Seuraa 
Viestejä45973

Täällä voi lukea ja kuunnella mielenkiintoisia tarinoita kohtaamisista henkimaailman olentojen kanssa. Esimerkiksi Turun vanhan kirjaston kellarissa häärii jonkun kuolleen kirjastotädin haamu.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (7)

Toope
Seuraa 
Viestejä32258
Ilmateur
Täällä voi lukea ja kuunnella mielenkiintoisia tarinoita kohtaamisista henkimaailman olentojen kanssa. Esimerkiksi Turun vanhan kirjaston kellarissa häärii jonkun kuolleen kirjastotädin haamu.

Ensinnäkin, sivut on toteutettu aika vaikeasti. Vaatii tietynasteista homehtuneisuutta edes jatkaa tämän threadin lukemista...

Olen aikoinani työskennellyt Turun vanhassa kirjastossa ja ainoat haamut, joihin törmäsin, olivat näitä vanhoja kirjastonhoitajia, noh, mörköjä heistäkin löytyi...

"Ruotsikin oli pirullinen maa ennen kuin tajusivat tuon monikulttuurin. Peppit ja Lindgrenit ovat niin eilispäivää." Pommit ja etnojengit? Uusi normaaliko?
"Ei ole tärkeää, kuka tai mikä hallitus tai puolue lopettaa huonon maahanmuuton Suomeen. Pääasia on se, että joku sen lopettaa."
"Minä kun tyhmänä luulin, että median moniarvoisuus olisi arvokasta, eikä valtamedian samanmielisyys?"

Kannattaa kuitenkin tutustua tuohon sivustoon, se on mielenkiintoisesti toteutettu. Ihan tavallisen oloiset suomalaiset ihmiset kertovat oudoista kokemuksistaan. Herää ajatus, että tekisi mieli nähdä itsekin kummitus.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Minä koin yliluonnollisen näyn ensimmäisen kerran kaksi vuotta sitten. Näin läheisessä metsässä oudon valoilmiön. Tämän jälkeen olen ollut useasti yhteydessä humanoidieihin . He ovat mm. kertoneet minulle, että NASA:lla on hallussaan humanoidien ruumiita . Olen myös käynyt Monroe instituutissa (http://www.monroeinstitute.com/) luennoilla, jotta oppisin irtautumaan tajunnastani, siellä minulle kerrottiin olevani hyvin lähellä läpimurtoa tuon taidon oppimisessa!

el6
Seuraa 
Viestejä1457

En usko, vaikka etiäisiä olen nähnytkin. Nekin varmasti liiallisesta yrttien käytöstä, juomisesta tai muusta pään sisäisestä möyrinnästä.

Ps. saatanan Echi-mulkku kun kehtasi kuljettaa vanhaa miestä. Melkein jo uskoin. Vattu, enkä oo ikinä uskonut mihinkään.

.

TERÄS NALLEPUH
Seuraa 
Viestejä5662

Uskon ja olen nähnyt kummituksen. Orbin joka on eräs kummituksen esiintymismuoto.

Olen syönyt hunajapurkin ja minusta tuli.. SUPER PUH!! TITTIDII!!
Kaikkien aikojen paras BB asukas: BB-Marika (SBB6)

Olin lapsena ulkona ja näin kerran kotimme ikkunassa miehen hahmon, joka katseli minua rauhallisesti. Sitten hän kääntyi yhtä rauhallisesti pois. Minä tiesin, ettei talomme sisällä ollut ketään. Hahmo ei ollut edes isäni näköinen, vaan vanhempi mies. Näin hänet selvästi. Partioin hetken aikaa kotini ulkopuolella uskaltamatta mennä sisälle, mutta kaverin tultua en malttanut olla menemättä sisälle. Sisällä ei ollut ketään. Kukaan ei voinut livahtaa uloskaan siinä välissä.

En löytänyt kuvaavaa kuvaa netistä.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat