Seuraa 
Viestejä45973

Tässä psykologian ihmeellisessä maailmassa yksi iänikuinen märehdittävä sukupuoli-identiteettien ohella on tietenkin lasten ja vanhempien väliset suhteet. Koska sain edellisestä äänestyksestäni sellaista palautetta että vaihtoehtoja oli liikaa, supistin tällä kertaa vaihtoehdot kahteen.

Vastaustaan ei tarvitse välttämättä perustella.

[size=85:3p468nwu](Älkää pelätkö, en aio näitä äänestyksiä olla tänne änkemässä harva se päivä. Kunhan nyt vaan vielä tämän kerran...)[/size:3p468nwu]

  • ylös 0
  • alas 0

Sivut

Kommentit (77)

Vierailija

Kysymyksen asettelusi näyttäisi olevan varsin mielikuvitukseton. Ehkä tarkoituksella.

Ei pahalla.

En vihaa ihmisiä. En edes vanhempiani.

En äänestänyt.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Retard
Seuraa 
Viestejä28258

Vastasinko "en" sen vuoksi, että vihaan vanhempiani yhä, vaiko sen vuoksi, etten ole heitä koskaan vihannutkaan?

Jos argumentista ei voi johtaa yleistä sääntöä, sillä ei ole sisältöä.

Olen muistellut muikeana sitä kuinka muinoin etelässä asuessani sain käsiini luukusta pudonneen skientologien luonnetestin. Yksi kysymyksistä erityisesti kiinnitti huomioni: "jos näet oikein kauniin lapsen, voitko olla silittämättä häntä?"

Kyllä. Olen siis tunnevammainen ihmis- tai ainakin lapsivihaaja.

En. Olen siis pedofiliaan taipuvainen.

Yksi aikuiseksi kypsymisen kriteeri on se, että ihminen oppii antamaan anteeksi omille vanhemmilleen...

Läheskään kaikki eivät siihen pysty. Valitettavasti.

Olen antanut anteeksi. Vanhempani olivat aikansa ihmisiä. Äänestin kuitenkin negatiivisesti, koska en ole varma.

Olen lähtöisin kohtalaisen varakkaasta perheestä, mutta kaupoilla koko omaisuus järjestettiin yhdelle veljelleni, joka nyt on kohtalaisen varakas. Itse olen saanut joka pennin säästää pienestä palkastani.

Vierailija
Tarkkailija
Yksi aikuiseksi kypsymisen kriteeri on se, että ihminen oppii antamaan anteeksi omille vanhemmilleen...

Läheskään kaikki eivät siihen pysty. Valitettavasti.
Joitain asioita ei voi antaa anteeksi eikä tarvitsekaan.

Qadesha
Tässä psykologian ihmeellisessä maailmassa yksi iänikuinen märehdittävä sukupuoli-identiteettien ohella on tietenkin lasten ja vanhempien väliset suhteet. Koska sain edellisestä äänestyksestäni sellaista palautetta että vaihtoehtoja oli liikaa, supistin tällä kertaa vaihtoehdot kahteen.
Vastaustaan ei tarvitse välttämättä perustella.
[size=85:1hd5mkdp](Älkää pelätkö, en aio näitä äänestyksiä olla tänne änkemässä harva se päivä. Kunhan nyt vaan vielä tämän kerran...)[/size:1hd5mkdp]
Erikoisia avauksia sulla! Onko jokin trauma nuoruudesta?
No en vastaa "äänestykseen" koska mulla ei ole koskaan ollut mitään muuta kuin rakkautta omiin vanhempiini. Kunnioitan vielä elossa olevaa äitiäni (82 v.) Isäni kannoin lepäämään pari vuotta sitten.

Pidän huolta äidistäni, koska hän, sekä isäni pitivät huolta minusta sekä neljästä siskostani kun olin vielä pentu. Ikäähän mulla on jo 56 v. Tavallaan sellainen velvollisuus, mutta kunnioituksesta hoidan asiat mielelläni.

[size=85:1hd5mkdp]Lisäys: Sitä paitti voisit laittaa kuntoon tämä kotisivusi http://www.aivoriihi.net [/size:1hd5mkdp]

No jos suoraan sanon, niin minulla on trauma nykyisyydestä. Elämä tuntuu varsin tylsältä ja yksitoikkoiselta: kesällähän on tarkoitus tehdä vaikka mitä, mutta nyt nämä Esterin ahterista sataa -tyyppiset säät ovat aika onnistuneesti pilanneet monta hauskaa asiaa.

Mutta eihän netissäkään voi loputtomiin pelleillä. Pitäisi nyt löytää jotain parempaa ajantappoa etten täällä suotta hämmennä ihmisiä omituisilla tsoukeillani.

Mikään ei tietenkään estä hyväksikäyttämästä tätäkin vitsinä etenemään lähtenyttä ideaa omaksi hyväkseen. Puhuisin omista vanhemmistani itsekin, jos vain enää keksisin että mitä. Eli omalta osaltani olen jo aika moneen kertaan käynyt läpi ne tavanomaiset ärsytykset kun ei isä ollut silleen eikä äiti tälleen ja kukaan ei minua ymmärtänyt byääh.

Jotkut työstävät omia vanhemmuussuhteitaan pakostikin siinä vaiheessa kun heistä tulee itsestään vanhempia. Tätä en itse kokenut, joten voi olla että olen jossain määrin lapsellinen ja lapsekas ihminen edelleenkin. Mutta noin voittopuolisesti tunnen olevani aika sujut vanhempieni kanssa. Galluppiini en voi vastata koska en koskaan vihannutkaan heistä kumpaakaan. Viha on sentään aika vahva tunne.

Niin nimimerkki Qadesha. Olen pannut merkille sen, että sulla on katkeruutta elämää [size=85:14anzto2](myös elettyä)[/size:14anzto2] kohtaan. Ehkäpä ei ole edes mahdollisuutta elää.

Ymmärrän kyllä, että jos asuu jossain kerrostalon betonilaatikossa, ja ainoa näkymä elämään on ikkuna, televisio sekä internet, niin katkeroituuhan siinä väkisinkin.

Muuta Keski-Suomeen, tai muualle. Meillä on tilaa. Ite asun täällä ja nautin luonnosta, sen läheisyydestä http://www.jokilaakso.com/tervasmaki/0509/ Kun viittin, niin menen kesäpaikoilleni http://www.lomajukola.net
Minulla on valinnan vapaus. Kaikilla ei ole. Voin kylläkin auttaa erinnäisiä asioita eteenpäin

ps. Nyt alkaa Alaston piilokamera, joten vaikenen hetkeksi

Nii... Ei se täälläkään mahdotonta ole luontoon lähteä. Mutta olen niin poispilattu ihminen että mielelläni soisin ettei sataisi. Kumminkin kaikkein rakkainta on maata rutkottaa järven rannalla kalliolla tai muuten vaan. Ja piti tehdä sellainen ympäri Suomen -reissukin, mutta mitä se huvittaa jos kokoajan vaan roimii vettä lasiin ja mistään ei näe mitään maisemia.

Ja sitten iskee angsti että jos nämä kesät ovat tällaisia jatkossakin! Tulee brittien säät. Koskaan ei tiedä koska taivas repeää. Minä kun niin totuin jo siihen että saattoi olla useampikin päivä hellettä peräkkäin kesällä, ja oli villi ja vapaa olo liikkua miten ja missä huvitti.

Tämä on selkeästi jatkoa jollekkin pidemmälle ketjulle
asianhaaroja joista minulla ei ole harmainta hajua.

Mutta voinen sanoa, etten ikinä ole vanhempiani
vihannut, enkä naisia ikinä lyönyt vaikka
niitäkin vastakkaisen sukupuolen edustajia
on tullut vastaan jotka kovasti yrittävät
huvittaa itseään provosoimalla sen
"seinän" takaa tahallaan,
kenties tuntien, että se jotenkin kuuluu kulttuuriin.

Minulla on hyvät suhteet vanhempiini vaikka
sekään tie ei kovin sileä ole aina ollut.

Barbaari

En ymmärrä Qadeshaa. Välistä tuntuu että lukenut liikaa feministipropagandaa ja toisaalta itkeskelee tuossa.Feministien kirjoituksia kannattaa lukea. (keep your friends close, keep your enemies closer)

ei vaan siis ymmärtämisestähän näissä asioissa on kyse.
jos et pysty niin jätät asian sikseen.

Jos ymmärrät niin ymmärrät joko oikein tai väärin niillä miljoonilla tavoilla jotka ovat mahdollisia.

Nythän tuli hyvä aihe tähänkin ajantappo- ja ihmistenkiusausketjuun.

(Oikeasta) feminismistäni olen tavannut sanoa että itselleni se on sitä että jokaisella on täydellinen vapaus olla oma itsensä niin kauan kuin siten ei oikeasti satuta ketään. Vähän sama asia siis kuin New Agestakin löytyy: do as thou wilt as ye harm no-one. Tai jotain sinne päin, useitakin muotoja näemmä löytyy tuosta virkkeestä joka alunperin taisi olla Crowleyn heiniä, mutta kun siihen lisättiin loppu niin siitä tuli NA-söpöilyä (ja wiccaa).

Eihän se kai sitten monenkaan mielestä mitään feminismiä ole että on individualisti? Jokatapauksessa pakkoarmeija kaikilta pois jne.

Sitä en ymmärrä että aina kun sanoo että kannattaa tasa-arvoa tulee näitä mäkättäjiä jotka huudahtavat että eiväthän naiset ja miehet ole samanlaisia. No hemmetti, kai sen nyt jokainen näkee pöksyistään, eikä minua häiritse jos niitä eroja löytyy aivoistakin. Tarkoitan vain että jokaisella pitää olla oikeus toteuttaa omaa itseään ilman että häntä aletaan painostaa ja alistaa olemaan sitä tai tätä sillä perusteella että hän on

- jotain sukupuolta
- jotain seksuaalisuudeltaan
- jotain "rotua"
- vammainen
- ideologialtaan se ja se jne.

Jos joku nainen haluaa hyöriä kotona kakaroita kasvatellen niin siitä vain. Jos ei halua, niin ei sitten. Jos mies haluaa rassata autoa, tai jos hän haluaa hoitaa lapsia, niin kaikin mokomin. Ymmärrätte varmaan ysköksen.

Sille jolle feminismi on naisten hirmuvaltaa yli miesten ei kai mene jakeluun mahdollisuus että kaikki olisivat yhteiskunnassa vapaita toteuttamaan omaa itseään meni se sitten myötä- tai vastakarvaan ns. perinteisten sukupuoliroolien kanssa. Meillä on tässä länsimaisessa ja luonnosta vieraantuneessa maailmassamme mahdollisuus kokeilla erilaisia olemisen muotoja; jos tulee joku katastrofi ja ihmiskunta taantuu luola-asteelle, todennäköisesti päädytään taas siihen että naiset hoitavat lapset ja miehet metsästävät. Se on sitten elämänmuotona silloin se, eikä siinä mitään pahaa siinäkään.

PS. Kukahan kehtaisi mennä sanomaan vammaiselle tai muslimille että sinä et ole tasa-arvoinen kanssani koska olet erilainen (tai vähemmistöä)? Tasa-arvo ei ole tasalaatuisuutta, samanlaisuutta.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat