Seuraa 
Viestejä45973

Onko näin?

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (7)

Toope
Seuraa 
Viestejä32373

Minä valitsin neljä vaihtoehtoa.

Toki jokainen ansaitsee laulun, millaisen, on tietysti eri asia.

"Ruotsikin oli pirullinen maa ennen kuin tajusivat tuon monikulttuurin. Peppit ja Lindgrenit ovat niin eilispäivää." Pommit ja etnojengit? Uusi normaaliko?
"Ei ole tärkeää, kuka tai mikä hallitus tai puolue lopettaa huonon maahanmuuton Suomeen. Pääasia on se, että joku sen lopettaa."
"Minä kun tyhmänä luulin, että median moniarvoisuus olisi arvokasta, eikä valtamedian samanmielisyys?"

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Joo.. ei.. eikun joo.. eikun ei.. muillakin näämmä vaikeuksia päättää.. Hyvä etten ole ihan joka asiassa yksin mielipiteineni.

Mitä sitä vois laulaa jollekin raiskarille, natsille tai kaappihomolle joka uhoo ottavansa homoilta luulot, tai jollekin pedofiilille joka hässi vauvoja ja sanoo että se on niitten omaehtoista.. On kait kaikilla ihmisillä sellaisia fiiliksiä jonkuntyyppisiä ihmisiä kohtaan että vois vaikka ampua jos sen vois tehdä niin ettei jää kiinni.

Periaatteessa kaikki syntyy viattomina ja vastasyntyneille ja pikkumuksuille vois laulaa kaikkea kaunista ihan vilpittömästi. Enkä minä usko että kukaan tahallaan elämäänsä ja itteensä pilaa.. joten kaikille pitäis löytyä laulu, hyvä laulu.

Sitten.. aina kuitenkin jostakin joku ryntäis pilliin kiinni ja alkais huutaa että mee *ttuun siitä, mitä siinä laulat idiootti..
Kaikkia ei voi ikinä miellyttää.. hm..

Lauluja voi toki tehdä ihan mistä tai kenestä vaan, ei se sinänsä kysy kohteen hyvyyttä sen paremmin kuin pahuuttakaan.

Pääasia on, että itse laulun tekeminen on aina positiivinen ja rakentava asia kuitenkin, vaikkei se mistään iloisesta asiasta välttämättä kertoiskaan

Toope

Toki jokainen ansaitsee laulun, millaisen, on tietysti eri asia.Ah. Toope vei sanat suustani

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat