Seuraa 
Viestejä45973

Mitä ajattelet naisista tai itsestäsi naisena? Oletko / onko nainen valmis huoraamaan syystä mistä hyvänsä?

Itse kuvittelisin erinäisiä naisia elämäni varrella tavattuani että on luonteita joille koko ajatuskin olisi täysin vieras, ja on kunniantuntoa jonka voimin itsestäänselvästi jättää käyttämättä jopa huomattavia summia sisältävän tarjous. Toisaalta vaihtoehtoa kaksikaan en pitäisi mahdottomana.

Mutta mitä mieltä muut ovat? Ovatko käsitykseni naurettavan naiveja ja olenko rakennellut pilvilinnoja?

Äärilolosuhteilla tarkoitettakoon vaikka sellaista merkillistä tilannetta että jos ei huoraa niin tulee kuula kalloon tms. Tietyillä kansoilla voitte käsittää mitä haluatte, ideologiat eli uskonnot lähinnä toisinaan tuntuvat vääristävän ihmisten käsityksiä siitä mitä saa tehdä ja kenelle. Masentava vaihtoehto viisi eli että jokainen nainen on valmis huoraamaan voi pitää sisällään melkein mitä tahansa, esim. halun turkiksiin. Paha seksuaalisen kanssakäymisen puute ei välttämättä joh dahuoraamiseen, mutta jos haluatte ajatella että johtaa kumminkin, niin valitsette tietenkin sen mukaisesti.

  • ylös 0
  • alas 0

Sivut

Kommentit (102)

No niin, tulihan se toivottu äänestys sieltä.

Valitsin vaihtoehdon kolme. Varmaan melkein nainen kuin nainen on valmis huoraamaan jos vaihtoehtona on kuolema. Sitäkin suuremmalla syyllä mikäli vaihtoehtona on lasten kuolema.

Olen joskus pohtinut miten paljon helpommalla päivittäisen elantonsa saisi prostituutiosta, mutta kun ei oikein luonto taivu, niin ei taivu. SM-touhu joka ei vaatisisi minkäänlaista eritteidenvaihtoa ja intiimikosketusta ainakaan omaan kehooni olisi siedettävin vaihtoehto. M-osapuolena en pystyisi olemaan, sillä saisin paniikkikohtauksen. Mutta S-osapuolena eli dominana voisin juuri ja juuri olla, ilman että räjähtäisin nauramaan esim. pyykkipoikia miehen nänneihin asentaessani.

Fyysisesti ihan aktihuoraaminenkin on aika helppoa kunhan vain huolehtii paikkojen viskositeetista, mutta henkisestihän se syö takuulla ihmistä sisältäpäin.

Suosittelen teille molemmille suomi24 -keskusteluja. Siellä tunnette olonne kotoisammaksi kuin näillä Tiede -lehden palstoilla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Qadesha
Varmaan melkein nainen kuin nainen on valmis huoraamaan...............

Fyysisesti ihan aktihuoraaminenkin on aika helppoa kunhan vain huolehtii paikkojen viskositeetista....................Hauki
Äänestyksen mukaan 50% naisista sanoo huoraavansa, kun tilaisuus tai syy ilmaantuu...Heh, vastaajat olivat aivan varmasti naisia.

tyson
Hauki
Äänestyksen mukaan 50% naisista sanoo huoraavansa, kun tilaisuus tai syy ilmaantuu...Heh, vastaajat olivat aivan varmasti naisia.Tähän ketjuun liittyy moraalista arvotusta siitä, että huoraaminen on jotenkin halpamaista toimintaa. Koko asiaahan ei voida edes vertailla raiskaamiseen. Prostituutiota ei voida kieltää yhdelläkään loogisella argumentilla, vaikka itsekin sitä aikoinani kokeilin. Kyse on loppukädessä naisten itsemääräämisoikeudesta; onko naisella valta omaan ruumiiseensa? Mikäli ryhdymme kaivamaan esille moraalisia argumentteja, niin päädymme siihen että myös homoseksuaalisuus voitaisiin kieltää lailla, koska se ei sovi joidenkin ihmisten moraalikäsityksiin.

Qadesha
Fyysisesti ihan aktihuoraaminenkin on aika helppoa kunhan vain huolehtii paikkojen viskositeetista, mutta henkisestihän se syö takuulla ihmistä sisältäpäin.No jaa. Kun ei ole mitään uskonnollista kontekstia niin miksei. Ehkä valtaosa naisista voiskin olla potentiaalia huoria mutta se mikä hommassa epäilyttää tautivaaran lisäksi on se että se on aika vaarallista kun miehissä on paljon fyysiseen väkivaltaan taipuvaisia ja huoraamiseen kielteisesti suhtautuvia.

Olletikin valtaenemmistö huorissa käyvistä miehistä on ihan kilttejä tavallisia perheenisiä. Paljon sellaisia asiakkaita on oltava kun maailmassa niin paljon naisten pitää tuonkin sortin hommia paiskoa. Kysyntää on ja tarjonta vastaa.

Huoraaminen ei kuitenkaan ole sama asia kuin raiskaus. Niillä ei ole mitään tekemistä keskenään ja se siitä. Mikäli tämän ketjun idis oli jotenkin häpäistä naisia tai korostaa jotenkin jotakin.. niin minulta meni ohi.

Jos huoraamisessa on jotakin negatiivista noiden kahden vaaramomentin lisäksi niin mikäköhän se olis.. jotakin romanttistako tässä.. en hoksaa.

Pönni

Olletikin valtaenemmistö huorissa käyvistä miehistä on ihan kilttejä tavallisia perheenisiä. Paljon sellaisia asiakkaita on oltava kun maailmassa niin paljon naisten pitää tuonkin sortin hommia paiskoa. Kysyntää on ja tarjonta vastaa.Oletettavasti olet väärässä. Suuri kysyntä johtuu vain siitä,
että mainitsemiasi "kilttejä tavallisia perheenisiä" on kovin
vähän. Hyvä jos puoliakaan perheenisistä.

Kyseessä ovat siis tavalliset ei niin kiltit perheenisät.

Nuorempana kun toimin parittajana pääkaupunkiseudulla, niin paritin vain nuoria puoliammattilaisia, opiskelijatyttöjä. Mistäs minä, maalta tullut opiskelijapoika olisin muita tuntenutkaan.

Ei sillä hirveästi niin tienannut, mutta joskus sain "syödä kuormasta".

Rere
Suosittelen teille molemmille suomi24 -keskusteluja. Siellä tunnette olonne kotoisammaksi kuin näillä Tiede -lehden palstoilla.Et sitten liene lainkaan tarkkaillut millaisia mielenkiintoisia kommentteja "Jokainen mies on potentiaalinen raiskaaja" -ketjuun on ilmaantunut?

Ei kannata olla niin hemmetin ennakko-odotuksia täynnä ja pipa kireällä.

Höh, itseasiassahan tuo oma alkuperäinen ketjuni pyrki antamaan ihmisille tilaisuuden vastustaa typerää ennakko-odotusta että miehet ovat mukamas raiskaajia heti kun vain löytyy sopiva sauma!

Edit. Johan löytyi Rerelle sopiva ketju:

viewtopic.php?f=12&t=27385&st=0&sk=t&sd=a

Tasokasta, ah niin tasokasta. Ehkä alan nyt entistäkin enemmän oikein pesiytyä tänne Tiede-foorumille, kun saan kerta olla kaltaisteni paskanpuhujien joukossa.

sivistynyt
Pönni

Olletikin valtaenemmistö huorissa käyvistä miehistä on ihan kilttejä tavallisia perheenisiä. Paljon sellaisia asiakkaita on oltava kun maailmassa niin paljon naisten pitää tuonkin sortin hommia paiskoa. Kysyntää on ja tarjonta vastaa.

Oletettavasti olet väärässä. Suuri kysyntä johtuu vain siitä,
että mainitsemiasi "kilttejä tavallisia perheenisiä" on kovin
vähän. Hyvä jos puoliakaan perheenisistä.

Kyseessä ovat siis tavalliset ei niin kiltit perheenisät.
Tarkoitin siis inhimillisesti kilttejä. En puhunut mitään täydellisestä. Huorissakäynti maksaa. Pitää olla palkka tai yrittäjätuloja että voi ostaa seksiä.

Eiköhän se miehinen kiltteys keskimäärin mitata siitä että on suht raitis, käy töissä, maksaa veronsa ja huolehtii pääpiirteittäin asiansa suhtkoht? Ei naiset voi kovin valtavia vaatia kiltteyden suhteen jos meinaa olla suhteessa miespuoliseen. Aika haipakkaan saa sitäpaitsi syytteen henkisestä väkivallasta sellainen nainen joka alkaa eneimmälti kysellä tai nalkuttaa tyytymättömyyttään.

Se on hyvä neuvo järkevälle vaimolle että pitää suuta soukemmalla eikä edellytä mieheltä saamaa kuin naisilta.

Ihan yhtäläillä jokainen mies on potentiaalinen huorissakävijä kuin nainen on huoraaja. Ehkä vielä useampi jos otetaan keskiverto? Vaikea sanoa.

Hauki
Nuorempana kun toimin parittajana pääkaupunkiseudulla, niin paritin vain nuoria puoliammattilaisia, opiskelijatyttöjä. Mistäs minä, maalta tullut opiskelijapoika olisin muita tuntenutkaan.

Ei sillä hirveästi niin tienannut, mutta joskus sain "syödä kuormasta".
Onkos parittaminen lain mukaan rikos?
Mä oon sitä mieltä että sutenöörit ei ole koronkiskureita kummempia ja just ne usein vie ne rahat silloin kun kyse on köyhistä tytöistä joilla ei ole muuta elantoa. Suomessa ei noin ole kun täällä on tasa-arvoa senverran että on sosiaaliturvaa yhvä jonkinverran vielä, mutta väkirikkailla alueilla missä esmes on Tsunameja ja paljon kodittomia köyhiä, siellä ihmiskaupalla rikastuu kamalimmat ihmiset. Se on hirveetä moraalisesti, ei suinkaan huoraaminen joka ei aikuistenoikeesti sisällä muuta epäedullista kuin tautivaaran ja väkivaltaisten asiakkaiden vaaran.

Silloin jos prostituutioon ei liity väkivaltaa ja hyväksikäyttöä, jos sitä joku haluaa vapaaehtoisesti harrastaa, siinä ei ole mitään moraalitonta.

Se mikä kyllä mietityttää.. vois esittää kysymyksen että haluatko äitisi huoraavan, siskosi, vaimosi, jne. Sitäpä sit vois miehet miettiä kun käyvät huorissa ja arvostavat sitä ammattina siinä kuin muitakin duuneja. Ja tietenkään eivät tinkaa hinnasta..

Minulla ei ole ikinä ollut mitään tarvetta ottaa maksua seksistä. En ole siis kokeillut eikä mun ole ikinä tarvinnut myöskään ostaa seksiä, eikä toimia edes kotihuorana. Onneks suomessa on tämä tasa-arvo ettei ole pakko kumpaakaan. Olis hirveetä joutua naimisiin pelkästä rahasta. Köyhissä maissa sitäkin riittää, siellä missä on isot tuloerot eikä demokratiasta tietoakaan.

Nykyään parittaminen todellakin on Suomessa rikos.

Tässä ei meinaa pysyä kärryillä että mikä milloinkin on rikos ja mikä ei, mutta käsittääkseni nykyään saa myydä seksiä, mutta ei saa ostaa sitä?

Oli miten oli, niin kyllähän ihmisellä olisi syytä olla oikeus määrätä elämästään ihan itse niin kauan kuin kukaan sivullinen ei kärsi. Otimaalista olisi jos ei itsekään kärsi, mutta kuinka moni meistä elää niin fiksusti ettei tee ikinä mitään itselleen haitallista? Alkaa myös olla pirun vaikea tietää mikä on haitaksi ja mikä ei. Yhtenä päivänä kahvi on myrkky, toisena hyödyksi. Viiniä saa, ei saa, saa juoda. Eiköhän se kuitenkin liene niin että kohtuus kaikessa, järjen mukaan tietenkin toimien. Koska esim. murhatahan ei voi kohtuullisesti.

***

Mitä tulee näihin ketjuihin jotka niin kovin ärsyttävät joitakuita (ja mikäs sen mukavampaa, sillä tavallahan tulee turinoitua puolin ja toisin ja aikaa tapettua), niin seuraavaksi voisi ajatella jotain äänestystä mikä koskisi kaikkia ihmisiä. Esim. "jokainen ihminen on potentiaalinen masturboija". Mutta kun tuli luvattua etten itse näitä mielinmäärin aloittele, niin olkoon tältä erää.

Nechimide
Seuraa 
Viestejä14249
Echi
Prostituutiota ei voida kieltää yhdelläkään loogisella argumentilla, vaikka itsekin sitä aikoinani kokeilin. Kyse on loppukädessä naisten itsemääräämisoikeudesta; onko naisella valta omaan ruumiiseensa? Mikäli ryhdymme kaivamaan esille moraalisia argumentteja, niin päädymme siihen että myös homoseksuaalisuus voitaisiin kieltää lailla, koska se ei sovi joidenkin ihmisten moraalikäsityksiin.

Niin, prostituutio johon sisältyy paritusta on ollut kielletty jo kauan. Samalla nykyinen linja jolla on voitu puuttua hankalampiin tapauksiin on ollut kontrolloitavissa. Asiakkaita enemmän prostituoiduillehan aiheuttavat ongelmia heihin kohdistuvat vainot mm. naapuruston piiristä. "Huoria" ei pidetä välttämättä edes ihmisinä, heitä ei tervehditä tai heille ei puhuta, monille naapureille he ovat kuin ilmaa.

Anna Kontulan uraa uurtavat tutkimukset prostituoitujen käytännön elämästä ovat kuuluneet valitettavasti seinille. Minä en edes lähtisi moraaliposeeraamaan näiden naisten "itsemääräämisoikeudella", vaan ottaisin esiin sensitiivisen näkökulman heidän konkreettiseen elämäänsä.

Miehillä, siis pääasiakkailla, on myös eettinen vastuunsa ja sen hämärtäminen on nykyisen keskustelun valitettavan taustalle jäänyt piirre. Onhan mm. osoitettu että venäläisten prostituoitujen palveluja käyttäneet miehet ovat käyttäytyneet naisia kohtaan ikävästi ja nämä asenteet ovat näkyneet myös suhtautumisessa naisiin yleensä. Prostituutio on monisyinen ilmiö jossa on aina vähintään kaksi osapuolta, molemmilla oma vastuunsa.

Prostituution näkeminen "huoraamisena" ja "naisen arvon alentamisena" tuntuu olevan konseptina monille jokin itsestäänselvyys. Ikään kuin siitä mitä tekee, ei voisi saada myös tyydytystä ja iloa muiden elämään. Enkä nyt todellakaan väitä, että tämä kuva olisi mitenkään ainoa mahdollinen.

Huora ei ole kaunis sana. Eivät myöskään monet sen johdannaiset: lutka ja portto. Itse prostituutio sanastakin herää negatiivisia konnotaatioita. Eufemismi rakkauden ammattilainen, kuulostaa jo paremmalta. Nainen halutaan nähdä eräänlaiseen nunnien klausuuriin suljettuna varjeltuna keijukaisena. Turmeltunut nainen on huora, puhdas ja oikeaoppinen on Madonna. Miehet haluavat neitseellisen yhtymän Madonnan kanssa, eivät jo kerran rikottua ja saastaista naista.

Inoue
Huora ei ole kaunis sana. Eivät myöskään monet sen johdannaiset: lutka ja portto. Itse prostituutio sanastakin herää negatiivisia konnotaatioita. Eufemismi rakkauden ammattilainen, kuulostaa jo paremmalta. Nainen halutaan nähdä eräänlaiseen nunnien klausuuriin suljettuna varjeltuna keijukaisena. Turmeltunut nainen on huora, puhdas ja oikeaoppinen on Madonna. Miehet haluavat neitseellisen yhtymän Madonnan kanssa, eivät jo kerran rikottua ja saastaista naista.
Konnotaatiota, eufismi, klausuuri ja paljon asiaa pop-laulajasta, hmm. Mihinkäs minä sen suomi-kapulakieli-suomi -sanakirjan laitoinkaan, on yleensä sillä ollut käyttöä vain Neon juttuja lukiessa.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat