Seuraa 
Viestejä45973

Sinulta uhataan riistää henki, mikäli et suostu tekemään julmuuksia. Missä menee sinun raja siinä, mitä suostuisit tekemään henkesi säilyttämiseksi? Vaihtoehdot alkavat lievimmästä ja käyvät rankemmiksi, joten valitse se vaihtoehto, jossa on sinun ns. kipupiste.

Kaikissa vaihtoehdoissa selviät kuin koira veräjästä, eli et joudu minkäänlaiseen syytteeseen. Ainoa seuraus on, että sinun pitää kantaa asiaa omatunnollasi. Kaikki surmatut ovat sinulle tuiki tuntemattomia.

Sivut

Kommentit (52)

Voi paska, punnitsin noita vaihtoehtoa vähän aikaa ja päädyin siihen että kaikki käy jos itse selviän

Taidan olla pahuuden ruumiillistuma.

Minullakin on rajani, jos pitäisi tuhota Suomen kansa niin siihen en pystyisi, kuolisin ennemmin itse.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Riippuu paljonkin tilanteesta.

Jos sinua on kidutettu vuosi tolkulla, niin päästät suusta aivan mitä tahansa, että pääsisit pois tilanteesta. Eli suomen kansa ei tuntuisi missään, jos sinua on pieksetty, päällesi virtsattu ja ulostettu, yms...

Ihmisarvo menettää kidutuksen uhrin mielessä merkityksensä. Näin käy myös hyvin monen muun asian kanssa. Tällaisen kidutuksen uhrin on hyvin vaikeaa saada jälkeenpäin mielihyvää mistään.

Asiaan vaikuttaisi paljon myös se, että saako oman kuolintavan valita?

Cosmic-Fairy
Olen pasifisti ja valmis kuolemaan vaikka samantien joten valitsin vaihtoehdon 1.Ehkä uskot kuolemanjälkeiseen elämään, en muuten ymmärrä miksi haluaisit kuolla, vaikka voisit selvitä ihan pienellä väkivallalla jonka teet toiselle, tuossahan ei tarkemmin määritelty sitä mitä se olisi. Sellainenkin siis käy josta ei saa edes tuomiota, pelkkiä sakkoja.

Mitäköhän kysyjä mahtaa tarkoittaa sanaparilla "henkesi pitimiksi"?

Normaalistihan sillä tarkoitetaan "ammatiksi" tai "ruokaa saadakseen", mutta vastausvaihtoehdot huomioiden tästä ei liene kyse. Kansakunnat loppuvat aika äkkiä, jos niitä viikossakin yhden listii.

Oliko tarkoituksesi kirjoittaa "henkesi pitämiseksi" l. "pysyäksesi hengissä"?

Pirullisia nämä kyselyt, joita ei ole tarpeeksi harkittu. Kysyjä ja vastaaja ymmärtävät asian eri tavalla ja paikalle tullut satunnainen lukija vielä kolmannella. Yhtä tyhjän kanssa ovat näin.

humoris_causa
Cosmic-Fairy
Olen pasifisti ja valmis kuolemaan vaikka samantien joten valitsin vaihtoehdon 1.Ehkä uskot kuolemanjälkeiseen elämään, en muuten ymmärrä miksi haluaisit kuolla, vaikka voisit selvitä ihan pienellä väkivallalla jonka teet toiselle, tuossahan ei tarkemmin määritelty sitä mitä se olisi. Sellainenkin siis käy josta ei saa edes tuomiota, pelkkiä sakkoja.En ole uskovainen vaan agnostikko enkä erikseen halua kuolla.
Tiedän kyllä että elintapaani on hieman hankala ymmärtää.

Cosmic-Fairy

En ole uskovainen vaan agnostikko enkä erikseen halua kuolla.
Tiedän kyllä että elintapaani on hieman hankala ymmärtää.Mutta kuitenkin mieluummin itse kuolisit kuin tekisit pienintäkään väkivaltaa kenellekään muulle? Oletko varma?

evilo
Cosmic-Fairy

En ole uskovainen vaan agnostikko enkä erikseen halua kuolla.
Tiedän kyllä että elintapaani on hieman hankala ymmärtää.Mutta kuitenkin mieluummin itse kuolisit kuin tekisit pienintäkään väkivaltaa kenellekään muulle? Oletko varma?Lasketaanko eläimiin kohdistuva väkivalta ?
(tosin monet mieluummin löisivät ihmistä kuin avutonta koiraa kepillä)

evilo
Cosmic-Fairy

En ole uskovainen vaan agnostikko enkä erikseen halua kuolla.
Tiedän kyllä että elintapaani on hieman hankala ymmärtää.Mutta kuitenkin mieluummin itse kuolisit kuin tekisit pienintäkään väkivaltaa kenellekään muulle? Oletko varma?Toki jos toinen erikseen suostuisi väkivaltani kohteeksi säästääkseen henkeni niin saattaisin harkita asiaa.

Miks tommonen äänestys? Ei kai kukaan "normaali"-moraalilla varustettu tyyppi tekis muille pahaa. Jos olis oma tai varsinkin lasten henki kysymyksessä voisin vaikka syödä teidän maksat. Muista elimistä puhumattakaan. Senkin K:lla alkavan paremman puutteessa.

varis
Miks tommonen äänestys? Ei kai kukaan "normaali"-moraalilla varustettu tyyppi tekis muille pahaa. Jos olis oma tai varsinkin lasten henki kysymyksessä voisin vaikka syödä teidän maksat. Muista elimistä puhumattakaan. Senkin K:lla alkavan paremman puutteessa.Niin eihän tässä paljon järkeä ole kun ääritilanteet kuitenkin vaativat äärimmäisiä ratkaisuja.
Jos kysyttäisiin kuka lähtisi tekemään näitä juttuja huvin vuoksi niin alkaisi vastaukset olla ykkösvaihtoehdon kannalla.

Olihan Estonia-onnettomuudessakin ihmiset löytäneet itsestään ihan uusia piirteitä.

Mutta miks niitä arvailemaan? Itse mielestäni suht normaali, mutta tarvittaessa jonkun kyllä ilman tunnontuskia tappaisin. Teretulemast kokeilemaan!

borri317
Ketkä on nii jeesukse tekopyhiä että valitsi ylimmä tai toisisks ylimmä.

Vaikka oonkin rauhan miehiä, en oo sitte yhtään tekopyhä ja jos joku semmosta väittää, niin tapan sen.

En mä pystyis vammauttamaan ketään... Kuolema on helppo, koska loppujenlopuks kaikille käy niin. Eli mieluummin tappaisin toisen kuin kuolisin itse mutta en kestäis sitä syyllisyyttä, että pilaan jonkun elämän. Ja sitäpaitsi vammauttaminen kuulostaa raaemmalta; nätisti kurkku vaan auki puukolla, niin ei kauan kidu mies. Mutta sitten jos sirkkelillä vetää jalan irti tai kaivaa silmän ulos päästä tai vasaralla takoo monta minuuttia, niin siihen jää uhri kitumaan ja voihkimaan.

Ja jos kovin monta ihmistä pitäis tappaa, niin eiköhän siinä jossain vaiheessa ala miettimään, että onkohan se mun elämä nyt niin kovin arvokas että pitää uhrien ja heidän läheisten onni pilata.

Pahoin pelkään että pystyisin henkemi pitimiksi melkein mitä tahansa, mutta valitsin kohdan kuusi: en halua että joku kokonainen kansa kuukahtaa sukupuuttoon minun henkeni takia.

Lähinnä tietenkin näissä tappotouhuissa tulisi kyseeseen että että ne jotka pitäisi tappaa olisivat sellaisia jotka joutavatkin kuolla (=aiheuttaneet tai tulevat aiheuttamaan paljon kärsimystä ihmisille).

Jos nyt joku jotain tuollaista yrittää tosissaan toista kiristää tai lahjoa tekemään, niin varmaan moni pyrkisi ilmoittamaan asiasta jollekin, joka voisi tällaisen asian ottaa hoitaakseen... Tai sitten yrittää itse eliminoida tuollaiset, jos sen katsoo ainoaksi vaihtoehdoksi

On niitä varmaan ainakin jonkun verran sellaisiakin, joita tuollaiseen voi saada houkuteltua/kiristettyä helpostikin...

Valtiot tai jotkut tahot ja auktoriteetit tietysti voi saada esim. sotilaita ja vastaavia tekemään kaikenlaista esim. isänmaan puolesta. Silloin kai on helppo muka heittää syyllisen viitta jonkin isomman tahon niskaan eikä syyllistä itseään sillä tavalla? .....Mutta näissä ei tietysti useinkaan kai ole oman hengen uhalla tehtävä päätöksiä....

Riemuidiootti
borri317
Ketkä on nii jeesukse tekopyhiä että valitsi ylimmä tai toisisks ylimmä.

Vaikka oonkin rauhan miehiä, en oo sitte yhtään tekopyhä ja jos joku semmosta väittää, niin tapan sen.


Joo just. Rauha päälle maan ja jotka muuta väittää tapettakoon.

DedMoroz
Seuraa 
Viestejä19204
Jonkku
Sinulta uhataan riistää henki, mikäli et suostu tekemään julmuuksia. Missä menee sinun raja siinä, mitä suostuisit tekemään henkesi säilyttämiseksi? Vaihtoehdot alkavat lievimmästä ja käyvät rankemmiksi, joten valitse se vaihtoehto, jossa on sinun ns. kipupiste...
2. Uhkailut on nyt vaan kuitenkin uhkailuja. Ja mistä mä tiedän, vaikka puhuis sontaa. Miks mä muka saisin tappaa muut tai vaikka kaikki ilman, että kukaan panis kampoihin. Melkonen kysymys vailla mitään hajua todellisuudesta. Sadut satuina.

Köniin voisin huitasta ruoan takia jos joku tulis mun apajille ronkkiin, mutta ketään ala kidutteleen saati muuta sittivä.

Mut ohimennen, musta olis karmeempaa vammauttaa joku koko iäkseen kuin tappaa se - noin ajatuksena. Jos jotain aikoo, se pitää tehdä kans eikä jättää puolitiehen - tai sit jättää kokonaan tekemättä.

I usually give people more chances than they deserve but once I'm done, I'm done.

Kaipa tekisin mitä vain henkeni hädässä selvitäkseni, mutta eläisin vain kostaakseni pakottajalleni vaikka sitten henkeni uhalla.

Aika ristiriitainen lausanto, mutta kaiketi tehtävän tekisi sittem joku muu jos minut tapettaisiin ja tällöin ei olisi ketään vääryyttä kostamassa...ja kuolla voi, mutta vain hyvän asian puolesta(oikeutta maailmaan).

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat