Seuraa 
Viestejä45973

Pelleillä tarkoitan siis sellaisia valkonaamaisia sirkuspellejä.

Olen lähiaikoina törmännyt mielenkiintoiseen ilmiöön: pellevihaan. Pellevihaa olen huomannut useissa suomalaisissa ihmisissä, ulkomaalaisissa ihmisissä vain harvoin. Ja ulkomaalaisissa tämä pelleviha ei mielestäni ilmenny vihana, vaan pelkona. Johtuukohan suomalaisten perusluonteesta?

Johtuukohan tämä erityisesti suomalaisten piirteeksi katsomani pelleviha tuosta iänikuisesta lastenohjelmasta, "Sirkuspelle Hermannista". Itse en ainakaan pienempänä pitänyt ko. ohjelmasta; ruudulla keikkui retardi, joka ylinäytteli, höpötti häiriintyneitä juttuja sen lisäksi että oli kuulevinaan kommentteja katsojiltaan, joita myös puhutteli nimeltä. Ohjelma oli muutenkin liian epäselvä juoneltaan, ja tapahtumat eivät tuntuneet liittyvän toisiinsa loogisesti. Pienempänä oloni oli aina levoton Hermannin katselun aikana. Tämä pelle"pelko" on kypsynyt ainakin itselläni suoranaiseksi vihaksi pellejä kohtaan.

Jokin vain tuollaisissa herättää vihaa, tekisi mieli lyödä tuollaista turpaan, jos vastaan tulee.

Sivut

Kommentit (26)

Enpä ole pellevihaan törmännyt. Missä erityisesti olet viime aikoina törmännyt pellevihaan? Haluatko itse asiassa vain keskustella omasta pellepelostasi/vihastasi?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Olen havainnut pellevihaa useissa kavereissani. Myös esim. tällä foorumilla keskusteleva nimim. "Tupakka" teki todella selväksi pellevihansa.

Heh, minäkin tiedän monta pellenpelkääjää. Jotenkin ihmisenkaltainen mölisevä ja räikeästi maalattu hahmo kammottaa pikkulapsia.

Milloinhan diagnosoidaan ensimmäinen Lenita- tai Tukiaisfobia

Ding Ding
Seuraa 
Viestejä9031
Phony
Ding Ding
Pellepelon toinen nimi on koulrofobia: http://fi.wikipedia.org/wiki/KoulrofobiaMinä ensin luin Koulufofia. Melkein sama juttu; pellejähän sielläkin estradilla oli, tosin ilman naamaria.

Kingillähän on aiheeseen sopiva kirja: http://fi.wikipedia.org/wiki/Se_(kirja)


Minulla onkin tuo kirja kesken; siksi kiinnostuin tästäkin ketjusta. Kirja on ollut kesken samasta kohtaa jo vuoden ajan, vaikka kiinnostavalta vaikuttaakin. King kirjoittaa turhan monisanaisesti.

Olen miettinyt muodikkaita sairaalaklovneja. Normilapsi on kipeänä aika herkässä tilassa ja jos paikalle säntää pari pöräyttelevää maalipäätä, niin hui.

Enkös minäkin ole jonkinlainen pelle tai kylähullu tällä foorumilla?
Vaikka punanenäistä avatarta ei olekaan, miksi minua pitäisi pelätä?
(Jonkun nimimerkin vihan kyllä ymmärrän.)

Äärimmäinen "hauskuus" herättää epäilyksen että hauskanpidon takana vaaniikin jotain todella pimeää, mätää, kipeää. Mistä tiedämme millaisia ihmisraunioita klovnina työkseen hilluvat ovatkin kotielämässään?

Ja kyllä, se Kingin SE, se se on aika karmea juttu pellestä.

En pidä pelleistä. En vihaakaan, mutta kierrän kaukaa kun sellaisia tulee keskelle kauppaa keikkumaan.

Seppo_Pietikainen
Seuraa 
Viestejä7615
stume618
Itse en siis pelkää pellejä, VIHAAN PELLEJÄ. Tekisi mieli aina iskeä sellaisia turpaan perkele.Mitäs tykkäät tahattomista pelleistä? Minusta he ovat kaikkein hauskimpia...

--
Seppo P.
Kreationismi perustuu tietämättömyyteen, se sikiää tietämättömyydestä ja siitä sikiää tietämättömyyttä. Tietämättömyyden levittäminen on kreationismin elinehto ja tietämättömyydessä rypeminen on kreationistin luonnollinen elämisenmuoto

Qadesha
Äärimmäinen "hauskuus" herättää epäilyksen että hauskanpidon takana vaaniikin jotain todella pimeää, mätää, kipeää.kyllä. Jotenkin se positiivinen äärimmäisyys tuo väistämättä mieleen jotta mites se kolikon kääntöpuoli sitten.?

lisäksi pellet ovat irvokkaita IMO. Mauttoman näköisiksi puettuja epäsopivissa vaateparsissa adhd tyyliin hilluvia friikkejä, joiden maala on naamattu yliampuvan ilmeikkääksi.

ei sillä että miula mitään antipatioita viihdyttäjiä tms. ammatteja tekeviä kohtaan olisi, mutta mielikuva pelleistä jotenkin,.. epäilyttävä

el6
Seuraa 
Viestejä1457
Pönni
Tässä pirtsakka päivämeikki:Hyi saatana!
Meinas tulla jo huonot housuun, vaikka oonkin iso mies.

Älä ikinä enää varoittamatta laita tämmösiä kuvia. HurhrhrhrrlrlYÖK

.

Siis pelleillähän tarkoitan sellasia ilveileviä sirkuspellejä. Tahattomissa pelleissä ei ole mitään vikaa, voisin jopa luokitella itseni sellaiseksi.

Joo pellet on perseestä. Pellejen koko olemus vihastuttaa. Pellet aiheuttavat ärsyyntymistä. Ihmiset, jotka näyttelevät pellejä ansaitsisivat palleista hirttämisen.

Koko "Pelle-olemus" on suorastaan pateettinen. Itselleni lapsien ympärille hyörivistä pelleistä tulee mieleen lähinnä sairas (homo-)pedofilia. Pellet ovat rumia ja tyhmiä, tai ainakin esittävät tyhmää. Joka itsessään taas on... tyhmää.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat