Seuraa 
Viestejä45973

En löytänyt haulla naistenviikkoa... Joten:
Mitä periaateellista eroa on naistenviikolla ja millä tahansa uskonnollisella juhlalla?

Nehän olivat miehiä, jotka rustasivat allakkaa ja sen nimipäivät, joten oudolta kehäpäätelmältä tuntuu, että miehet tekivät mielestään hienosti laittaessaan seitsemän päivää peräkkäin allakkaan naisten nimiä,-- jotta sitten voisivat kerskua miehisyydellään ja syyllistää naisia:

Keskiajalla miehet lukivat sammakon koivista, milloin sataa seitsemän päivää peräkkäin. Ja jotta miehet eivät olisi siihen syyllisiä, niin miehet keksivät, että laitetaan allakkaan niille päiville naisten nimiä, niin miehet voivat turvallisesti syyttää satokadoista naisia. Ja niin tehtiin.

Onneksi kuitenkin naisten vapautuminen lisääntyy koko ajan, eikä kestä kauaa, kun tytöille aletaan antaa poikien nimiä ja päin vastoin, jolloin ihmiset viimeinkin alkaavat kelata, että miten kummassa sanatkin voivat olla sukupuolisia.

Miehethän ovatkin jo alkaneet tajuta, ettei ole ollut mitään järkeä sukupuolistaa polkupyöriä; Yhä useammat miehet ovat kertoneet, miten he mieluumin ajavat "naistenpyörällä"; se on paljon parempi ajettava....

Ei ole ollut mitään järkeä sukupuolistaa ilmakehää ja sen ilmiöitä, kuten miehet ovat siinäkin onnistuneet; joku vielä tekee siitäkin feminististä tutkimusta, joka on omiaan lisäämään miehille järkeä päähän:
Tilan ja ajan sukupuolisuus onkin jo paljastettu:
[size=140:p006pton]Vallan maantiedettä pitää tutkia[/size:p006pton]
http://www.aamulehti.fi/uutiset/kulttuuri/79122.shtml

[size=140:p006pton]Aikaansaava tila - maantieteilijän tapaan[/size:p006pton]
http://www.ydinlehti.fi/arvostelut/aika ... A4n-tapaan

[size=140:p006pton]Samanaikainen tila[/size:p006pton]
http://www.vastapaino.fi/vp/images/teks ... -206-0.pdf

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat