Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Voikohan tuo olla mahdollista? Vai voisiko kyseessä olla joidenkin ympäristöihmisten investointi johonkin puppuun, jossa yritettäisiin huijata muita isoja autofirmoja kestävämpään kehitykseen?

http://fi.worldcarfans.com/9080717.001/ssc-ultimate-aero-supershkauto

Kommentit (8)

Tyyppiä: Kerro hulvaton huuhaa, niin ivaajien joukossa on yksi tai kaksi rikasta puupäätä, jotka sijoittaa rahansa käytännössä mihintahansa, jolla joku uskoo olevan menestystä.

Neutroni
Seuraa 
Viestejä31146
Liittynyt16.3.2005
MITÄ?
Toihan kisas Veyronia vastaan...Se nyt ei liene edes erityisen vaikeaa tehdä sähköautoa, joka kulkee nopeampaa kuin urheiluautot.

300 g:n LiPo-akku antaa noin 900 W tehoa. 400 km/h vaatii vajaan megawatin, joten noin 300 kg:n akkupatteristo riittää. Tuota iloittelua kestää vajaat kolme minuuttia, mutta eiköhän keskivertokaahari siinä ajassa kerkiä vapauttaa itsensä maallisista murheista. Jos kiinnostaa mitä maksaa, osta joku vanha Corveten lousku ja viritä sitä, tulee halvemmaksi.

'öh höh olisi pitäny lukea tarkemmin
6v my assTämä on kyllä harvinaisen röyhkeää valehtelua. Tuota haipakkaa 6 minuuttia on jo tavattoman hyvä akun kesto.

Neutroni
Tämä on kyllä harvinaisen röyhkeää valehtelua. Tuota haipakkaa 6 minuuttia on jo tavattoman hyvä akun kesto.Joo. Tuli tuosta väitteestä mieleen, että ovat kenties kehittäneet fuusiovoimalla toimivan auton.

MITÄ?

Tuo on eri auto. Siis tuo SSC Ultimate Aero TT (Twin Turbo) on jo olemassa oleva auto ja ilmeisesti maailman nopein sarjavalmisteinen tällä hetkellä.

Tuo suunnitteilla oleva sähköauto on taas malli SSC Ultimate Aero EV jonka prototyyppi voisi olla valmis helmikuussa 2009. Ja valmistaja on ilmeisesti oikeastikin valehdellut 6 vuoden latausajasta ja mahdollisesti kahdesta 500:n hevosvoiman sähkömoottorista. Tosiaan, taitaa 6 minuuttiakin olla jo saavutus.

http://www.autotrader.co.uk/EDITORIAL/c ... ercar.html

o_turunen
Seuraa 
Viestejä14836
Liittynyt16.3.2005

Lainaus:
"Miks tossa autossa on pakoputket?"

Älä kysele hassuja. Pitää ne käytetyt elektronit päästää ulos. Muuten autoon syntyy hirmuinen sähkövaraus ja jännite.

Korant: Oikea fysiikka on oikeampaa kuin sinun klassinen mekaniikkasi. Jos olet eri mieltä kanssani olet ilman muuta väärässä.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat