Seuraa 
Viestejä45973

1.
Hei!

S.m painovoimateoriastani vielä….

Laitoin jokin aika sitten tähän palstalle kotisivuni osoitteen josaa esitän teoriani painovoimasta.
Kotisivuni osoitteesta jäi pois p kirjain, laitan nyt oikean osoitteen: http://www.nettisivu.org/penttiha

Tiede-lehti kirjoitti jutun painovoimasta vuosi pari sitten. Siinä kerrottiin kuinka Amerikkalaiset lähettävät avaruuteen kolme sateliittia kolmion muodossa 5miljoonaa kilometriä kolmion sivun pituus.
Tällainen mittalaitteen oletetaan tunnistavan jonkun ”mustan aukon” röyhtäisyt, painovoima-aallot, ”musta aukko on kuulemma 2 miljardin valovuoden matkan päässä meistä.
Minkä tähden painovoima-aaltoja pitää tutkia niin kaukaa , onhan meillä oma aurinkokin joka pitää meidän maapallommekin vetovoimallaan radallaan ylläolevassa osoitteessa olevan painovoimateoriani kuvaavan mekanismin avulla.
Oli myös toinenkin uutinen samassa lehdessä muistaakseni, Joku Suomalainen yliopisto lähetti tutkijaryhmän Afganistaniin siellä olevan auringonpimennyksen aikaan.
He olivat lehden mukaan varustautuneet tutkimusvälineillä joihin kuului mm. vanha-aikaisia partakoneen teriä, ne oli kuulemma riittävän teräviä aiottuun tehtävään. Oliko tarkoitus ratkoa sitä ”säieteoriaa” painovoimasta vai mikä tarkoitus niillä terillä oli? Tutkija sanoi niiden olevan tarpeeksi teräviäkin aiottuun hommaan.

Luulisin tällaisen yksinkertaisenkin teoriankin, jolla minä selitän painovoiman mekanismia kiinnostavan ainakin osaa lukijakuntaa. Tämä teoriani ei ole ”kaikenteoria”, koska tässäkin jää sähkön ja/tai magnetismin lopullinen ymmärtäminen hämärän peittoon. Olen käyttänyt vai nykyisin olevia oikeaksi todettuja tietoja sähkö- ja magneettiteorioista joiden avulla selitän paino/vetovoiman vaikutusmekanismin.
2.
Näillä, sähkö- ja magneettiteorioilla on aikaansaatu järjestelmät mm. voimansiirtoon, tiedonsiirtoon ja
lukemattomiin muihinkin nyky-yhteiskunnan ja ihmisen tarpeisiin. Käytän hyväkseni selittäessäni painovoiman vaikutusmekanismia näitä sähkö- ja magneetti teorioita, lisättynä resonanssi-ilmiöllä joka on myös tuttu sähkötekniikasta.
Radiotekniikassa ja elektroniikassa käytetään kidettä, kristallia. pientä ainepalaa, joka on hiottu niin että sen sähköinen ominaistaajuus vastaa haluttua taajuutta. Tällainen kappale pystyy ohjaamaan tarkasti sähköisistä komponenteista valmistettua värähtelijää, oskilaattoria.
Samoin toisesta värähtelijästä otettu tahtipulssi sopivasti kytkettynä ohjaa toista värähtelijää.
Kaksi värähtelijää vierekkäin lähettävät samaan avaruudentilaan melkein samanlaista sähkömagneettista värähtelyä niin silloin niiden värähtelyt synkronisoituu samalle taajudelle koska ne tavallaa ”imee” toistensa synnyttämät säteilykentät. Vähiten voimaa vaativa tilanne, 180 asteen vaihesiirto molempien oskilaattorien välillä.

Onko avaruudessa jonkinlainen sähkökenttä ”yli” asti se ei ole tiedossa, mutta se on varmaa että avaruus on täynnä joka suuntaan ja joka avaruussuunnassa kulkevia sähkömagneettisia aaltoja. Avaruus on siis kokonaisuudessaan plus-miinus värähtelevä s.m kenttä .
Jos taas ajatellaan että maapallolla aineen perusosanen on neutraali koska elektroniverho on negatiivinen ja ydin on saman verran positiivinen. Atomi on siis ulospäin sähköisesti neutraali, samoin kuin atomeista muodostunut ainekin, mm. maapallo. Maapallo on meille neutraali, nollapotentiaali.
Jos teemme vertauksen atomin sähkökentistä kahteen sarjaankytkettyyn 1.5 voltin patteriin, niin huomaamme ett pattereiden yhtymäkohta vastaa maapallon neutraalia. Toisen patterin plus vastaa atomin ytimen jännitekenttää, toisen patterin miinus vastaa atomin elektronien varauskenttää. Senhän voisi ajatella olevan myös olevan avruudessa 3 voltin sähkökentän kun jätämme pois mielestä maapallon neutraalikäsitteen.

3.

Heti kun s.m aaltopaketti taas kohtaa avaruuden tyhjiössä ainetta, atomirakenteita, syntyy taas aineessa plus, neutraali ja miinus jännitteet.

Tunnettu tosiasia että erimerkkiset sähkökentät vetävät toisiaan puoleensa ja samanmerkkiset sähkökentät hylkivät toisiaan. Samoin tekevät erimerkkiset magneettikentät myös.
Vielä yksinkertaistus teoriastani. Polkupyörän dynamossa pyörii kestomagneetikappale, P ja E kentät vuorottelee. Se , pyöriessään lähettää erinimisiä magneettikenttiä ulkokehällä olevaan käämitykseen joka puolestaan toimittaa vaihtojännitettä valopolttimoon.
Kotisivullani oleva kompassi-kestomagneettikokeessa pyörivä kestomagneetti lähettää myös määrättyyn avaruussuuntaan vuoronperään P ja E magneettikenttiä. Nämä kentät etenee myös valon nopeudella pyörivästä magneetista.
Kompassin neula on myös P-E kestomagneetti , jos magneetti pyörii nopeasti niin mekaaninen kompassin neula ei ehdi magneetin pyörintään mukaan ja kompassin neula pysyy paikallaan saaden melkein samanaikaisesti samannimisen magneettikentän molempiin päihinsä.
Silloin vetovoima on nolla.
Vasta magneetin kierrosnopeuden pienetessä alkaa kompassin neula pyöriä samalla kierrosnopeudella kuin kestomagneettikin, niin silloin syntyy vetovoimapulssit.
Jos kuvitellaan kestomagneetista lähtevän P puolelle puoliympyrän muotoisen P magneettikentän ja E puolelle samoin puoliympyrän muotoisen E magneetikentän.
Kun kompassin neula pyörii synkronissa kestomagneetin kanssa niin juuri sillä hetkellä kun magneettikenttien P ja E raja on täsmälleen kompassinneulan keskikohdassa on vetovoimapulssin vetovoima suurin.
Sillä hetkellä kompassin neulan P magneetti on kestomagneetin E kentässä ja kompassin neulan E magneetti on kestomagneetin P kentässä.
Siitä 90 asteen (1/4 kierroksen) kuluttua vetovoima on nolla.
Siis kaksi vetovoimapulssia kierroksella.Sama pätee erimerkkisten sähkökenttienkin suhteen kahden värätelijän välillä.
4.
Tämä koe vastaa täysin myös radioaalloilla tehtävää koetta jonka esitän kotisivuillani.

Juttu tästä teoriastani pitäisi saada Tiede-lehteen niin että tällainen idea tulisi yliopistoväenkin silmiin. Luulen että he eivät ehdi lukea näitä palstoja ainakaan kovin tarkkaan.
Heillä olisi parhaat mahdollisuudet tehdä kokeita ensimäiseksi tästä s.m aalltojen synkronisoitumisen aiheuttamasta vetovoimaimiöstä radioaalloilla. Tämän teorian mekanismin varmistaminen olisi ensimäinen askel , sen jälkeen tulisikysymykseen kuinka lyhyttä on magneettipulssien resonanssitaajuus, mikä aiheuttaa vetovoiman kahden kappaleen välille.
Tällaisia terveisiä tämän palstan valvoja voisi välittää lehden tiedetoimittajalle.

Penttiha.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (1)

penttih
jos magneetti pyörii nopeasti niin mekaaninen kompassin neula ei ehdi magneetin pyörintään mukaan ja kompassin neula pysyy paikallaan saaden melkein samanaikaisesti samannimisen magneettikentän molempiin päihinsä.
Silloin vetovoima on nolla.
Vasta magneetin kierrosnopeuden pienetessä alkaa kompassin neula pyöriä samalla kierrosnopeudella kuin kestomagneettikin, niin silloin syntyy vetovoimapulssit.Kun magneetti pyörii, se vuorotellen vetää kompassia puoleensa ja hylkii sitä, tulos on +/- 0
Kuten kerroin jo viimeksi, kokeile megneettia pyörittämättä niin huomaat että saippuakuppikompassivene lähtee liikkumaan magneettia kohti. Gravitaatio ei toimi teoriasi kuvaamalla tavalla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat