokovartalolakanassa pelkät silmät näkyvillä, niin olkoon, vaikka mielisairastahan tuommoinen on.

Mutta siinä vaiheessa kun aletaan pakolla painostaa muita ihmisiä verhoilemaan itsensä sun muihin lain-ja luonnonvastaisuuksiin, pitäisi hälytyskellojen soida.

Muslimit on päästetty jo nyt aivan liian pitkälle tempauksissaan, enpä näe Euroopalla hirveän valoisaa tulevaisuutta. Tuopista vetoa, että alle 30 vuodessa islamistimilitantit yrittävät teokratista vallankumousta useammassa Euroopan maassa.

Kiitos Hitler, kiitos niin vïtusti, sinun vammailusi ansiosta Eurooppa nyt rasistileiman pelossa taantuu kokoajan enemmän ja enemmän keskiajalle, sananvapaus kielletään luonnonvastaisuuden nimissä ja rättikset tuhoavat sen lopunkin vähän perinteisistä kulttuureistamme, mitä kristityt eivät satojen vuosien yrityksestä huolimatta saaneet tuhottua.
Ainoa toivo on, että bibdullahimaiden öljyvarannot loppuvat tuota skenaariota ennen ja ne eivät enää voi sivistyneitä kansoja sen nojalla kiristää nuolemaan burkhalla verhoiltua persettään.

Tämän viestin perusteella allekirjoittanut tietenkin leimataan suvaitsemattomaksi rasistinatsifasistiksi.
Sinänsä huvittavaa, että abrahamilaislahkolaisethan ovat "valittuine kansoineen", jihadeineen sunmuineen kaikkien aikojen pahimpia rasisteja, ja näiden ryhmien kritisoiminen siis koetetaan nyt pahimpien viherhörhöjen toimesta kieltää lailla.
Islam on ihmisoikeuksia, yksilönvapautta ja luonnonmukaisuutta törkeästi loukkaava rikollinen ideologia, jolla ei todellakaan ole mitään tekemistä rauhan, saati rakkauden kanssa. Kaikkein pahin ihmiskuntaa kohdannut syöpä, joka on jo aikoja sitten törkeydessään voittanut kristittyjen etniset puhdistukset keskiajalla täysin 100-0.
Muslimit luulevat olevansa kaikkien muiden yläpuolella ja aivopestyillä itsemurhapommittajilla nämä ihmisen irvikuvat yrittävät jatkuvasti pitää sivistysvaltioita pelon vallassa näin pakottaen sivistyneet maat taipumaan noudattamaan näiden sekopäiden masokistisääntöjä, käynnissä on kokoajan siis projekti,jossa nämä aivottomat laumasielut valtaavat itselleen mitä törkeimmällä tavalla lisää elintilaa pyrkien parhaimpansa mukaan joko pakkokäännyttämään tai tuhoamaan alkuperäisväestöt sekä sivistyksen.
Tämä fakta olisi syytä hyväksyä NYT vielä kun jonkinnäköinen toivonkipinä saattaisi olla olemassa.
Kaikki uskonnot ovat pahimpia rikoksia ihmiskuntaa kohtaan, tämä puheenaiheena oleva vain sattuu olemaan se kaikkein pahin. Nyt se perkeleen rasistinmaineen pelko hevon helvettiin, kaikki järjestäytynyt uskontotoiminta kriminalisoitava, toistavasti maan sääntöjä noudattamattomat ählämit kumiveneellä takaisin vapaavalintaiseen islamilaiseen teokratiaan jossa ei "länsimainen rappio" kukoista ja rajat kiinni.
Tarpeen vaatiessa oman alueen puolustaminen asein sallittava, "monikulttuurisuus"paskanjauhanta lopetettava, tosiasiat hyväksyttävä ja luonnonvastaisuus tuhottava.

Näinhän ei kuitenkaan käy, joten peli on jo menetetty Euroopan osalta. Euroopan päättäjät voivat syyttää vain ja ainoastaan itseään; jos joku ei suvaitse sinua, miksi hevonperkeleessä sinun pitäisi suvaita sitä?

Ja modelle huomio: tekstini ei kiihota väkivaltaan mitään kansanryhmää vastaan, sen ei ole myöskään todellakaan tarkoitus olla millään tapaa rasistinen. Uskontojen kritisointi pitää olla sallittua ja kritiikkini kohdistuu kaikkiin abrahamilaislahkolaisiin rodusta riippumatta, enimmäkseen islamiin, sillä islam on näistä kolmesta tällä hetkellä väkivaltaisin, suvaitsemattomin ja vaarallisin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Rötöstätör
Muslimit on päästetty jo nyt aivan liian pitkälle tempauksissaan, enpä näe Euroopalla hirveän valoisaa tulevaisuutta. Tuopista vetoa, että alle 30 vuodessa islamistimilitantit yrittävät teokratista vallankumousta useammassa Euroopan maassa.

Muslimien shariaa ajetaan myös Eurooppaan:
http://www.uusisuomi.fi/ulkomaat/29556- ... eurooppaan

Tiede.fi:n sivuilla vuonna 2014:

Suomessa on käynnistynyt keskustelu Mooseksen lain käyttöön otosta. Tosin monet ovat sitä mieltä, että ensin pitäisi ottaa käyttöön Väinämöisen laki ennen kuin otetaan vastaan uusi ristiretki. On uumoiltu, että tänä vuonna Lalli syntyy uudestaan ja hän saa käyttöönsä Lemminkäisen takoman kirveen.

Sitä ennen noitia alettiin jälleen polttaa, mutta ydinvoiman vastustajien voitto oli siinä, että noitia poltettiin energian tuottamismielessä, joten siinä ei nähty mitään pahaa.

Muslimien sharialain vastustajien mielestä kuitenkin viidakon laki olisi tässä vaiheessa paras. Oman käden oikeuttakaan ei enää vastusteta kovin paljon johtuen siitä, että Irlannin kiertolaiset yhdessä Europan mustalaisten kanssa ovat jo lukuisampi joukko kuin koko ajan vapaaseen Suomeen muuttavien muslimien määrä.

Poliitikot ovat kuitenkin turvassa korkeiden piikkimuurien takana, missä heillä on omat yksityisarmeijansa, jonka kustantaa Suomen alkuperäisasukkaat:

http://www.hs.fi/politiikka/artikkeli/P ... 5237842530

Tosin nykyisin poliitikot ovat joutuneet palkkaamaan yksityisarmeijoilleen omat valvontajoukot, koska poliitikoiden turvaksi luodut yksityisarmeijat ovat alkaneet korruptoitua ja harjoittaa kiristystä. Monet uumoilevat, että Helvetin enkelit ovat poliitikkojen turvajoukkojen taustalla.


Sitten muita uutisia:
http://www.kaleva.fi/plus/juttu738479_page0.htm

humoris_causa
Hyvä kirjoitus, olen samalla linjalla.Niin minäkin, pitäisi kuitenkin muistaa ettei kaikki muslimit ole fanaattisia.
Aika sairasta toimintaa, uskovaisilta, uskonnosta riippumatta pitäisi poistaa poliittinen valta lakisääteisesti, hihhulit eivät ymmärrä edes yksinkertaisia asioita, miksi heidän pitäisi päättää muiden asioista.

Ihan asiallinen kritiikki Rötöstätöriltä.

Itse asiassa maltilliset muslimit kritisoi islamisteja vieläkin rajummin. Hehän niistä pommeista eniten kärsii. Ja 97% islamististen maiden naisista kärsii depressioista. Eikä ihme, elämä on yhtä helvettiä ja pelkoa.

Ja kyllä kristityt arvostelee pahasti metsään meneviä kristillisiä lahkoja. Muuta ei voi tehdä. Mutta sehän riittää; ajan myötä kannatus häviää kun totuudet tuodaan esiin kaikista.

Tämmöinen totuuksien esille tuominen taas on häviämässä Suomesta fanaattisen suvaitsevaisuuden nimissä. Missä ovat maltilliset suvaitsevaiset, nyt teitä tarvitaan, hillitsemään omianne !

fenomenologi
humoris_causa
Hyvä kirjoitus, olen samalla linjalla.Niin minäkin, pitäisi kuitenkin muistaa ettei kaikki muslimit ole fanaattisia.
Aika sairasta toimintaa, uskovaisilta, uskonnosta riippumatta pitäisi poistaa poliittinen valta lakisääteisesti, hihhulit eivät ymmärrä edes yksinkertaisia asioita, miksi heidän pitäisi päättää muiden asioista.Luulen että kaikki tosimuslimit ovat noita fanaatikkoja.
Ne jotka eivät ole, eivät ole oikeita muslimeja vaan ainoastaan teeskentelevät, vähän niinkuin iso osa kristityistä, kuulutaan kirkkoon muttei jumalaan uskota.

humoris_causa
Luulen että kaikki tosimuslimit ovat noita fanaatikkoja.
Ne jotka eivät ole, eivät ole oikeita muslimeja vaan ainoastaan teeskentelevät, vähän niinkuin iso osa kristityistä, kuulutaan kirkkoon muttei jumalaan uskota.

Tapakristityt eivät toteuta Raamatun ohjeita. Ei siis niin, että he eivät uskoisi Jumalaan, vaan he eivät elä Raamatun mukaan.

Maltilliset muslimit vastaavasti eivät elä Koraanin mukaan, josta syystä oikeauskoiset mullahit langettavat niille fatwojaan.

Suomessa ei ole yhtäkään lahkoa, joka eläisi Raamatun mukaan. Esim lestadiolaisten TV-kielto ei perustu Raamattuun, ja samoin Raamattu ei ole koskaan kieltänyt pesemästä pyykkiä sivusta ladattavalla pesukoneella.

Samoin Jeesus ei koskaan kieltänyt ihmisiltä omaa uskoa...

Kaikki kritsittyjen ja muslimien löpinät ovat täysin pappien ja mullahien omasta päästä

humoris_causa

Luulen että kaikki tosimuslimit ovat noita fanaatikkoja.
Ne jotka eivät ole, eivät ole oikeita muslimeja vaan ainoastaan teeskentelevät, vähän niinkuin iso osa kristityistä, kuulutaan kirkkoon muttei jumalaan uskota.Siis eihän tuossa ollut mitään järkeä. Uskonnot eivät juurikaan poikkea toisistaan, pelkkää massojen hallintaa, väkivaltaa ja tappamista ne kaikki. Yhtälailla ne muslimitkin voivat olla "tosiuskovaisia", mutta eivät silti kannata väkivaltaa. Yleisesti ottaen vain tietyt kiihkouskovaisten ryhmät ovat näitä fanaatikkoja, jotka sitten seuraavat uskonnollisena johtajanaan Osama Bin Ladenin tapaisia häiriköitä.

Ainakin epäjohdonmukaisuuksiin on helppo tarttua.

Saudi-Arabiassa nainen ei saa olla auton kyytissä, jos kuski ei ole aviomies, isä tai veli.

Mutta hevosella saa kyllä antaa kyytiä. Ei ilmeisesti ole niin seksuaalista kyytiä, hytkyä siinä tappituntumalla...

Taidanpas poistua vähäksi aikaa...

Heh, mitäs jos tämä kaikki on vain länsimaisen propagandakoneiston luomaa harhaa, mitä syötetään kansalaisille, joita pelolla tulevaisuudessa hallitaan ja haetaan sitäkautta oikeutus mitä ihmeellisimmille tempauksille, ja kansa maksaa silmät kirkkaina, käsiä yhteen taputtaen.

Progressive Mind
Heh, mitäs jos tämä kaikki on vain länsimaisen propagandakoneiston luomaa harhaa, mitä syötetään kansalaisille, joita pelolla tulevaisuudessa hallitaan ja haetaan sitäkautta oikeutus mitä ihmeellisimmille tempauksille, ja kansa maksaa silmät kirkkaina, käsiä yhteen taputtaen.Ei ole, olen nähnyt islamilaista hulluutta omin silmin, tosin se oli varmaan yksittäistapaus jota ei voi yleistää

Kaikki hihhulit ovat sairaita ja/tai idiootteja,
Floridalainen yliopisto-opiskelija Webster Cook päätti hassutella ja esitti syövänsä katolisessa messussa ehtoollisleivän, mutta veikin sen mukanaan taskussa. Kun hirmuteko paljastui, kiivaat uskonmiehet ja -naiset ympäri maailmaa raivostuivat Cookille, jolle nyt sataa jatkuvasti tappouhkauksia. Lisäksi uskonnolliset järjestöt vaativat, että Cook on erotettava yliopistostaan.
http://www.iltalehti.fi/hullumaailma/20 ... 0_hu.shtml
Jos joku jättää keksin syömättä, järjissään olevat tuskin haluaisivat tappaa häntä.
"hyvät" uskovaiset eivät ymmärrä että heistä on hyvyys kaukana.

fenomenologi
Kaikki hihhulit ovat sairaita ja/tai idiootteja,
Floridalainen yliopisto-opiskelija Webster Cook päätti hassutella ja esitti syövänsä katolisessa messussa ehtoollisleivän, mutta veikin sen mukanaan taskussa. Kun hirmuteko paljastui, kiivaat uskonmiehet ja -naiset ympäri maailmaa raivostuivat Cookille, jolle nyt sataa jatkuvasti tappouhkauksia. Lisäksi uskonnolliset järjestöt vaativat, että Cook on erotettava yliopistostaan.
http://www.iltalehti.fi/hullumaailma/20 ... 0_hu.shtml
Jos joku jättää keksin syömättä, järjissään olevat tuskin haluaisivat tappaa häntä.
"hyvät" uskovaiset eivät ymmärrä että heistä on hyvyys kaukana.Luulisi että uskovaisen silmissä tuollainen ihminen lentää helkuttiin kuin leppäkeihäs, mitä siinä sitten enää muiden ihmisten tarvitsee rankaista lisää ?

Ehtoollinen on ihan oikea yhteinen ateria Jeesuksen muistoksi, eikä joku läpinäkyvä gluteeniton korppu, joka on aterian irvikuva.

Tulee kieltämättä mieleen että onko kirkkokin oikean kirkon irvikuva? Tunnen muuten tyypin joka meni teologiseen ja aikoi papiksi, vaikkei Raamattu kiinnostanutkaan. Kysyin että miksi. Hän vastasi että onhan se hienoa olla pappi.

En ymmärtänyt häntä. Mitä hienoa on olla pappi ?

Varmaan ne vallanhimoisimmat talebani imaamit on ihan norminarsisteja ja kontrollifriikkejä, eikä niitä kiinnosta Koraani paskan vertaa. Noita on Suomessakin työpaikatkin pullollaan, lähinnä siellä pyrkyri- ja esimiestasolla. Firman tulos ei kiinnosta paskan vertaa, vaan se että kenen ideat toteutuu, kenen ei.

Kaikki nämä epäkohdat korjaantuu parhaiten avoimessa maailmassa. Kirjoittakaan tänne nimeltä mainiten paskimmat työkokemuksenne, varmuuden vuoksi kirjastosta käsin.

Templebar
Seuraa 
Viestejä1216
Lektu-Elli
Tunnen muuten tyypin joka meni teologiseen ja aikoi papiksi, vaikkei Raamattu kiinnostanutkaan. Kysyin että miksi. Hän vastasi että onhan se hienoa olla pappi.

En ymmärtänyt häntä. Mitä hienoa on olla pappi ?
Tiedätkö jotain toista ammattia, jossa raha tulee helpommin?

Templebar
Lektu-Elli
Tunnen muuten tyypin joka meni teologiseen ja aikoi papiksi, vaikkei Raamattu kiinnostanutkaan. Kysyin että miksi. Hän vastasi että onhan se hienoa olla pappi.

En ymmärtänyt häntä. Mitä hienoa on olla pappi ?
Tiedätkö jotain toista ammattia, jossa raha tulee helpommin?Ilmeisesti se on myös melko varma rahanlähde eli työttömyys ei vaivaa.

Templebar
Lektu-Elli
Tunnen muuten tyypin joka meni teologiseen ja aikoi papiksi, vaikkei Raamattu kiinnostanutkaan. Kysyin että miksi. Hän vastasi että onhan se hienoa olla pappi.

En ymmärtänyt häntä. Mitä hienoa on olla pappi ?
Tiedätkö jotain toista ammattia, jossa raha tulee helpommin?Enpä nyt lähtisi hoitamaan hautajaisia ihan vaan harrastuksena. Sopii yrittää.

Templebar
Seuraa 
Viestejä1216
Lektu-Elli
Templebar
Lektu-Elli
Tunnen muuten tyypin joka meni teologiseen ja aikoi papiksi, vaikkei Raamattu kiinnostanutkaan. Kysyin että miksi. Hän vastasi että onhan se hienoa olla pappi.

En ymmärtänyt häntä. Mitä hienoa on olla pappi ?
Tiedätkö jotain toista ammattia, jossa raha tulee helpommin?Enpä nyt lähtisi hoitamaan hautajaisia ihan vaan harrastuksena. Sopii yrittää.Harrastuksena ihmisten hautaaminen...hmmm. Ei se hassummalta kuulosta!

Ei nyt itse hautaaminen, mutta se itkevien omaisten katteleminen. Jos esim pienten lasten vanhempi kuolee tms.

En tekisi ihan ilmaiseksi. Jotkut vapaa-ajattelijat käsittääkseni tekee. Ehkä siihen turtuu.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat