Seuraa 
Viestejä9000

Pitää taas esitellä uusi ikiliikkuja, joka muka tuottaa energiaa enemmän kuin kuluttaa.
http://peswiki.com/index.php/Directory: ... _Generator
Laitteelle on oikein myönnetty patenttikin, että silleen!
http://www.pat2pdf.org/patents/pat20070018461.pdf

  • ylös 1
  • alas 1

Kommentit (6)

Ei tuo voi olla tosi että noin älytöntä ajatusta joku esittää toimivaksi. Ja patentti vielä! Joko patenttitoimistossa ovat täysin pihalla tai sitten "keksijä" on varsin hyvä suustaan

Onko se niin että noita pitää tehtailla huvikseen paremman tekemisen puutteessa, kuten tehtaillaan UFO-todisteitakin. Saahan sitä huomiota näinkin, tosin kyseenalaista sellaista.

Jenkkilän patenteissa on se vika, että keksinnön ei tarvitse olla toimiva saadakseen patentin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Kun tuota patenttihakemusta tarkemmin katsoo, taitaa olla vasta hakemus (patent application). On vielä ns. "US Pre-Grant Publication", kun numero alkaa 200***

Sivulla:
http://peswiki.com/index.php/Directory: ... _Generator
on maininta:
[size=150:1eqe96pw]Validation Pending[/size:1eqe96pw]
As of July 16, 2008, the New Energy Congress is in process of arranging (probably this coming weekend) to go and inspect this prototype. One of the NEC members lives just a few miles away from Hardy.

Kaiken kaikkiaan ihan naurettava viritys. Laitetaan hyötysuhteen huonontamiseksi vielä alkeellinen vesiratas tähän moottori_generaattori-looppiin. Mutta jos USA:ssa ollaan niin hölmöjä, että myönnetään moiselle patentti, niin sen patentin turvin on taas helppo uunottaa hyväuskoisilta rikkailta ihmisiltä liiat rahat pois tyyliin: "Save the World with this patented pollutionfree generator!"
"TEN D CLASS SHARES ARE NOW AVAILABLE TO SOPHISTICATED INVESTORS ONLY. PRICE IS US$ 500 000 EACH. APPLICATION MUST INCLUDE A LETTER FROM YOUR ACCOUNTANT CONFIRMING “SOPHISTICATED” INVESTOR STATUS."

Ei mitään laskelmia laitteen toiminnasta, ei toiminnasta tarkkaa selvitystä, esimerkiksi mistä se energia tulee ja miten.

Niin, tuo ylläoleva pätee kaikkiin peswikin laitteisiin.

Ikiliikunta? Kaikki laitteemme ovat ikiliikkujia, jos annetaan niiden liikuttaa käyttäjääkin, joka vaihtaa niihin akun tai virtalähteen!

Mutta sellaista ikiliikkujaa, joka ei koe energiahäviötä kitkalämpönä tai vastuksen resistanssissa, lienee mahdotonta keksiä?

Mutta jos keksitään ikiliikkuja, joka repii energiaa siitä, että sitä vain käydään katsomassa, tai sitten sellaista, joka repii energiaa maan gravitaatiosta, on kenties onnistuttu!

Jos esimerkiksi tehdään ikiliikkuja, joka ottaa valokuvan kohteestaan, ja saa lisää energiaa vain kuvaa tulkitsemalla, eli löytämällä siitä jonkun uuden logiikan tai sen värit muutettuna energiaksi, ollaan lähellä onnistumista.

Samoin voitaisiin tehdä äänellä:" Jos kone saa uutta energiaa kuuntelemalla sitä micillä, kun muuttaa sen joksikin energistiseksi tunnekentäksi, ollaan taas onnistuttu!

Tällä perustelen sitä, että radio ja televisio ovat ikiliikkujia... Ne muodostavat kohteissaan, eli kuvattavastaan ja kuuntelemastaan kohteesta ihmiskuuntelijan avulla sielullisia tunteita, jotka ovat ENERGIAA!

Miten energiaa saadaan esimerkiksi fissiolla?
Siinähän atomiytimestä vapautuu neutroneita, jotka annihiloituvat protoniksi ja neutroniksi.

Se vielä jonkin verran hamuilee ympäristönsä elektroneja, ja sen vuoksi se ei kenties tuota energiaa, ellei tuota protoniksi muuttunutta neutronia, ja sen lisäksi syntynyttä elektronia saada talteen!

Tuo saadaan toki talteen lisääntyneenä lämpönä, mutta jos e- muutettaisiin suoraan sähköksi oltaisiin kenties lähellä optimaalista ydinreaktoria...

n=p+ ja e-

e=(1,60*10^-19 Coulobista varausta)

Fuusio sitten? Noin miljoona vetyatomin emissiota(5. tasolta elektroni 1:lle, tihentää atomia) aiheuttaa fuusion.

Tuohan on jossain määrin energiaa säästävä olotila, tuo heliumi verrattuna 3-4 vetyyn...

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat