Seuraa 
Viestejä45973

Vaeltajat on suomalainen WoW kilta Stormreaver PvP realmilla Horden puolella. Kilta pyrkii sekä tarjoamaan jäsenilleen mahdollisuuksia chattailuun että tukemaan muuta PVE- ja PVP-toimintaa.

http://www.wow-vaeltajat.tk

Killan officerit voivat killan sääntöjen rikkomisesta ja törkeästä käytöksestä jakaa jäsenille varoituksia. Näistä tulee merkintä pelaajan officer-noteen.

Kerjääminen ja asiaton käytös

Kerjääminen sekä kiltalaisilta että ulkopuolisilta on ehdottomasti kielletty, ja siitä seuraa aina varoitus. Jos tarvitset rahallista apua, kysy kohteliaasti kiltakanavalla ja kerro mihin tarvitset rahoja.

Asiaton käytös (ml. spämmäys) sekä kiltakanavalla että muilla pelin julkisilla keskustelukanavilla on kielletty, ja siitä voidaan tarvittaessa antaa varoitus. Kiroilusta kiltakanavalla voidaan törkeissä tapauksissa määrätä 1g sakko kiltapankille.

Killasta eroittaminen:

Pelaaja erotetaan killasta kolmen varoituksen jälkeen. Kokeiluajalla pelaaja voidaan kuitenkin erottaa jo ensimmäisestä varoituksesta, jos rike on törkeä. Jos pelaaja käyttäytyy todella törkeästi, voidaan hänet erottaa suoraan officerien yhteispäätöksellä.

Hakemuksen jättäminen toiseen kiltaan katsotaan killasta eroamiseksi, ja pelaaja erotetaan killasta automaattisesti, jollei hän poista hakemustaan.

Pelaaja joka on yli kuukauden pelaamatta voidaan myös erottaa killasta. Jos pelaaja myöhemmin jatkaa pelaamista, hänet otetaan kiltaan takaisin ja hän saa yleensä takaisin myös vanhan arvonsa. Jos pelaaja ei halua tulla erotutuksi poissaolon takia, hänen tulee ottaa ennen lähtöään yhteyttä johonkin officeriin ja sopia asiasta.

Kiltaan hyväksyminen:

Kiltaan hyväksytään asiallisesti käyttäytyvät suomea puhuvat pelaajat. Kilta käyttää suomalaista maalaisjärkeä ja meillä ei ole kiltaan pääsy leveliä. Mielestämme kaikilla on ihan normaali oikeus päästä chattaamaan ystävällisen killan kanssa.

Killasta kerran eronnutta hahmoa ei oteta kiltaan takaisin ilman hyvää syytä ja Guild Masterin yhteispäätöstä.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat