Seuraa 
Viestejä45973

Mitä tapahtui ennen luomissyklimme alkua, noin 4000eKr.

Silloin oma Isämme, Juma-nimeltään, joka oli risteytty Gorillasta ja Ziglis-kissarodusta(joka on äitimme), oli Merenalaiselta matkalta tultuaan ja tuolta Vesimiehen tähdistöstä peräisin olevasta Tähdeltä tultuaan päättänyt risteyttää noita rotuja. Jeho teki oman siirtonsa ja poisti ihmiseltä hännän, joka aiheuttaa joitakin tuskia, sillä henkemme ei muutu hännän liikkeiksi! Se vähensi vaistotoimintaa mutta lisäsi älyä(eli järkeä)

Mutta mikä mullistus tapahtui noin 5000eKr? Silloin oli edellisen luomissyklin loppu! Tuolloin aiemmin kukoistanut valtakunta, Atlantis tuhoutui! Tulinen magma purkautui ja romahdutti osan Euraasiaa! Halusivat nimittäin pällistellä maa-lättyä jostain muustakin suunnasta kuin alhaalta, ja näin paljastuikin, että maa on pallo. Tuo ei ollut ihan itsestään selvää tuonkaan jälkeen, sillä Merihän peittää toisen puoliskon maailmaa, nimittäin Tyyni Valtameri.

Siis: 2D vaiko 3D? Tämä valinta on yhä meillä Arvon Ihmiset! Jos käytämme 3D-sysdeemejä, hidastuu kaikki toiminnot, sillä noiden kuvioiden esiintuottaminen eri kulmissaan on hyvin vaikea lasku aivojemme suorittaa!

1/0D tai +/- ulottuvuudessa on Ainoastaan Taivaan Isä, maailmaa hallitessaan, näillä maa-ilma kirjaimillaan!

Mutta lisääkin olisi merkkejä Juumalalla, joka on taas Liikkeessä! Ja paljon muitakin ÄÄNTEITÄ! Haluaisitkos perustaa oman valtakunnan ja KANSAN? Olisi TAAS sota tiedossa! Niin, Armo, Anna vai Anne? Ismoa en kannattaisi sillä Hän ei noudata Lakia, eli Samin kovia kieltosääntojä, jotka Eino Antero määrittää heikon Heikkinsä välityksellä! Moikka teille!

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (5)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Niin, kai ne kaikki aki oli miehiä ne ristiin naulitut? Dysmas ja Gestas Roomalaisista, ja Kreikan puoleen viimemetreillään vaipunut Kristus Jeesus Nasaretilainen(ABBA: alfaa ja beettaa) yritti pelastaa mitä pelastettavissa oli! Pahalle kaikki on Samaa? Hengissään ei ole eroa, mutta Materian se parahtaa AINA erilaiseksi!

Mutta Agisonhan on tiettävästi ACCA! Tai AGGA ! EI AKKA!

Ragastakaa toisianne, mutta suojelkaa ratsuja shakkipeleissä!
Älkää vaihtako ainakaan yhteen solttuun, ellette saa uhrauksella Heti Mattia! "Trokatkaa" kuningasta aina kun voitte!(TROKKI=Uhataan Kuningatarta Tornilla) "Lätti"-voimapiispa- Nimrodilla puolestaan uhkataan mitä tahansa nappulaa!

Ääh... Pitäiskö jo keksii UUSI peli?

someone-else
Kännisä se o.Mikä se? Tunnenko Isää? Vain silloin kun kohtaan ja oomme samasa talosa tai autosa... Karmee tunne sille tulee niillä mun Truxaaleilla, Clorpromaneilla ja Seprameilla!

Taas LÄHES ilmaista mainosta Sopimusvuori RY/OY/AB:lle!

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat