Seuraa 
Viestejä45973

Oli niitä sittenkin, tosin miehitetty.

http://www.mtv3.fi/uutiset/ulkomaat.sht ... /07/675512

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (12)

Vierailija

Pienempi miehittämätön satelliittinavigoinnilla varustettu saattais olla kova sana, koska sitä olis vaikeampi havaita valtamerikalojen seasta.

Tai kasvattaa kirjekyyhkyjä ja laittaa niille huumerepun selkään, tai paremminkin jalkaan...

ovolo
Pienempi miehittämätön satelliittinavigoinnilla varustettu saattais olla kova sana, koska sitä olis vaikeampi havaita valtamerikalojen seasta.

Tai kasvattaa kirjekyyhkyjä ja laittaa niille huumerepun selkään, tai paremminkin jalkaan...
Tai ehkä puluille?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Bushmaster
Kasvatetaan huume kohdemaassa.ei onnistu, pillerit ja jauheet ei kasva puissa tai pensaissa, kyllä synteettiset aineet (nk. kovat huumeet) vaatii jalostusta varten ihan kunnon labrat, pelkillä koka-pensailla tahi oopium-unikoilla ei vielä heroiinia tai koksua aikaan saada, saati sitten amfetamiinia tai ekstaasia.

6 tonnia kokkelia ja LASIKUITU sukellusvene.. ei helvata kaikkee ne keksii huh

btw eip oo sinänsä ihme jos ovat kiinni jääneet,.. eikait nyt tollanen lasikuitunen sätös kestä painetta kauheesti, aika pinnassa ovat varmaan sukeltaneet siis (tyyliin ääriviivat/alus varmaankin näkynyt ylhäältäpäin helikopterille)

Nottamitähäh? Valmistetaanhan lasikuidusta satojenkin tonnien paatteja, mikäs ihmeellisyys tuo nyt sitten on? Ja huumeita voi valmistaa toki kohdemaassakin. Mutta pysyköön helvetissä täältä EU:sta, joku Kallen-Kallenbachi saa vielä päähänsä kieltää kaikki labravehkeet, stna Narkkien syytä kaikki. Pitäis tehdä lainsuojattomia ja kiinniottopalkkio jos ruumiin verestä voidaan mitata huumepitoisuuksia. Saataisiin dillet kierrosta.

Bushmaster
Nottamitähäh? Valmistetaanhan lasikuidusta satojenkin tonnien paatteja, mikäs ihmeellisyys tuo nyt sitten on? Ja huumeita voi valmistaa toki kohdemaassakin. Mutta pysyköön helvetissä täältä EU:sta, joku Kallen-Kallenbachi saa vielä päähänsä kieltää kaikki labravehkeet, stna Narkkien syytä kaikki. Pitäis tehdä lainsuojattomia ja kiinniottopalkkio jos ruumiin verestä voidaan mitata huumepitoisuuksia. Saataisiin dillet kierrosta.eiko sitä vaan kelasin, että tuskin lasikuitunen pystyy kovin syvälle sukeltamaan..? Tai no tiedä sitä sitten.

EU:ssa pyörii omastakin takaa varmasti ihan tarpeeksi k.o. tuotteita. Narkkien syytähän tämä ei voi olla, siitä yksinkertaisesta syystä että narkit ei pyöritä yhtään mitään saati että olis heillä edes varaa käyttää moista luxus-douppia niiko kokaiini. Crackia (köyhän miehen kokaiini-johdannainen) ne narkit amöriikoissa käyttää.
Parempiin pöytiin olisivat tollaset kokkelit menneet.

Sellaset ihmiset ketä pyörittää/organisoi noin mittavia eriä, eivät tosiaankaan ole narkkareita, vaan tod.näk. kylmän kovia ja kouliutuneita business miehiä, jotka eivät omaa tuotettansa vedä, ainakaan jos haluavat pysyä leivässä kiinni ja skarppina.
Olikos se Scarface vai mikä leffa se nyt olikaan, jossa aloittelevaa business miestä neuvottiin korkeammalta taholta "dont do your own sh*t".
Sitäpaitsi, voi vaan arvailla millasilta tahoilta on mennyt isot rahat ohi tossa rysäyksessä.. takuulla aivan muilta kuin narkkareilta, jotka ovat lähinnä uhreja ja mittavan huumekaupan aikaansaannoksia.

btw hirmu paljon tiede-palstalla käsitellään huume-aiheita ylipäätään, olen jopa vähän yllättynyt. Mutta ihmisluontohan se vaan on, olla substansseista kiinnostunut.
Sillai niitä narkkareitakin sikiää, mielenkiinto substansseihin/päätä sekottaviin, milloin minkäkinlaisiin, on ihan osa ihmisluontoa.
Huomaahan sen nyt alkoholisoituneesta suomen kansastakin.
Tästä johtuen huumeille on aina kansalaisten keskuudessa tilausta, se on osa ihmisluontoa. Ja ihminen ei tunnetusti ole kovin kaukonäköinen mahdollisten seuraamuksien suhteen, tuskinpa kukaan nistikään päättää alkutekijöikseen, että haluaa tulevaisuudessa rappioitua narkkaamisen myötä

Ertsu
Seuraa 
Viestejä7892
Dr Lazer
6 tonnia kokkelia ja LASIKUITU sukellusvene.. ei helvata kaikkee ne keksii huh

Mistä näet, ettei siinä ole teräsrunko ? Voihan siinä olla lasikuitu vain pinnoitteena. Olisi muuten ihan kiva huvikäytössäkin tuollainen paatti.

Ertsu
Dr Lazer
6 tonnia kokkelia ja LASIKUITU sukellusvene.. ei helvata kaikkee ne keksii huh

Mistä näet, ettei siinä ole teräsrunko ? Voihan siinä olla lasikuitu vain pinnoitteena. Olisi muuten ihan kiva huvikäytössäkin tuollainen paatti.niin, totta. Voihan sekin olla mahdollista.
Eikös täällä ollut sellanen "rakennetaan sukellusvene" threadi jokin aikaa sitten..? Siellä esim. oli muistaakseni muutamia hulvattomia ehdotuksia

Kamala
Kokaiinin valmistus:..niinnoh, eihän tuo kokaiini (kuten oopiumikaan) nyt ihan mitään huipputason labroja vaadi, mutta valmistusfasiliteetin kuitenkin, ja tarvittavat yhdisteet jatkojalostukseen.

Amfetamiini ja ekstaasi (mdma) vaativat käsittääkseni kyllä sitten jo kehittyneempiä menetelmiä, ja tasokkaampia valmistus olosuhteita/ympäristöä.

Kamala
Kokaiinin valmistus:

http://video.google.com/videoplay?docid=5321357274202952119&q=making+coc...
Aika paha, valmistusmaassa saavat siitä 600 puntaa per kilo, kun taas ulkomaille vietynä siitä maksetaan 15-30 tuhatta puntaa per kilo. Tosin tästä ei kyllä selvinnyt, että onko se se maahantuoja joka maksaa tuollaista summaa kilosta puhdasta tavaraa, vai onko kyseessä loppukäyttäjien maksama summa laintratusta tavarasta.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat