Seuraa 
Viestejä29006

Vattu joo. Kyllähän se on tiedossa ollut jo kauan, mutta taas rupes kyrsiin. Yksi parhaista pussikaljanottorannoista pilattiin näillä -> http://www.aamulehti.fi/uutiset/pirkanmaa/97507.shtml

Milloin rakennetaan sellaisia asuntoja mihin tällaisilla tavallisilla köyhillä luottotietonsa menettäneillä juopoilla ja nuorisolla on mahdollisuus??

Kommentit (8)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Milloin rakennetaan sellaisia asuntoja mihin tällaisilla tavallisilla köyhillä luottotietonsa menettäneillä juopoilla ja nuorisolla on mahdollisuus?? [/quote]


Kyllähän näitä mainitsemiasia rakennuksia nousee pystyyn ympärisuomea kokoajan.

Olisitkö sinä muuten valmis rahoittamaan osan asuntolanrakennukseen tarvittavista rahoista?

kuningas
Seuraa 
Viestejä1246

Ei kannata välittää siinä mielessä, että asunnot ovat jo valmiiksi homepommeja. En muuttaisi sinne mistään hinnasta.

Tampereen rakennusyrittäjät tietää, että siellä on tehty 'hiukan' virheitä, kuten annettu lämpöeristeiden olla viikonlopun yli kaatosateessa ilman katosta. Sellaisessa tilanteessa pitäisi eristeet ensin kuivata ennen kuin pannaan talot pakettiin. Näin ei ole tehty.

Toinen hassu juttu on nuo Tampellan uudet asunnot. Siellä on myös ongelmia kosteuden kanssa. Alueella tehdään nyt pihakivetyksiä, ja kun sinne vedettiin ojat viemään sadevedet pois, ne jäivät lillumaan siihen ojaan. Eli eivät mene siitä mihinkään. Alueella on vettä hyvinkin matalalla katukivetysten alla. Ei se varmaan heti kellareihin mene kun on kuitenkin suojalevyt sokkeleissa..

War doesn't determine who's right but who's left.

There is no such thing as an atheist in a foxhole.

CE-hyväksytty
Tällasta paskaa siihen tulee. Vattu parhaat paikat aina paskotaan. ..ttu mä vetelen kohta jotain päihin.
Joskus oli rannoista ja maisemista iloa myös työmiehille. Nyt on vain työmiehen selästä revityillä rahoilla porvarit toisilleen tehneet rumia paskoja ja paskoneet kaiken taas.Ei se varmaan paras paikka ole ollut deekulauman muodostamiseen.
Laukontorilta pyynikille asti on pari kilometriä rantaa, missä voi istuskella rauhassa kaljakassin kanssa.
Ostan ehkä kämpän ratinanrannasta, älkää tulko kaljakassien kanssa rantaan örisemään.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat